Popcorn A-110 Media player

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

καλησπερα σε ολους τους φιλους, εγω εφυγα μολις πριν μια ωρα απο το καβουρι που ημουν στην δουλεια, πηγα στουρναρα, ξαναγυρισα δουλεια και τωρα ειμαι ενας περηφανος κατοχος του 110. :BDGBGDB55:

μολις παω σπιτι θα αρχισω τα πειραματα...

ευχαριστω ολα τα παιδια στο site που με τα posts τους μου προσφεραν πολυτιμη βοηθεια σχετικα με το τι να διαλεξω τελικα.

χμους/γιωργος

Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Δηλαδη έχει και internet browser ή πρέπει να κατεβάσεις από τον υπολογιστή τα μικρά τορεντ αρχειάκια και τα φορτώνεις στον τορεντ manager που έχει το A-110.

Ποιον torrent manager έχει?
Bit torrent, δουλευει καλα, αλλα εχει ολα τα μειονεκτηματα των torrent. Δεν εχει internet browser, μπαινει σε συγκεκριμενα sites (YouTube, Vuze, Flickr) , οπου κανεις search (π.χ. Lazopoulos), και βλεπεις στην TV σου (...ξανα) την χοντρη που γελαει και τον Λακη με τα ανεκδοτα του.:flipout:

Λοιπόν παιδία θέλω να ευχυθώ σε όλους καλή παραλαβή του καλαμποκιού και καλές θεάσεις και ακροάσεις. Εγώ ευτυχώς ήμουν στο batch της 10ης Σεπτεμβρίου οπότε το παρέλαβα την προηγούμενη Τετάρτη (λόγω απεργίας των Τελωνείων). Το δυσάρεστο είναι ότι πλήρωσα τελωνείο 49 ευρώ φόροι και 5,5 έξοδα των ΕΛΤΑ σύνολο 54,5 . Σύνολο περίπου 225 .

μαλλον ήσουν άτυχος panioul... ήμουν στο ίδιο batch και το παρέλαβα 22-9 χωρίς τελωνείο..

Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Μόλις παρέλαβα. Χωρίς τελωνείο. Θα το δοκιμάσω σήμερα και θα ενημερώσω.
Με γεια σου,και καλά τεστ

Εμεις να δούμε πότε θα παραλάβουμε....:grinning-smiley-043

Ναι ήμουν διπλά άτυχος γιατί δεν φτάνει που περιμένα να τελειώσουν την απεργία οι εκτελωνιστές... μετά μου το εκτελώνισαν κιόλας!!!!!!!! Δεν πειράζει τουλάχιστον το έχω στα χέρια μου τώρα.

Ναι ήμουν διπλά άτυχος γιατί δεν φτάνει που περιμένα να τελειώσουν την απεργία οι εκτελωνιστές... μετά μου το εκτελώνισαν κιόλας!!!!!!!! Δεν πειράζει τουλάχιστον το έχω στα χέρια μου τώρα.

Καλησπέρα σήμερα το παρέλαβα απο τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ στο Περιστέρι. Ήμουν στο batch 29/9 (για όσους είμασταν συνοδοιπόροι) και δεν πλήρωσα τίποτα σε τελειωνίο! :dancing:
Έκανα upgrade χωρίς usb (online) και αυτή την στιγμή κάνω format sto 1 Tera WD GP(αργεί αρκετά) ! Ανυπομονώ να πάρω optical και να το συνδέσω στον Α2 YAMAHA μου ώστε να δώ αύριο τον Indiana Jones 4 που κατέβασα το Σ/Κ σε HD/AC3.

Σήμερα ελπίζω να τελειώσω με το config! Μέχρι στιγμής όλα κυλάνε χωρίς πρόβλημα.

Ενά ευχαριστώ για όσους συνέβαλαν στο forum και βοήθησαν τα μέγιστα!

καλησπερα σε ολους τους φιλους, τα παρακατω σχολια τα εγραψα και αλλου αλλα καλο ειναι να τα δουν ολοι γιατι το μηχανημα πραγματικα αξιζει ολα τα λεφτα του.

γυρισα σπιτι, του εβαλα το τελευταιο firmware, συνδεσα με οπτικη τον ενισχυτη και πεταξα μεσα σε εναν εξωτερικο σκληρο καμια 20αρια ταινιες bluray (mkv).

εκανα τις απαραιτητες ρυθμισεις για να μπορω να παρω ηχο απο ac3 σε 5.1 dolby digital και για να βλεπω ελληνικους υποτιτλους και δοκιμασα μερικες ταινιες mkv οπως το transformers, to troy, to sin city, to ice age 2 (ολα τα λεφτα απο θεμα εικονας), το speed racer και αλλα.

αποτελεσμα? επαιξε ολα τα αρχεια απροσκοπτα με φοβερη ποιοτητα εικονας και σε ολα ειτε σε dts ειτε σε 5.1 dolby digital και ολα με ελληνικους υποτιτλους.

fast forward και rewind πολυ καλο καθως επισης και το "time seek" οπου μπορουσες να πας σε οποιοδηποτε χρονικο σημειο της ταινιας οριζες χωρις να καθυστερει καθολου στην αναγνωση και χωρις να κολλαει.

