Ποντικοδιώκτης ή απάτη....

Για ποιόν συγκεκριμένα απο τους διαφημιζόμενους μιλάμε; Ή μήπως για όλους;

Last edited:
Ποντικοιστορίες λοιπόν...
Άτομο που ασχολείται επαγγελματικά με την παρασιτοκτονία-απεντόμωση και τα σχετικά μου είχε πει:

"Τα ποντίκια, όταν δουν ότι κάποιο μέλος της οικογενείας εξοντώθηκε, αρχίζουν την ασιτία για μέρες. Μάλιστα που και που στέλνουν ένα για αναζήτηση τροφής και περιμένουν ένα 24ωρο για να δουν το αποτέλεσμα. Αυτός είναι και ο λόγος που τα νέα γενιάς ποντικοφάρμακα δεν δρουν αμέσως παρά μόνο μετά το 48ώρο και μάλιστα βαλσαμώνουν τον ποντικό. Σκοπός τους είναι να ξεγελάσουν και αυτήν την άμυνα των τρωκτικών".

Τώρα εάν αυτό αληθεύει ή είναι λαοιστορία ή μεγάλος παραμυθάς ο επαγγελματίας, τι να πω...

Πρόβλημα με ποντίκια λύθηκε με κάτι πλαστικά ταψάκια με ποντικόκολλα.
Βάζεις ένα κομμάτι τυρί και κάποια στιγμή βρίσκεις το ποντίκι κολλημένο (ζωντανό) στο ταψάκι. Οπότε πετάς ταψάκι και ποντίκι μαζί.
Ούτε τουμπανιασμένα ποντίκια να βρωμάνε μέσα στο σπίτι, ούτε τίποτα.

φονιάδες των ποντικώνε....

Re: Απάντηση: Ποντικοδιώκτης ή απάτη....

Ποντικοιστορίες λοιπόν...
Άτομο που ασχολείται επαγγελματικά με την παρασιτοκτονία-απεντόμωση και τα σχετικά μου είχε πει:

"Τα ποντίκια, όταν δουν ότι κάποιο μέλος της οικογενείας εξοντώθηκε, αρχίζουν την ασιτία για μέρες. Μάλιστα που και που στέλνουν ένα για αναζήτηση τροφής και περιμένουν ένα 24ωρο για να δουν το αποτέλεσμα. Αυτός είναι και ο λόγος που τα νέα γενιάς ποντικοφάρμακα δεν δρουν αμέσως παρά μόνο μετά το 48ώρο και μάλιστα βαλσαμώνουν τον ποντικό. Σκοπός τους είναι να ξεγελάσουν και αυτήν την άμυνα των τρωκτικών".

Τώρα εάν αυτό αληθεύει ή είναι λαοιστορία ή μεγάλος παραμυθάς ο επαγγελματίας, τι να πω...

δηλαδή στην κηδεία δεν πάνε?

φονιάδες των ποντικώνε....

Με το μωρό στο σπίτι έτσι και δω ποντίκι, όχι με κόλλα θα το πιάσω, με τα δόντια θα το ξεσκίσω έτσι και το πετύχω...
Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι και ποντικοχρονιά φέτος.
Συμβαίνει κάθε 7 χρόνια...

έχεις δίκιο Μανόλη, τα ποντίκια είναι γάτες. Και οι κατσαρίδες είναι ακόμη περισσότερο. αμα δεις τι κάνουν θα πάθεις. λειτουργούν συλλογικά με μοναδικό τρόπο. ασε που κάνουν τις ψόφιες οταν η διαφυγή είναι δύσκολη.

Και παραμενουν τεζα μολις η mitsuko κατεβει με 270 χλμ/ωρα στην μαπα τους

ασε που κάπου διάβασα οτι τα ποντίκια ειναι ο μεγαλύτερος φονιάς που εχει περάσει απο τον πλανήτη. ο χιτλερ μπροστά τους ήταν τίποτα.

To γιατρικό στις κατσαρίδες είναι το οινόπνευμα.
Άμα τις πάρει, ακόμη και οι πολύ μεγάλες μένουν στον τόπο.
Εκ πείρας. Εδώ που είμαι μπορεί να μην έχω κατσαριδάκια αλλά 2-3 μεγάλες περνάνε από τις σίτες μέσα στο χρόνο.

ασε που κάπου διάβασα οτι τα ποντίκια ειναι ο μεγαλύτερος φονιάς που εχει περάσει απο τον πλανήτη. ο χιτλερ μπροστά τους ήταν τίποτα.
επιδημια βουβωνικης πανωλης κατα το μεσαιωνα,η αλλοιως μαυρος θανατος.μεταδωθηκε απο τους αρουραιους..Ομως σε καθε περιπτωση δεν πρεπει να συγχεονται οι βρωμεροι αρουραιοι με τα ποντικια των αγρων,ουδε μια σχεση.

Απάντηση: Re: Ποντικοδιώκτης ή απάτη....

To γιατρικό στις κατσαρίδες είναι το οινόπνευμα.
Άμα τις πάρει, ακόμη και οι πολύ μεγάλες μένουν στον τόπο.
Αυτό τώρα πώς τους το ρίχνεις; Το βάζεις σε κανένα πλαστικό από αυτά που ψεκάζουν τα ρούχα στο σιδέρωμα και άμα περάσει από μπροστά σου την ψεκάζεις; Ή πρέπει να τα κάνεις όλα μούσκεμα με το μπουκάλι;

ΥΓ: Καλώς σας βρήκα...

Όπως είναι με το μπουκαλάκι του, αν το πιέσεις φτάνει μακριά.
Δεν χρειάζεται να είναι καθαρό και να σου κοστίζει η κατσαρίδα δίευρο!
Με το που την ακουμπάει, κάνει το πολύ δύο βήματα και πέφτει τέζα.
Έχω καθαρίσει και κατσαρίδα σε μέγεθος nazgul έτσι...

σε κλουβι με κουνελια σε χωραφι σκεφτομαι να βαλω περιμετρικα μεταλο συνδεμενο με τη φαση (μονο) απο τα 230 volt.

φυσικα μονο εγω θα εχω προσβαση μη σκοτωσω και κανεναν.

εχει τοσους αρουραιους που οσα χημικα και να ριξω δεν θα τειλειωσουν.

λετε να τους σκοτωνη η απλα θα τους απομακρυνη το ηλεκτροσοκ;

Εμ τι; Θα τους κάνει περμανάντ;
Σε αυτό το μέγεθος θα τους ανατινάζει!

Δεν είναι ότι πιο ασφαλές το να βάλεις τη φάση σε ένα μέταλλο! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει!

Δεν βάζεις έναν μετασχηματιστή 1:10000 να δημιουργήσεις tesla coil; Μπορεί να μην τους σκοτώνει αλλά θα είναι τουλάχιστον θεαματικό. :p

Χαχα και μετά έχουμε προβλήματα με κάνα αγειωτο σασί ή με καμία ασφάλεια που αφαιρέθηκε από μηχάνημα :D
Ηλεκτρικό φράχτη δεν έχω δει κανένα να βάζει στα κουνέλια του στο χωριό μου πάντως

Σίγουρα χρειάζεται κάποια ειδική διάταξη με μετασχηματιστή αλλιώς θα σου δημιουργεί προβλήματα. Θέλει ειδικό για τέτοια εφαρμογή.

καλα ετσι οπως θα φτιαχτη δεν θα μπορη να παη ανθρωπος αλλα δεν ξερω μηπως με το που θα παη ο πρωτος μηπως πεφτη η ασφαλεια και πρεπη να βαλω υποχρεωτικα μ/τ.

Last edited: