Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
1)Νανόπουλος......16 καρέκλες.......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 16 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
2)Μπαβιόλης......6 καρέκλες
3)Soulkeeper...4 καρέκλες
4)Mmourtos...7 καρέκλες...ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
5)Chrisgalpha...4 καρέκλες
6)Σωκρατίδης...16 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
11)Δημοκηδής...8 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 12 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
13)Σωκράτης Τ....8 καρέκλες
14)Νίκος Βάρσος....9 καρέκλες......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
15)Widescreenman....4 καρέκλες
16) MARKOSD....10 καρέκλες
17) Κοσμάς Κολεσιότης....20 καρέκλες
18)Anton1289.....8 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
19)Mayhem19....4 καρέκλες.
20)Γιώργος Δουνάκης...12 καρέκλες.
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...173 ΚΑΡΕΚΛΕΣ....ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 63 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
---------------------
Σημ..Παρακαλώ πολύ όποιος έχει παραλάβει καρέκλες η παραλαμβάνει καρέκλες, ας το πεί εδω γιά να ενημερώνω την λίστα, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Επίσης πληροφοριακά, μπορώ να σας πω ότι χρόνος υπάρχει μέχρι και τον Φεβρουάριο, που θα αρχίσει η ανακαίνηση του χώρου στο Vilage.Βεβαίως τι θα υπάρχει μέχρι τότε, είναι άλο θέμα.

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

πήρα κ εγώ μια τριάδα καρέκλες,ένα πόμολο κ ηχομόνωτικα κ κομμάτια μαύρης τσόχας.Εχω ξεμονταρει άλλη μια 3άδα καρέκλες κ ένα κομμάτι κουρτίνας σκούρο κόκκινο..τα οποία θα πάρω την πέμπτη....γιατί δεν χώρουσε αλλά το πεζό 206!!!!(εχω ενημερώσει την κ.κουμπάρου...) σημαντικό είναι οτι οι τριαδες χώραν μέσα στο ασανσέρ,γλυτώνοντας αρκετή ταλαιπωρία...επίσης,ζητήστε από τον σεκιουριτα να βάλετε το αμάξι κάτω στο γκαράζ,ακριβώς μπροστά από το ασανσέρ...Εγώ τις κουβάλησα με τη γυναίκα...!!!έχουν μείνει πολλές καρέκλες(μην πάρετε αυτές που εχω ξεμονταρει!!),κάμποσα ηχομόνωτικα,λίγα κομμάτι κουρτίνας,αρκετά κομμάτια μαύρης τσόχας,2-3 πομολα κ 3 αφίσες...Αυτα....Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον κ.Νανόπουλο για την πρωτοβουλία....

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Παιδιά αν θυμάμια καλά είχαν και στους διαδρόμους αυτά τα φωτιζόμενα κανάλια. Υπάρχουν τέτοια;

Παιδιά αν θυμάμια καλά είχαν και στους διαδρόμους αυτά τα φωτιζόμενα κανάλια. Υπάρχουν τέτοια;

Οχι Τάσο...απο ότι είδα δεν υπάρχουν.

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

πήρα κ εγώ μια τριάδα καρέκλες,ένα πόμολο κ ηχομόνωτικα κ κομμάτια μαύρης τσόχας.Εχω ξεμονταρει άλλη μια 3άδα καρέκλες κ ένα κομμάτι κουρτίνας σκούρο κόκκινο..τα οποία θα πάρω την πέμπτη....γιατί δεν χώρουσε αλλά το πεζό 206!!!!(εχω ενημερώσει την κ.κουμπάρου...) σημαντικό είναι οτι οι τριαδες χώραν μέσα στο ασανσέρ,γλυτώνοντας αρκετή ταλαιπωρία...επίσης,ζητήστε από τον σεκιουριτα να βάλετε το αμάξι κάτω στο γκαράζ,ακριβώς μπροστά από το ασανσέρ...Εγώ τις κουβάλησα με τη γυναίκα...!!!έχουν μείνει πολλές καρέκλες(μην πάρετε αυτές που εχω ξεμονταρει!!),κάμποσα ηχομόνωτικα,λίγα κομμάτι κουρτίνας,αρκετά κομμάτια μαύρης τσόχας,2-3 πομολα κ 3 αφίσες...Αυτα....Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον κ.Νανόπουλο για την πρωτοβουλία....

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιά την ενημέρωση και σου εύχομαι καλή συνέχεια!!!

