Popcorn A-110 Media player

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Σχετικά με την τιμή του(250-260 ) αξίζει τα λεφτά του σε σχέση με τον ανταγωνισμο?

Last edited:
Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Περίμενε ερχεται το Egreat 34 που θα εχει τρελή τιμή κάτω από 200

Καλησπέρα Δημήτρη,

Εχεις κανά νεότερο για το πότε θα έρθει αυτό; Γιατί αν αργήσει μάλλον πάω κι εγώ για το A110....
-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Καλησπέρα Δημήτρη,

Εχεις κανά νεότερο για το πότε θα έρθει αυτό; Γιατί αν αργήσει μάλλον πάω κι εγώ για το A110....
-bye-
Λένε για αρχές Μάη (βέβαια ακόμη δεν κάνει αποκωδικοποίηση στο DTS,αν δεν έχεις ενισχυτή).

Απάντηση: Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Καλησπέρα Δημήτρη,

-bye-

Μαη το βλεπω αλλά τον καλαμποκεμπορα δεν τον πληρωνω φιλε οτι και να γινει

Ε τότε ρε παιδιά πως είναι καλύτερο από το Α-110?

Και για να ξέρουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί αν ένα μηχάνημα με το που κυκλοφορήσει δεν κάνει αποκωδικοποίηση dts ήχου τότε το ποιο πιθανό είναι να μην κάνει πότε του ούτε σε μελλοντικό firmware update.

Παιδιά από σήμερα είμαι κι εγώ ένας κάτοχος του Α-110 μηχανήματος.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι του έχω βάλει μέσα έναν δίσκο Seagate 1.5tb sata2 και απ' ότι παρατήρησα όταν του έχω τον δίσκο μέσα ζεσταίνετε(Ζεματάει) απίστευτα ποιο πολύ(Και είναι λογικό γιατί υπάρχει και η θερμοκρασία του δίσκου) απ' ότι χωρίς δίσκο μέσα.
Λέτε να έχω κανένα πρόβλημα μελλοντικά με το μηχάνημα?

Επειδή είναι ακόμα στις αρχές του δεν έχω παρατηρήσει τίποτα δυσλειτουργίες λόγο θερμοκρασίας αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω που μπορώ να βρω ένα ανεμιστηράκι για να του βάλω μέσα στο Α-110 ώστε να δουλεύει ποιο δροσερά και η παρακάτω θήρα για ποιο λόγο είναι?

Και το παρακάτω jumperaki έχει δυο θέσεις μια 5v και μια 12v λογικά είναι για το τι ρεύμα θα δίνει στο ανεμιστηράκι που θα μπει έτσι δεν είναι?

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Fits 79, αυτό με την θερμοκρασία έχει αναφερθεί και άλλες φορές εδώ από άλλους. Εγώ θα το χρησιμοποιήσω μόνο ως player με εξωτερικό σκληρό. Θα το πάρω μετά τις διακοπές του Πάσχα. Αν θέλεις γράψε μας τις εντυπώσεις σου μετά από λίγες μέρες χρήσης του μηχανήματος.

Ρε παιδιά ενώ του έχω συνδέσει το δίσκο που σας είπα και του έχω περάσει το τελευταίο firmware και τον φόρμαρα από το Α-110 μερικές φορές όταν το αφήνω ενώ βλέπει κανονικά το δίσκο ξαφνικά λέει ένα removing hard disk/cdrom και εξαφανίζετε ο εσωτερικός δίσκος που έχω στο μηχάνημα.
Τι στο καλό γίνεται?

Ίσως φταίει που δοκίμασα να βάλω και ένα εξωτερικό dvd-rom και με το που σύνδεσα το dvd-rom έσβησε η οθόνη για λίγο. μπορεί κάποιος να μου πως ξανά ενεργοποιήσω τον δίσκο ωστε να τον δει χωρις να το κλείσω πίσω από τον διακόπτη.

Και εντέλει υπάρχει καποια λυση για το πρόβλημα μου.

Όταν συνδέουμε μέσω της θήρας pc-slave τον Α-110 με τον υπολογιστή μας για να του περάσουμε μέσα ταινίες απενεργοποιείτε - εξαφανίζεται ο δίσκος από το Α-110?

