Πολυθρόνες με ανάκλιση, καρέκλες κινηματογράφου & διάφορα άλλα σχετικά αντικείμενα

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

:aktion033:

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Γιάννη μπορείς να με βάλεις και εμένα στην λίστα , πήρα οχτώ καθίσματα.
Παιδιά μόλις γύρισα από τα Village .
Πήρα δύο τετράδες καθισματα και μας (μαζί με έναν κολλητό) έφυγε ο κώ… για να τις κουβαλήσουμε μέχρι το φορτηγό. Βέβαια πήρα αφιόνια καρέκλες από την πρώτη σειρά . Το όλο μπερδεμα είναι με τα συνεχόμενα καθίσματα τα οποία επρεπε να τα ξεχωρισουμε. Πάντως από εργαλεία χρειάζονται καστάνια με προεκταση και δεκατριάρι καρυδάκι , δύο σταυροκατσάβιδα (το ένα μακρύ) μία πένσα και δύο ώρες μέχρι το φόρτωμα .

Re: Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Παιδιά μόλις γύρισα από τα Village

Έχει πολλά καθίσματα; Τί άλλα πράγματα πήρε το μάτι σου;

Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικε

Εχει πάρα πολλά καθίσματα και τίποτε άλλο.

Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αντικείμενα

Φίλε Σώφρον, μιας και είσαι ο πιο πρόσφατος τυχερός, θα μπορούσες σε παρακαλώ να μπεις στο κόπο και να κάνεις κάποιες "μετρήσεις" για μένα; Με ενδιαφέρει το ύψος, το βάθος, το πλάτος και το βάρος μιας τετράδας. (ξέρω πως ζητάω πολλά, αλλά ελπίζω στην βοήθεια σας).
Θέλω να φέρω αρκετές καρέκλες στην Θεσσαλονίκη, και οι μεταφορικές ρωτάνε για διαστάσεις, βάρος, καθώς και για το αν μπορούν να μπούν πάνω από 2 σειρές σε ύψος. Δηλαδή μπαίνει μια σειρά κανονικά, μπαινει αλλη μια σειρά "τούμπα" πάνω στην πρώτη. Μέχρι εκεί καλά, σίγουρα γίνεται. Μπορεί να μπεί και άλλη σειρά από επάνω? Μπορεί να μπεί και τέταρτη σειρά? Εννοείτε χωρίς να καταστραφούν τα καθίσματα (Αθήνα-Θεσσαλονίκη, αν ακουμπάνε μεταλλικά μέρη σε υφασμάτινα, θα έχουμε καταστροφές).

Κάτι άλλο σημαντικό για τις μεταφορικές εταιρείες είναι το βάρος. Επειδή όμως το βλέπω δύσκολο να ζύγισε κάποιος μια τετράδα, μήπως θα μπορούσε να ζυγίσει κάποιος ένα μονό κάθισμα? Θα μας διευκόλυνε πολύ.

Ευχαριστώ πολύ,
Δημήτρης

Last edited:
Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Φίλε Σώφρον, μιας και είσαι ο πιο πρόσφατος τυχερός, θα μπορούσες σε παρακαλώ να μπεις στο κόπο και να κάνεις κάποιες "μετρήσεις" για μένα; Με ενδιαφέρει το ύψος, το βάθος, το πλάτος και το βάρος μιας τετράδας. (ξέρω πως ζητάω πολλά, αλλά ελπίζω στην βοήθεια σας).
Θέλω να φέρω αρκετές καρέκλες στην Θεσσαλονίκη, και οι μεταφορικές ρωτάνε για διαστάσεις, βάρος, καθώς και για το αν μπορούν να μπούν πάνω από 2 σειρές σε ύψος. Δηλαδή μπαίνει μια σειρά κανονικά, μπαινει αλλη μια σειρά "τούμπα" πάνω στην πρώτη. Μέχρι εκεί καλά, σίγουρα γίνεται. Μπορεί να μπεί και άλλη σειρά από επάνω? Μπορεί να μπεί και τέταρτη σειρά? Εννοείτε χωρίς να καταστραφούν τα καθίσματα (Αθήνα-Θεσσαλονίκη, αν ακουμπάνε μεταλλικά μέρη σε υφασμάτινα, θα έχουμε καταστροφές).

Κάτι άλλο σημαντικό για τις μεταφορικές εταιρείες είναι το βάρος. Επειδή όμως το βλέπω δύσκολο να ζύγισε κάποιος μια τετράδα, μήπως θα μπορούσε να ζυγίσει κάποιος ένα μονό κάθισμα? Θα μας διευκόλυνε πολύ.