το μενου του μου φανηκε πολυ απλο και ευχρηστο και γενικα μεχρι τωρα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις.

εν συνεχεια των δοκιμων εχω μεινει αφωνος με το τι μπορει να κανει το μηχανημα, εκτος του οτι μπορεις ενω παιζει μια ταινια να διαλεξεις το μεγεθος της (16/9, full screen, letterbox etc etc) πατωντας ενα κουμπι στο χειριστηριο χωρις να διακοπει το θεικο ειναι με τους υποτιτλους.

πατωντας παλι ενα αλλο κουμπι στο χειριστηριο επιλεγεις ποσο ψηλα η χαμηλα θελεις να ειναι, σε τι μεγεθος τους θελεις, τι χρωμα να ειναι (σε περιπτωση λευκου φοντου μια τετοια επιλογη ειναι πολυ χρησιμη) και το καλυτερο απο ολα μπορεις να τους καθυστερεις η να τους προχωρας ανα μισο δευτερολεπτο (πχ καθυστερηση 0.5 sec or 1 sec or 1.5 sec) σε περιπτωση που δεν ειναι συχρονισμενοι και ετσι πλεον δεν εχεις το αγχος εαν οι υποτιτλοι που κατεβασες ειναι πραγματικα συχρονισμενοι.

συνεχιζουμε αυριο αλλα μεχρι στιγμης ειναι super

ΟΚ φτάνει ψήθηκα. Θα πήγαινα για τον egreat αλλά με αυτά που διάβασα εδώ, τελικά θα πάω για τον popcorn. Τέλεια φάση μια και την έχω κατα βρει με τα mkv.

ΟΚ φτάνει ψήθηκα. Θα πήγαινα για τον egreat αλλά με αυτά που διάβασα εδώ, τελικά θα πάω για τον popcorn. Τέλεια φάση μια και την έχω κατα βρει με τα mkv.

goodboy όποιο από τα 2 και να πάρεις θα μείνεις σούπερ ικανοποιημένος...

Έφτασε σήμερα, χωρίς τελωνείο. Αύριο πρεμιέρα + εντυπώσεις-παρατηρήσεις.

Περιμένω σαν τρελός να κατέβει η πρώτη ταινία με True HD ήχο για να τη δοκιμάσω στο καλαμπόκι!Αναρωτιέμαι αν πρέπει να αλλάξω τίποτα ρυθμίσεις στο καλαμπόκι ή στον Onkyo 876.

Μη μου λες τέτοια! Έχεις κάποια εμπειρία από δικιά σου προσπάθεια; Η αλήθεια είναι ότι διάβασα κάποια πράγματα στο φορουμ της ΝΜΤ αλλά νομίζω πως είναι καθαρά θέμα muxing του bluray

Από όσο γνωρίζω το τρέχον firmware δεν υποστηρίζει True HD passthrough - μόνο DTS-HD. Λένε ότι πολύ σύντομα θα βγει το νέο firmware το οποίο θα υποστηρίζει τα πάντα HD Audio, αλλά αν δεν το δούμε με τα μάτια μας..

Πήρα εδώ και 5 μέρες το popcorn μου, εγκατέστησα μέσα 1tb σκληρό της Seagate και ενώ νόμιζα ότι απλά θα μετακινήσω όλα τα mp3s και ταινίες που έχω στο δίσκο του και θα τα παίζει… τα έπαιξα εγώ…

Εδώ και 5 μέρες προσπαθώ να βρω πως θα μεταφέρω τα αρχεία μου στο δίσκο που φόρμαρα με ext3 μέσω usb στο PCH.
Το popcorn βρίσκει το δίκτυο του σπιτιού μου, παίζει αρχεία που βρίσκονται στο pc μου και είναι shared, αλλά δεν ξέρω πώς να μεταφέρω αρχεία πάνω του, αρά το ΤΒ μου είναι άχρηστο προς το παρόν……

Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει τι μπορώ να κάνω. :worshippy:

Πήρα εδώ και 5 μέρες το popcorn μου, εγκατέστησα μέσα 1tb σκληρό της Seagate και ενώ νόμιζα ότι απλά θα μετακινήσω όλα τα mp3s και ταινίες που έχω στο δίσκο του και θα τα παίζει… τα έπαιξα εγώ…

Εδώ και 5 μέρες προσπαθώ να βρω πως θα μεταφέρω τα αρχεία μου στο δίσκο που φόρμαρα με ext3 μέσω usb στο PCH.
Το popcorn βρίσκει το δίκτυο του σπιτιού μου, παίζει αρχεία που βρίσκονται στο pc μου και είναι shared, αλλά δεν ξέρω πώς να μεταφέρω αρχεία πάνω του, αρά το ΤΒ μου είναι άχρηστο προς το παρόν……

Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει τι μπορώ να κάνω. :worshippy:

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Μέσα από το PC σου πηγαίνεις στα My network places και βλέπεις πολύ απλά τον δίσκο του Popcorn σαν share στο δίκτυο. Εκεί απλά copy paste.

παιδες καλησπερα, υπαρχει κανενας λογος που δεν μου δουλευει το rewind? εχω βαλει το τελευταιο firmaware αλλα οταν το παταω μου βγαζει ενα εικονιδιο με ενα απαγορευτικο στην οθονη.