Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση

Πήγα και εγώ το απο το πρωην village.
Ξύλωσα κουρτίνα μοκέτα κατι σταντ για αφίσες κ περιοδικά κα.

Με τις καρέκλες δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα(εχω ψωνίσει ο %^&ας) αλλα βρίσκετε καλα κομμάτια. Οκ δεν ειναι λουσάτες σαν τις καινούριες στα village αλλα για την τιμή τους ειναι κελεπούρια...

SSSS πρέπει να ειδωθήκαμε μου φαίνεται..

Ημουν κατι τισ 13.30 αλλα δυστυχως ημουν πολυ βιαστικος λογω της δουλειας μου που δεν προσεξα και πολυ.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η απολυτη ερημια.........

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Πράγματι είναι παράξενο και πρωτόγνορο συναίσθημα αυτό που νοιώθεις, μένοντας λίγο η και ζώντας απο κοντά έναν κινηματογράφο που έγραψε την δική του ιστορία και σιγά-σιγά ξυλώνεται μπροστά στα μάτια σου.Νοιώθεις ότι όσες εργασίες και να γίνονται μαζί, και πάλι θα υπάρχει μιά απόλυτη ησυχία....κάτι σαν ένδειξη σεβασμού ,απο τους ανθρώπους που έζησαν..έκλαψαν....δάκρυσαν και μεγάλωσαν στις καρέκλες του........προχθές που ήμουν εκεί, ξανάζησα απο κοντά εκείνες τις παλιές στιγμές και την τελευταία ημέρα πριν δυαληθεί ο κινηματογράφος του παππού μου...απίστευτα...παράξενα...αμήχανα και μελαγχολικά.
Πέρα όμως απο όλα αυτά τελικά, το να μπορέσει κάποιος η κάποιοι απο εμάς να πάρουμε τα όποια πράγματα απο εκεί μέσα, εκτός της πρακτικής αξίας, ίσως μεγαλύτερη να είναι ,η συναισθηματική η, η ιστορική αξία αυτών των πραγμάτων....και αυτό είναι που μου αρέσει πιό πολύ απο όλα.
Απίστευτο...ποιός να το περίμενε άραγε;

Last edited:
Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

πρωτόγνορο συναίσθημα

Re: Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Πράγματι είναι παράξενο και πρωτόγνορο συναίσθημα αυτό που νοιώθεις, μένοντας λίγο η και ζώντας απο κοντά έναν κινηματογράφο που έγραψε την δική του ιστορία και σιγά-σιγά ξυλώνεται μπροστά στα μάτια σου.Νοιώθεις ότι όσες εργασίες και να γίνονται μαζί, και πάλι θα υπάρχει μιά απόλυτη ησυχία....κάτι σαν ένδειξη σεβασμού ,απο τους ανθρώπους που έζησαν..έκλαψαν....δάκρυσαν και μεγάλωσαν στις καρέκλες του........προχθές που ήμουν εκεί, ξανάζησα απο κοντά εκείνες τις παλιές στιγμές και την τελευταία ημέρα πριν δυαληθεί ο κινηματογράφος του παππού μου...απίστευτα...παράξενα...αμήχανα και μελαγχολικά.
Πέρα όμως απο όλα αυτά τελικά, το να μπορέσει κάποιος η κάποιοι απο εμάς να πάρουμε τα όποια πράγματα απο εκεί μέσα, εκτός της πρακτικής αξίας, ίσως μεγαλύτερη να είναι ,η συναισθηματική η, η ιστορική αξία αυτών των πραγμάτων....και αυτό είναι που μου αρέσει πιό πολύ απο όλα.
Απίστευτο...ποιός να το περίμενε άραγε;

δηλαδη τα village εκλεισαν οριστικα? ολα? δεν υπαρχουν αλλα μουλτιπλεξ?

αλλα village υπαρχουν?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα

δηλαδη τα village εκλεισαν οριστικα? ολα? δεν υπαρχουν αλλα μουλτιπλεξ?

αλλα village υπαρχουν?

Δεν γνωρίζω γιά να σου απαντήσω....φαντάζομαι θα το μάθουμε σύντομα.