Ευχαριστώ πολύ,
Δημήτρης

Φίλε spot οπωσδηποτε θα ανεβάσω φωτό και σχέδιο, όμως όχι άμεσα γιατί τα καθίσματα τα μετέφερα σε σπίτι φίλου (κοντα στο Village) λόγω περιορισμένου χρόνου χρήσης του φορτηγού.
Για λεπτομέρειες στείλε μου το τηλέφωνο σου με π.μ. .

Παιδιά μόλις γύρισα από τα Village .
Πήρα δύο τετράδες καθισματα και μας (μαζί με έναν κολλητό) έφυγε ο κώ… για να τις κουβαλήσουμε μέχρι το φορτηγό. Βέβαια πήρα αφιόνια καρέκλες από την πρώτη σειρά . Το όλο μπερδεμα είναι με τα συνεχόμενα καθίσματα τα οποία επρεπε να τα ξεχωρισουμε. Πάντως από εργαλεία χρειάζονται καστάνια με προεκταση και δεκατριάρι καρυδάκι , δύο σταυροκατσάβιδα (το ένα μακρύ) μία πένσα και δύο ώρες μέχρι το φόρτωμα .
Μπράβο...χαίρομαι πολύ που πρόλαβες και σε ευχαριστώ για´την ενημέρωση.
Οσο γιά το τι τράβηξες ,μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα ,αφού εγω πήρα και κατέβασα γιά φόρτωμα 4 τετράδες!!!!

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
1)Νανόπουλος......16 καρέκλες.......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 16 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
2)Μπαβιόλης......6 καρέκλες
3)Soulkeeper...4 καρέκλες
4)Mmourtos...7 καρέκλες...ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
5)Chrisgalpha...4 καρέκλες
6)Σωκρατίδης...16 καρέκλες
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
11)Δημοκηδής...8 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 12 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
12)Βαγγέλης Μπατζάκας....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
13)Σωκράτης Τ....8 καρέκλες
14)Νίκος Βάρσος....9 καρέκλες......ΠΑΡΕΛΑΒΕ 9 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
15) MARKOSD....10 καρέκλες.....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
16) Κοσμάς Κολεσιότης....20 καρέκλες
17)Anton1289.....8 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
18)Γιώργος Δουνάκης...12 καρέκλες.
19)Vincentd.....8 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
20)Σόφρων......8 καρέκλες...ΠΑΡΕΛΑΒΕ 8 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...181 ΚΑΡΕΚΛΕΣ....ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 87 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
-------------------

Σημ..Παρακαλώ πολύ όποιος έχει παραλάβει καρέκλες η παραλαμβάνει καρέκλες, ας το πεί εδω γιά να ενημερώνω την λίστα, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Επίσης πληροφοριακά, μπορώ να σας πω ότι χρόνος παραλαβής πήρε παράταση μέχρι και τουλάχιστον τον Απρίλιο, οπώτε και θα αρχίσει η ανακαίνηση του χώρου στο Vilage.Βεβαίως τι θα υπάρχει μέχρι τότε, είναι άλο θέμα.

Θανάση (Σώφρον) ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου.

Από τις φωτογραφίες που μου έστειλες όμως, διαπιστώνω πως οι καρέκλες που πήρες εσύ, είναι διαφορετικές από τις καρέκλες που εμφάνισε ο Γιάννης (Νανόπουλος) σε μια φωτό (φορτωμένες στο φορτηγάκι).
Ελπίζω να μην υπάρχει και τρίτη-τέταρτη version καρεκλών.
(Αυτές του Γιάννη είναι πιο ωραίες πάντως. :P)

Να του Γιάννη (στο φορτηγάκι), να και του Θανάση (από κινητό).

Attachments

• Vilage ΓŽβ€˜ΓŽΒΌΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΏΓβ€¦ΓΖ’ΓŽΒ―ΓŽΒΏΓβ€¦-ΓŽΒΌΓŽΒ΅Γβ€žΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒΏΓΒΓŽΒ¬ κα...jpg
    Vilage ΓŽβ€˜ΓŽΒΌΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΏΓβ€¦ΓΖ’ΓŽΒ―ΓŽΒΏΓβ€¦-ΓŽΒΌΓŽΒ΅Γβ€žΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒΏΓΒΓŽΒ¬ κα...jpg
    59.3 KB · Views: 73
  • DSC00142.jpg
    DSC00142.jpg
    36.8 KB · Views: 78

5p4m0r και spyridy ,έχετε και οι δυό σας pm.