Και αν στη διαδικασία μεταφοράς αρχείων στο δίσκο του Α-110 μέσω της θήρας pc-slave κάτι γίνει και διακοπεί η μεταφορά γιατί μετά δεν μπορώ να σβήσω τα μισό γραμμένα αρχεία από το δίσκο του Α-110

Ευχαριστώ πολύ

Last edited:

Παιδιά από σήμερα είμαι κι εγώ ένας κάτοχος του Α-110 μηχανήματος.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι του έχω βάλει μέσα έναν δίσκο Seagate 1.5tb sata2 και απ' ότι παρατήρησα όταν του έχω τον δίσκο μέσα ζεσταίνετε(Ζεματάει) απίστευτα ποιο πολύ(Και είναι λογικό γιατί υπάρχει και η θερμοκρασία του δίσκου) απ' ότι χωρίς δίσκο μέσα.
Λέτε να έχω κανένα πρόβλημα μελλοντικά με το μηχάνημα?

Επειδή είναι ακόμα στις αρχές του δεν έχω παρατηρήσει τίποτα δυσλειτουργίες λόγο θερμοκρασίας αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω που μπορώ να βρω ένα ανεμιστηράκι για να του βάλω μέσα στο Α-110 ώστε να δουλεύει ποιο δροσερά και η παρακάτω θήρα για ποιο λόγο είναι?

Κι άλλες συσκευές ζεσταίνονται αλλά η πρόσβαση στο εσωτερικό τους είναι δύσκολη έως αδύνατη για να το διαπιστώσεις, οπότε μη σε τρομάζει που ένα ολοκληρωμένο με τέτοιο φόρτο εργασίας ανεβάζει θερμοκρασία. Βρες ένα μικρό ανεμιστηράκι που να χωράει όρθιο στο πλάι και να απαγάγει τον αέρα από τα πλάγια και συγκεκριμένα από τη μεριά της πλακέτας. Η τροφοδοσία του μπορεί να γίνει από τα pins που βρίσκονται δίπλα από αυτό που δείχνεις στη φωτο.
Δες εδώ πώς το έκανε ο καλλιτέχνης:
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=8924&page=1

Με γεια σου και καλές θεάσεις! -bye-

Last edited:

Ναι δεν αντιλέγω αλλά το θέμα είναι που βρίσκω ένα ανεμηστηράκι με διαστάσεις 30χ30χ10 ωστε να χωρέσει πίσω ακριβώς από το pin που θα πάρει ρεύμα το ανεμηστηράκι ωστε να βάζει - ρίχνει αέρα στην ψήκτρα.

Και τι στο καλό είναι αυτή η υποδοχή ρε παιδιά?

Ναι δεν αντιλέγω αλλά το θέμα είναι που βρίσκω ένα ανεμηστηράκι με διαστάσεις 30χ30χ10 ωστε να χωρέσει πίσω ακριβώς από το pin που θα πάρει ρεύμα το ανεμηστηράκι ωστε να βάζει - ρίχνει αέρα στην ψήκτρα.

Να βγάζει τον αέρα θες να πεις.
Αν το κάνεις να βάζει αέρα τότε θα μαζέψει την Άρτα, τα Γιάννενα κι έναν τόνο σκόνη μέσα + το ότι δεν θα απαγάγεις τη ζέστη που είναι και το ζητούμενο! :hmmmm:
Όσο για το πού θα βρεις... just google it! :antlers:

Όχι μια χαρά το είπα να βάζει αέρα καθότι έτσι θα ψύχη λίγο και το σκληρό δίσκο όσο για την σκόνη σιγά το πράγμα θα το ανοίγω μια φορά το μήνα και θα το καθαρίζω.

Το θέμα είναι όμως που θα βρω ανεμηστηράκι να χωράει πίσω από την μπαταρία και να έχει διαστάσεις 30x30x10.

ή στο ebay....
Αν είναι ρε φίλε να παραγγείλω στο ebay ένα ανεμησηράκι τότε θα μου έρθουν ποιο πολλή τα έξοδα αποστολής από την αξία του ανεμιστήρα.
Είπαμε αλλά όχι κι έτσι ποια....

Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσουμε όλα τα bookmarks των ταινιών που έχουμε παίξει με το a-110?
Και αυτό το ζητάω γιατί πολύ απλά ένας υπότιτλος σε ένα m2ts αρχείο που είχα βάλει ήτανε λάθος συγχρονισμένος τον αντικατέστησα αλλά όταν παίζω την ταινία με γυρνάει στο bookmark που είχα κρατήσει μαζί με τον παλιό υπότιτλο παρόλο που ο υπότιτλος τώρα δεν υπάρχει στο σκληρό δίσκο.

Ευχαριστώ πολύ.