Popcorn A-110 Media player

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Σβήστο τελείως με power και delete. Βγάλτο από την μπρίζα και βάλτο πάλι. Όταν ανάψει δεν έχει πια bookmarks.

Κι όμως τα έχει.

Το θέμα όμως είναι αν υπάρχει άλλος τρόπος να σβήσεις όλα τα προσωρινά αρχεία χωρίς να το ανοίγω - κλείνεις.

Αν είναι ρε φίλε να παραγγείλω στο ebay ένα ανεμησηράκι τότε θα μου έρθουν ποιο πολλή τα έξοδα αποστολής από την αξία του ανεμιστήρα.
Είπαμε αλλά όχι κι έτσι ποια....

5 euro σε ταχυδρομικά δεν νομίζω να είναι καν άξιο συζήτησης...

Χωρις να το εχω το μηχανημα το θεωρω με πολυ διαβασμα σε πολλα φορουμς και ξενα...σαν best buy me ta ligotera problimata

Εντέλει ξέρει κανείς κανένα κατάστημα στην Αθήνα που να έχει ανεμηστηράκι στις διαστάσεις 30x30x10 και 12v που μπορώ να βάλω στο πίσω χώρισμα του Α-110.

Και για ποιο λόγο είναι η παρακάτω θήρα(Την έχω βάλει σε τετράγωνο) που έχει το Α-110

Last edited:

Ρε παιδιά ενώ χτες είχα βάλει ένα ανεμιστήρα στην 3pin θέση ρεύματος που έχει το Α-110 και το jumper στα 12v και δούλευε μια χαρά ο ανεμιστήρας σήμερα το ανοίγω και ΔΕΝ δουλευει καθόλου ο ανεμιστήρας παρόλο που ο ίδιος ανεμιστήρας δουλευει μια χαρά στο pc στο Α-110 δοκιμασα να του αλλάξω θέση στα 5v αλλά δεν άλλαξε απολύτως τίποτα.
Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως το φτιάχνουμε?

Τέλος αν το πάω πίσω καθότι το έχω αγοράσει από Ελλάδα και τους πω αυτό το λόγο θα το αντικαταστήσουν - φτιάξουνε ή απλά θα μου πουν ότι αυτό το θέμα δεν το υποστηρίζουν.

Last edited:
Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Από τι στιγμή που το άνοιξες δεν ισχύει η εγγύηση. Οπότε ότι και να κάνουν θα σε χρεώσουν.

Αφού το συγκεκριμένο πρέπει να το ανοίξεις για να του βάλεις δίσκο.
Δεν το ξεβίδωσα αν εννοείς αυτό απλά ξεβίδωσα το πάνω μέρος για να βάλω τον δίσκο αν εννοείς με το "από τι στιγμή που το άνοιξες" ότι το έβγαλα από το κουτί του τότε πως θα δω ότι είναι ελαττωματικό ρε φίλε με ακτίνες χ?

Αν για οποιοδήποτε λόγο(Π.χ. υπερθέρμανσης και κολλημάτων στην αναπαραγωγή ταινιών) το πας πίσω τι ακριβώς κάνουν?

Το αντικαθιστούν επί τόπου ή το αφήνεις εκεί για μερικές μέρες και μετά από μέρες σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε ότι το έφτιαξαν.

Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Αφού το συγκεκριμένο πρέπει να το ανοίξεις για να του βάλεις δίσκο.
Δεν το ξεβίδωσα αν εννοείς αυτό απλά ξεβίδωσα το πάνω μέρος για να βάλω τον δίσκο αν εννοείς με το "από τι στιγμή που το άνοιξες" ότι το έβγαλα από το κουτί του τότε πως θα δω ότι είναι ελαττωματικό ρε φίλε με ακτίνες χ?

Εννοούσα ότι ξεβίδωσες το πάνω μέρος και πρόσθεσες τον ανεμιστήρα που είπες.

Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς κάνει η συγκεκριμένη αντιπροσωπία γενικά αν μπορούν να αποδείξουν ότι το άνοιξες (πχ υπάρχει ταινία ασφαλείας που κόπηκε κτλ) τότε δεν σε καλύπτουν. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και οπότε δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτα τότε είσαι οκ (δεν θα πρέπει να αφήσεις μέσα ανεμιστήρες κτλ).

Πάντα προσπαθούν να μην σε καλύψουν (μπορούν να ισχυριστούν ότι το ανεμιστηράκι ήταν προβληματικό και πχ έκαψε κάτι στην πλακέτα κτλ).

Όσο για τον δίσκο δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις εκτός του να τον αγοράσεις ήδη τοποθετημένο για να είσαι καλυμμένος.

Φίλε το έχεις το μηχάνημα?
Μάλλον όχι γιατί αν το είχες θα ήξερες ότι το πάνω μέρος βγαίνει ούτω σι άλλος με 4 άπλες βίδες που δεν χάνεις την εγγύηση γιατί πρέπει να τις ξεβιδώσεις για βάλεις μέσα δίσκο που γι' αυτό το λόγο είναι τόσο μεγάλο το μηχάνημα.
Τώρα το θέμα είναι τι ακριβώς κοιτάνε.
Και αυτό με το ανεμιστήρα παίζει γιατί όπως σου προείπα έχει θέση για να δώσει ρεύμα στον ανεμιστήρα άρα και ανεμιστήρα να βάλεις παίζει να το καλύπτει η εγγύηση.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που το πήγε πίσω για τον οποιοδήποτε λόγο ας μου πει τι ακριβώς του ζήτησαν να κάνει και αν του αντικατέστησαν αμέσως ή του το κρατήσανε για μερικές μέρες πριν το αντικαταστήσουν(Αν το αντικαθιστούν και δεν το φτιάχνουν)

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Το μηχάνημα δεν το έχω, αλλά έχω το egreat που έρχεται με ανοιγμένο καπάκι και το βιδώνει ο χρήστης (αλλά δεν είναι αυτό το θέμα).