Καλησπέρα μήπως θα μπορούσα να έχω κάποιες πληροφορίες π.χ. κάποιο τηλέφωνο για τις πολυθρόνες ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Re: Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

Μέχρι στιγμής και τυπικά μέσα απο αυτο το θέμα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον γιά καρέκλες οι εξής:
7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...181 ΚΑΡΕΚΛΕΣ....ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 87 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
-------------------

Σημ..Παρακαλώ πολύ όποιος έχει παραλάβει καρέκλες η παραλαμβάνει καρέκλες, ας το πεί εδω γιά να ενημερώνω την λίστα, ώστε να δούμε που βρισκόμαστε.
Επίσης πληροφοριακά, μπορώ να σας πω ότι χρόνος παραλαβής πήρε παράταση μέχρι και τουλάχιστον τον Απρίλιο, οπώτε και θα αρχίσει η ανακαίνηση του χώρου στο Vilage.Βεβαίως τι θα υπάρχει μέχρι τότε, είναι άλο θέμα.

Αχχ βρε Γιαννάκη θα πλήρωνα και τα διπλά για να μου πάει κάποιος τη 12αδα μου σε ένα πρακτορείο στο Ρεντη, αφού είμαι λόγω δουλειάς και άλλων θεμάτων εγκλωβισμένος εδώ κάτω στην Κρήτη.

Κανείς εθελοντής βρε παιδιά; Βγάζει και πάει στο Ρέντη τις δικές μου και παίρνει δώρο (και χαρτζιλίκι αν είναι λιγότερες από 12 οι δικές του) τις δικές του...:firstprize::firstprize:

Καλησπέρα μήπως θα μπορούσα να έχω κάποιες πληροφορίες π.χ. κάποιο τηλέφωνο για τις πολυθρόνες ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μόλις σου έστειλα pm με τις πληροφορίες που ζητάς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα

Αχχ βρε Γιαννάκη θα πλήρωνα και τα διπλά για να μου πάει κάποιος τη 12αδα μου σε ένα πρακτορείο στο Ρεντη, αφού είμαι λόγω δουλειάς και άλλων θεμάτων εγκλωβισμένος εδώ κάτω στην Κρήτη.

Κανείς εθελοντής βρε παιδιά; Βγάζει και πάει στο Ρέντη τις δικές μου και παίρνει δώρο (και χαρτζιλίκι αν είναι λιγότερες από 12 οι δικές του) τις δικές του...:firstprize::firstprize:
Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω Γιώργο, αλά και εγω δεν μένω πλέον Αθήνα...

Απάντηση: Re: Πολυθρονες με ανακλιση-Καρέκλες κινηματογράφου & Διάφορα άλα σχετικά αν

Να του Γιάννη (στο φορτηγάκι), να και του Θανάση (από κινητό).

Φίλε spotόπως σου είπα και από το τηλέφωνο οι φωτό και οι διαστάσεις που σου εστειλα με emailείναι για μία πρώτη εκτίμηση (θα ανεβασω στο forumσωστές φωτό όταν μπορέσω) . Η ποιότητα όλων των καθισμάτων από τις δύο κινηματογραφικές αίθουσες (9 & 10) που είδα είναι ίδιες και από ότι καταλαβαινω βλέποντας τις φωτό του φίλου Γιάννη η διαφορά είναι μόνο στα εξωτερικά μπρατσα της τετράδας τα οποία είναι επενδυμένα με ύφασμα γιατί ο Γιάννης πρέπει να ψώνισε ατόφιες (καλές) τετράδες τον Ιανουάριο (αν δεν κάνω λάθος) ενώ εγώ ψώνισα τον Απρίλιο από σειρά δεκαπέντε συνεχόμενων καθισμάτων(καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τις εναπομειναντες τετράδες). Τέλος θα ήθελα να συμπληρώσω ότι υπάρχουν σειρές με διαφορετικό ύψος.

Λοιπόν μόλις γύρισα από το Village.
Οφείλω να ομολογήσω πως οι εργαζόμενοι εκεί είναι εξυπηρετηκότατοι.

Πήρα τελικά 5 καθίσματα και ναι χωρέσανε όλα μέσα στο Chevrolet Aveo μου. :Banane0:

Πάντως η συμβουλή του φίλου Σώφρον για τα εργαλεία που χρειάζονται ηταν καταλυτική !! Ευχαριστώ Σώφρον να'σαι καλά man. :SFGSFGSF:

Έχω να δώσω μια συμβουλή, μην κοιτάτε πολύ να είναι καθαρά τα καθίσματα πολύ, έτσι και αλλιώς θα πλυθούν ή μπορεί και να αλλαχθούν οι ταπετσαρίες τους, εύκολα βγαίνουν. Επίσης κατά την αποσυναρμολόγηση να σκεφτείτε πρώτα ποια ακριβώς καθίσματα χρειάζεστε γιατί μπορεί να ξηλώσετε μερικά χωρίς λόγω.