Μονο το village στο Μαρούσι έκλεισε, αφου ολο ο κοσμος παει δίπλα στο village μέσα στο MALL (και λογικό ειναι)...

Re: Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Μονο το village στο Μαρούσι έκλεισε, αφου ολο ο κοσμος παει δίπλα στο village μέσα στο MALL (και λογικό ειναι)...

Eγω στο ΜΑΛΛ.....ουτε απεξω δεν αντεχω να περνω.Κανενα απο τα καινουργια μουλτιπλεξ δεν εχει αυτο το κατι που ειχε το πρωτο Βιλλατζ......

Εκτος κι αν ετσι μου φαινεται επειδη ηταν το πρωτο.

για την ωρα φυτοζωει και ο ρεντης γενικα ολο το παρκο περνα δυσκολες ωρες
επομενη αγορα θα ειναι απο εκει σιγουρα
το τικετ στα υψη συν ενα ποπ κορν και ενα αναψυκτικο ποσες ταινιες ειναι απο το βιντεο κλαμπ?

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Για μενα δυστηχως υπαρχει προβλημα.
Μπορω να στειλω μεταφορεα, να παραλαβει, αλλα οχι για να ξηλωσει.
Μαλλον θα καθομαι να σας βλεπω.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ!!!ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΑΤΟ!!!

Γιάννη έχεις pm!

Είδες πως τα φέρνει η τύχη? σου έλεγα για καθίσματα αλλά τελικά "από εσένα" θα πάρω κι εγώ!

Γιάννη έχεις pm!

Είδες πως τα φέρνει η τύχη? σου έλεγα για καθίσματα αλλά τελικά "από εσένα" θα πάρω κι εγώ!

...ποτέ μη λές ποτέ λοιπόν!!!:ernaehrung004:

Σημ....Ο Βαγγέλης έχει ζητήσει 9 καρέκλες.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
1)Νανόπουλος......16 καρέκλες
2)Μπαβιόλης......6 καρέκλες
3)Soulkeeper...4 καρέκλες
4)Mmouratos...7 καρέκλες
5)Chrisgalpha...4 καρέκλες
6)Σωκρατίδης...16 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...4 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
11)Δημοκηδής...8 καρέκλες
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....9 καρέκλες
----------------------------------------------
ΣΥΝΟΛΟ:96 ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Last edited:
Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Γιαννη τωρα το ειδα το θεματακι.Ευχαριστω για την ενημερωση.Θα παω κι εγω να δω μηπως βρω τιποτα ενδιαφερον.

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Γιαννη τωρα το ειδα το θεματακι.Ευχαριστω για την ενημερωση.Θα παω κι εγω να δω μηπως βρω τιποτα ενδιαφερον.

Εντάξει Δημήτρη...

Και εγώ θα ήθελα 10 καρέκλες :2thumb22sup:

τι εργαλεία θα χρειαστούμε να τις βγάλουμε ?

Νίκος Βάρσος

Πράγματι, καλό είναι όσα παιδιά ήδη πήγαν να μας πουν τι εργαλεία περίπου χρειαζόμαστε (να μην με δουν αύριο στη δουλειά με καμμία τεράστια εργαλειοθήκη) ,

κάτι για 14αρι γράφτηκε παραπάνω ....

Νίκος Βάρσος

Νίκο, σου στέλνω pm.....
..όσο γιά τα εργαλεία δεν ξέρω τι ακριβώς...εγω πάντως θα πάω αρκετά οργανωμένος.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
1)Νανόπουλος......16 καρέκλες
2)Μπαβιόλης......6 καρέκλες
3)Soulkeeper...4 καρέκλες
4)Mmouratos...7 καρέκλες
5)Chrisgalpha...4 καρέκλες
6)Σωκρατίδης...16 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...4 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
11)Δημοκηδής...8 καρέκλες
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....9 καρέκλες
13)Nvarsos....10 καρέκλες
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...106 ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Νίκος Βάρσος

Νίκο έχεις τρόπο να τις μεταφέρεις? :ADFAD2: