svellinis
AVClub Addicted Member
Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER
Πλεον πουλιεται και στα Multirama οπως διαβασα .
Τιμη δεν ξερω ψαξτε το
Πλεον πουλιεται και στα Multirama οπως διαβασα .
Τιμη δεν ξερω ψαξτε το
Περίμενε ερχεται το Egreat 34 που θα εχει τρελή τιμή κάτω από 200
Λένε για αρχές Μάη (βέβαια ακόμη δεν κάνει αποκωδικοποίηση στο DTS,αν δεν έχεις ενισχυτή).Καλησπέρα Δημήτρη,
Εχεις κανά νεότερο για το πότε θα έρθει αυτό; Γιατί αν αργήσει μάλλον πάω κι εγώ για το A110....
![]()
Καλησπέρα Δημήτρη,
Εχεις κανά νεότερο για το πότε θα έρθει αυτό; Γιατί αν αργήσει μάλλον πάω κι εγώ για το A110....
![]()
Παιδιά από σήμερα είμαι κι εγώ ένας κάτοχος του Α-110 μηχανήματος.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι του έχω βάλει μέσα έναν δίσκο Seagate 1.5tb sata2 και απ' ότι παρατήρησα όταν του έχω τον δίσκο μέσα ζεσταίνετε(Ζεματάει) απίστευτα ποιο πολύ(Και είναι λογικό γιατί υπάρχει και η θερμοκρασία του δίσκου) απ' ότι χωρίς δίσκο μέσα.
Λέτε να έχω κανένα πρόβλημα μελλοντικά με το μηχάνημα?
Επειδή είναι ακόμα στις αρχές του δεν έχω παρατηρήσει τίποτα δυσλειτουργίες λόγο θερμοκρασίας αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω που μπορώ να βρω ένα ανεμιστηράκι για να του βάλω μέσα στο Α-110 ώστε να δουλεύει ποιο δροσερά και η παρακάτω θήρα για ποιο λόγο είναι?
![]()
Ναι δεν αντιλέγω αλλά το θέμα είναι που βρίσκω ένα ανεμηστηράκι με διαστάσεις 30χ30χ10 ωστε να χωρέσει πίσω ακριβώς από το pin που θα πάρει ρεύμα το ανεμηστηράκι ωστε να βάζει - ρίχνει αέρα στην ψήκτρα.
Αν είναι ρε φίλε να παραγγείλω στο ebay ένα ανεμησηράκι τότε θα μου έρθουν ποιο πολλή τα έξοδα αποστολής από την αξία του ανεμιστήρα.ή στο ebay....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.