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
3)Soulkeeper...4 καρέκλες...ΠΑΡΕΛΑΒΕ 6 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
19)Mayhem19....4 καρέκλες.
20)Γιώργος Δουνάκης...12 καρέκλες.
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...175 ΚΑΡΕΚΛΕΣ....ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 66 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
---------------------
Σημ..Παρακαλώ πολύ όποιος έχει παραλάβει καρέκλες η παραλαμβάνει καρέκλες, ας το πεί εδω γιά να ενημερώνω την λίστα, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Επίσης πληροφοριακά, μπορώ να σας πω ότι χρόνος υπάρχει μέχρι και τον Φεβρουάριο, που θα αρχίσει η ανακαίνηση του χώρου στο Vilage.Βεβαίως τι θα υπάρχει μέχρι τότε, είναι άλο θέμα.

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

παιδια, σαββατο μπορουμε να παμε; η μονο Δευτερα εως Παρασκευη;;

ΣαββατοΚυριακο ειναι κλειστα.

Ωρες γραφειου βασικα 9-5.

mayhem και μην ξεχασεις να δηλωσεις εδω ποσες πηρες

πηγε ενα φιλαρακι μου με τα εργαλεια κτλ κ απ οτι καταλαβα (μου ειχε διαφυγει..):bang: δεν ειναι ευκολη η αποσυναρμολογηση ωστε να παρεις ενα-ενα μεμονωμενο καθισμα... οποτε μαλλον εγκαταλειπουμε την ιδεα..
φιλε Γιαννη, μπορεις να με διαγραψεις απο τη λιστα. Ευχαριστω ετσι κ αλλιως παντως:chef:

και όμως είναι εύκολο, αρκεί να βρείς το κόλπο, το οποίο είναι :

Ξεβιδώνεις μία μικρή βίδα (άλλες φορές έχουν βάλει δύο) στην πλάτη του καθίσματος και στην συνέχεια τραβάς την πλάτη προς τα επάνω (αφού πάνω η πλάτη είναι απλώς κουμπωτή).
Αποκαλύπτεται το εσωτερικό του καθίσματος, όπου απλώς λύνεις ένα παξιμάδι στον πείρο που έρχεται από το διπλανό κάθισμα και βουαλά ! το κάθισμα λύθηκε ...

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

πηγε ενα φιλαρακι μου με τα εργαλεια κτλ κ απ οτι καταλαβα (μου ειχε διαφυγει..):bang: δεν ειναι ευκολη η αποσυναρμολογηση ωστε να παρεις ενα-ενα μεμονωμενο καθισμα... οποτε μαλλον εγκαταλειπουμε την ιδεα..
φιλε Γιαννη, μπορεις να με διαγραψεις απο τη λιστα. Ευχαριστω ετσι κ αλλιως παντως:chef:

Οκ....σε διαγράφω προς το παρών ,αλά ξανασκέψου το, γιατί όπως είπε και ο Δημοκιδής, τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα.
Εαν αλλάξεις γνώμη με ξαναενημερώνεις εδω.
Σε ευχαριστώ πολύ.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

3)Soulkeeper...4 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
19)Γιώργος Δουνάκης...12 καρέκλες.
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...169 ΚΑΡΕΚΛΕΣ....ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 63 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
---------------------

off topic, τι θα γινει εκει τώρα???

Υπάρχουν ακόμα αποθέματα; γνωρίζετε τίποτα;

Υπάρχουν ακόμα αποθέματα; γνωρίζετε τίποτα;

Καρέκλες σίγουρα θα υπάρχουν αφού ήταν κανά 2 χιλιάδες συνολικά προς πώληση, γιά τα υπόλοιπα δεν ξέρω.Πάντως ο χρόνος διάθεσης απο ότι με είχαν ενημερώσει ήταν μέχρι και τον Φεβρουάριο...άρα προλαβαίνεις.
Οτι κάνεις σε παρακαλώ ενημέρωσέ μας εδω.Σε ευχαριστώ πολύ.

Παρελαβα σημερα 8 καθισματα,το μονο προβλημα ειναι το σχετικα μεγαλο βαρος που εχει η 4αδα καθισματων,χρειαζονται 3 ατομα για νατα κουβαλησουν αρκετα μακρυα μιας και το ανσανσερ δεν τα χωραει.Κατα τα αλλα ενα 13αρι καρυδακι και σε 5 λεπτα ετοιμος να φυγεις.Καθισματα υπαρχουν παρα πολλα
Ευχαριστω οποιον εχει συμβαλει σε αυτη την κινηση!http://www.avclub.gr/forum/images/icons/icon7.gif