Ακόμα ένας σωστός τρόπος για να μη τα διαλύσετε είναι να ξεκινήσετε πρώτα από την πλάτη (έχει 2 βίδες αριστερά και δεξιά χαμηλά), δεν χρειάζεται να βγάζετε τα δοχεία που μπαίνουν τα αναψυκτικά, να ξεβιδώνετε το ένα κάθισμα με το άλλο και να τα παίρνετε ένα-ένα γιατί μεταφέρονται ευκολότερα έτσι. Τελευταία ξεβιδώνουμε τις βίδες στο πάτωμα. Αν είναι κάθισμα πλαϊνό έχει και ένα καλώδιο το οποίο είναι για να ανάβει η επιγραφή του αριθμού της σειράς και αριθμού του καθίσματος (απλά το κόβετε, δεν έχει ρεύμα αλλά και να είχε είναι 12v....έτσι είπε ο ηλεκτρολόγος εκεί).

Προτείνω να παίρνετε αρκετά από τα πλαϊνά καθίσματα γιατί μπορείτε να φτιάχνετε 2-2 και 3-3 σειρές καθισμάτων που να κλείνουν όμορφα στο τέλος τους. Επίσης να σκεφτείτε να πάρετε εκτός από το κάθισμα και το 2ο χέρι στήριξης που μένει στο επόμενο κάθισμα όταν βγάζετε το πρώτο (θα με θυμηθείτε).

Εμένα μου πήρε για 5 καθίσματα 2 ώρες και άλλη 1 ώρα μέχρι να πληρώσω και να τα πάω κάτω στο parking (με το ασανσέρ) και όλα αυτά μόνος μου.

Εργαλεία όπως είπε και ο Σώφρον χρειάζεται:
1) Καστάνι 13άρι με προέκταση για να ξεβιδώσετε τα πόδια από το πάτωμα.
2) Σταυροκατσάβιδο μακρύ και λίγο χοντρό για να βγάλετε το δοχείο αναψυκτικού (αν θέλετε).
3) Καρυδάκι 13άρι για αποσυναρμολόγηση του ενός καθίσματος με το άλλο.
4) Πένσα αν κολλήσετε κάπου.
5) Κόφτης για τα καλώδια αν πάρετε πλαϊνό κάθισμα.
6) Κανένα γαλλικό ή γερμανικό κλειδί αν δυσκολευτείτε πουθενά.
7) Σακούλα να βάζετε τις βίδες.

Εγώ είχα πάρει και ένα φως ασφαλείας (φορτισμένο) μαζί μου αλλά δεν χρειάστηκε γιατί ο ηλεκτρολόγος άνοιξε τα φώτα και ηταν όλα μια χαρά.

Αν δυσκολεύεστε κάπου απλά σταματήστε γιατί κάτι θα κάνετε λάθος. Σκεφτείτε πως είναι απλή η αποσυναρμολόγηση απλά χρειάζεται άτομα για να βοηθούν. Αν πάρετε πάνω από 4 πηγαίνετε μαζί με άλλο άτομο/α γιατί θα κουραστείτε.

Εύχομαι να βοηθήσουν οι συμβουλές μου. Καθίσματα υπάρχουν παραπάνω από μισά στην συγκεκριμένη αίθουσα που με πήγαν εμένα. Δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλα, σε άλλες αίθουσες.

Μην ξεχάσετε ότι στα χρήματα θα υπάρξει και ΦΠΑ 19%.

Αν και μόνος μου ήταν μια ωραία και επικερδής εμπειρία :worshippy:
Ρώτησα την κυρία που είναι υπεύθυνη εκεί και είπε πως πιστεύει πως θα υπάρχουν και για μετά το Πάσχα εκεί ακόμα διαθέσιμα καθίσματα. Πάντως σε 2 μήνες το πολύ από τώρα δεν θα υπάρχει τίποτα εκεί λόγω του ότι δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα. Τρέξτε να προλάβετε !!!

Σιγά σιγά θα τις βάψω όλες αφού βγάλω τις σκουριές από τα σίδερα και μετά δουλειά για τις ταπετσαρίες. Όταν γίνουν "καινούργια" τα καθίσματα θα μπουν στο κατάλληλο δωμάτιο.

Ευχαριστώ για όλα Γιάννη.

Last edited:

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

7)Nutsis...10 καρέκλες
8)Platon....6 καρέκλες
9)Divxneil...10 καρέκλες
10)Greg....6 καρέκλες
21)Αγγελος Στεφάνου.....5 καρέκλες....ΠΑΡΕΛΑΒΕ 5 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
--------------------
ΣΥΝΟΛΟ...186 ΚΑΡΕΚΛΕΣ....ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 92 ΚΑΡΕΚΛΕΣ
-------------------