Αυτό που εννοούσα είναι ότι πρέπει να πας υποψιασμένος γιατί γενικά οι ελληνικές αντιπροσωπίες (για την συγκεκριμένη δεν το γνωρίζω) προσπαθούν να πατήσουν κάπου για να μην σε καλύψουν.

Εγώ αν είχα αντιπροσωπία πάντως και μου έλεγες ότι σύνδεσες ανεμιστηράκι και στην αρχή έπαιζε και μετά όχι, απλά θα σου έλεγα ότι το ανεμιστηράκι προκάλεσε το πρόβλημα και άντε να αποδείξεις το αντίθετο.

Φιλικά

Καλησπέρα.

Μπορώ από το a-110 να πάρω από την οπτική ίνα dts-hd ή truehd ήχο και να το συνδέσω σε ενισχυτή?

Και το ρωτάω αυτό γιατί στο τελευταίο firmware του μηχανήματος έχει στο μενού εγκατάσταση -> εικόνα/ήχος -> dts -> dts-hd(RAW).

Καλησπέρα.
Μπορώ από το a-110 να πάρω από την οπτική ίνα dts-hd ή truehd ήχο και να το συνδέσω σε ενισχυτή?
Και το ρωτάω αυτό γιατί στο τελευταίο firmware του μηχανήματος έχει στο μενού εγκατάσταση -> εικόνα/ήχος -> dts -> dts-hd(RAW).

Μέσω οπτικής ίνας μόνο Dolby Digital και dts μπορείς να πάρεις. Οχι μόνο στο Α-110, αλλά και σε όλα τα Blue Ray Players. Ηχο HD παίρνεις μόνο από HDMI και από αναλογικές εξόδους 7.1 (στα players που διαθέτουν).
-bye-

Last edited:

Και τότε η επιλογή dts-hd(Raw) μέσω οπτικής ίνας που έχει για ποιο λόγο την έχει για ομορφιά???

Εγώ πάλι πιστεύω ότι μια χαρά μπορεί να στείλει και dts-hd σήμα μέσω της οπτικής ίνας για τον πολύ απλό λόγο ότι στέλνει τα δεδομένα ήχου κωδικοποιημένα στον ενισχυτή και ο ενισχυτής τα αποκωδικοποιεί γι' αυτό και δεν είναι απαραίτητο να έχει το τρομερό εύρος δεδομένων η οπτική ίνα.

Last edited:

Και τότε η επιλογή dts-hd(Raw) μέσω οπτικής ίνας που έχει για ποιο λόγο την έχει για ομορφιά???

Για να μπορεί σε αρχεία m2ts να δώσει ήχο Dolby True-HD ή dts HD-MA στον ενισχυτή μόνο μέσω HDMI.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι μια χαρά μπορεί να στείλει και dts-hd σήμα μέσω της οπτικής ίνας για τον πολύ απλό λόγο ότι στέλνει τα δεδομένα ήχου κωδικοποιημένα στον ενισχυτή και ο ενισχυτής τα αποκωδικοποιεί γι' αυτό και δεν είναι απαραίτητο να έχει το τρομερό εύρος δεδομένων η οπτική ίνα.

Αγαπητέ, μέσω οπτικής ίνας ή ψηφιακού coaxial καλωδίου μπορεί να μεταφερθεί μόνο συμπιεσμένος ήχος Dolby Digital ή dts. Ασυμπίεστος ήχος υψηλής ευκρίνειας μεταφέρεται μόνο μέσω HDMI ή μέσω αναλογικών εξόδων όταν τα players έχουν εσωτερικούς αποκωδικοποιητές.
http://www.avtruths.com/uncompressed.html

Αγαπητέ, μέσω οπτικής ίνας ή ψηφιακού coaxial καλωδίου μπορεί να μεταφερθεί μόνο συμπιεσμένος ήχος Dolby Digital ή dts. Ασυμπίεστος ήχος υψηλής ευκρίνειας μεταφέρεται μόνο μέσω HDMI ή μέσω αναλογικών εξόδων όταν τα players έχουν εσωτερικούς αποκωδικοποιητές.
http://www.avtruths.com/uncompressed.html

Επειδή το διατύπωσα λάθος, το σωστό είναι: Μη απωλεστικός ήχος....

Εγώ πάντως που έχω σύνδεση το Α-110 με τον ενισχυτή μου(yamaha) και στις επιλογές του Α-110 έχω βάλει στο dts dts-hd(Raw) όταν βάζω μια ταινία με απλό dts ο ενισχυτής μου βγάζει σκέτο dts όταν βάζω όμως μια ταινία με dts-hs τότε μου βγάζει dts-enchached ή dts neo.
Αυτό αν μη τι άλλο δεν σημαίνει κατι?

Εγώ πάντως που έχω σύνδεση το Α-110 με τον ενισχυτή μου(yamaha) και στις επιλογές του Α-110 έχω βάλει στο dts dts-hd(Raw) όταν βάζω μια ταινία με απλό dts ο ενισχυτής μου βγάζει σκέτο dts όταν βάζω όμως μια ταινία με dts-hs τότε μου βγάζει dts-enchached ή dts neo.
Αυτό αν μη τι άλλο δεν σημαίνει κατι?

Αυτά είναι άλλες μορφές dts τις οποίες αποκωδικοποιούν όλοι σχεδόν οι ενισχυτές της τελευταίας 5ετίας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι dts HD....