Γιάννη μπορείς να με βάλεις και εμένα στην λίστα , πήρα οχτώ καθίσματα.
Παιδιά μόλις γύρισα από τα Village
Φίλε Σώφρον, μιας και είσαι ο πιο πρόσφατος τυχερός, θα μπορούσες σε παρακαλώ να μπεις στο κόπο και να κάνεις κάποιες "μετρήσεις" για μένα; Με ενδιαφέρει το ύψος, το βάθος, το πλάτος και το βάρος μιας τετράδας. (ξέρω πως ζητάω πολλά, αλλά ελπίζω στην βοήθεια σας).
Θέλω να φέρω αρκετές καρέκλες στην Θεσσαλονίκη, και οι μεταφορικές ρωτάνε για διαστάσεις, βάρος, καθώς και για το αν μπορούν να μπούν πάνω από 2 σειρές σε ύψος. Δηλαδή μπαίνει μια σειρά κανονικά, μπαινει αλλη μια σειρά "τούμπα" πάνω στην πρώτη. Μέχρι εκεί καλά, σίγουρα γίνεται. Μπορεί να μπεί και άλλη σειρά από επάνω? Μπορεί να μπεί και τέταρτη σειρά? Εννοείτε χωρίς να καταστραφούν τα καθίσματα (Αθήνα-Θεσσαλονίκη, αν ακουμπάνε μεταλλικά μέρη σε υφασμάτινα, θα έχουμε καταστροφές).
Κάτι άλλο σημαντικό για τις μεταφορικές εταιρείες είναι το βάρος. Επειδή όμως το βλέπω δύσκολο να ζύγισε κάποιος μια τετράδα, μήπως θα μπορούσε να ζυγίσει κάποιος ένα μονό κάθισμα? Θα μας διευκόλυνε πολύ.
Ευχαριστώ πολύ,
Δημήτρης
Μπράβο...χαίρομαι πολύ που πρόλαβες και σε ευχαριστώ για´την ενημέρωση.Γιάννη μπορείς να με βάλεις και εμένα στην λίστα , πήρα οχτώ καθίσματα.
Παιδιά μόλις γύρισα από τα Village .
Πήρα δύο τετράδες καθισματα και μας (μαζί με έναν κολλητό) έφυγε ο κώ… για να τις κουβαλήσουμε μέχρι το φορτηγό. Βέβαια πήρα αφιόνια καρέκλες από την πρώτη σειρά . Το όλο μπερδεμα είναι με τα συνεχόμενα καθίσματα τα οποία επρεπε να τα ξεχωρισουμε. Πάντως από εργαλεία χρειάζονται καστάνια με προεκταση και δεκατριάρι καρυδάκι , δύο σταυροκατσάβιδα (το ένα μακρύ) μία πένσα και δύο ώρες μέχρι το φόρτωμα .
5p4m0r και spyridy ,έχετε και οι δυό σας pm.
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....
Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
1)Νανόπουλος......16 καρέκλες.......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 16 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
2)Μπαβιόλης......6 καρέκλες
3)Soulkeeper...4 καρέκλες
4)Mmourtos...7 καρέκλες...ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
5)Chrisgalpha...4 καρέκλες
6)Σωκρατίδης...16 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
11)Δημοκηδής...8 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 12 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
13)Σωκράτης Τ....8 καρέκλες
14)Νίκος Βάρσος....9 καρέκλες......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
15) MARKOSD....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
16) Κοσμάς Κολεσιότης....20 καρέκλες
17)Anton1289.....8 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
18)Γιώργος Δουνάκης...12 καρέκλες.
19)Vincentd.....8 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
20)Σόφρων......8 καρέκλες...ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...181 ΚΑΡΕΚΛΕΣ....ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 87 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
-------------------
Σημ..Παρακαλώ πολύ όποιος έχει παραλάβει καρέκλες η παραλαμβάνει καρέκλες, ας το πεί εδω γιά να ενημερώνω την λίστα, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Επίσης πληροφοριακά, μπορώ να σας πω ότι χρόνος παραλαβής πήρε παράταση μέχρι και τουλάχιστον τον Απρίλιο, οπώτε και θα αρχίσει η ανακαίνηση του χώρου στο Vilage.Βεβαίως τι θα υπάρχει μέχρι τότε, είναι άλο θέμα.
Καλησπέρα μήπως θα μπορούσα να έχω κάποιες πληροφορίες π.χ. κάποιο τηλέφωνο για τις πολυθρόνες ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω Γιώργο, αλά και εγω δεν μένω πλέον Αθήνα...Αχχ βρε Γιαννάκη θα πλήρωνα και τα διπλά για να μου πάει κάποιος τη 12αδα μου σε ένα πρακτορείο στο Ρεντη, αφού είμαι λόγω δουλειάς και άλλων θεμάτων εγκλωβισμένος εδώ κάτω στην Κρήτη.
Κανείς εθελοντής βρε παιδιά; Βγάζει και πάει στο Ρέντη τις δικές μου και παίρνει δώρο (και χαρτζιλίκι αν είναι λιγότερες από 12 οι δικές του) τις δικές του...:firstprize::firstprize:
ευχαριστώ και για τις πληροφορίες και για την αμεσότηταΜόλις σου έστειλα pm με τις πληροφορίες που ζητάς.
Να του Γιάννη (στο φορτηγάκι), να και του Θανάση (από κινητό).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.