Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER
καλησπερα σε ολους τους φιλους, τα παρακατω σχολια τα εγραψα και αλλου αλλα καλο ειναι να τα δουν ολοι γιατι το μηχανημα πραγματικα αξιζει ολα τα λεφτα του.
γυρισα σπιτι, του εβαλα το τελευταιο firmware, συνδεσα με οπτικη τον ενισχυτη και πεταξα μεσα σε εναν εξωτερικο σκληρο καμια 20αρια ταινιες bluray (mkv).
εκανα τις απαραιτητες ρυθμισεις για να μπορω να παρω ηχο απο ac3 σε 5.1 dolby digital και για να βλεπω ελληνικους υποτιτλους και δοκιμασα μερικες ταινιες mkv οπως το transformers, to troy, to sin city, to ice age 2 (ολα τα λεφτα απο θεμα εικονας), το speed racer και αλλα.
αποτελεσμα? επαιξε ολα τα αρχεια απροσκοπτα με φοβερη ποιοτητα εικονας και σε ολα ειτε σε dts ειτε σε 5.1 dolby digital και ολα με ελληνικους υποτιτλους.
fast forward και rewind πολυ καλο καθως επισης και το "time seek" οπου μπορουσες να πας σε οποιοδηποτε χρονικο σημειο της ταινιας οριζες χωρις να καθυστερει καθολου στην αναγνωση και χωρις να κολλαει.
το μενου του μου φανηκε πολυ απλο και ευχρηστο και γενικα μεχρι τωρα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις.
εν συνεχεια των δοκιμων εχω μεινει αφωνος με το τι μπορει να κανει το μηχανημα, εκτος του οτι μπορεις ενω παιζει μια ταινια να διαλεξεις το μεγεθος της (16/9, full screen, letterbox etc etc) πατωντας ενα κουμπι στο χειριστηριο χωρις να διακοπει το θεικο ειναι με τους υποτιτλους.
πατωντας παλι ενα αλλο κουμπι στο χειριστηριο επιλεγεις ποσο ψηλα η χαμηλα θελεις να ειναι, σε τι μεγεθος τους θελεις, τι χρωμα να ειναι (σε περιπτωση λευκου φοντου μια τετοια επιλογη ειναι πολυ χρησιμη) και το καλυτερο απο ολα μπορεις να τους καθυστερεις η να τους προχωρας ανα μισο δευτερολεπτο (πχ καθυστερηση 0.5 sec or 1 sec or 1.5 sec) σε περιπτωση που δεν ειναι συχρονισμενοι και ετσι πλεον δεν εχεις το αγχος εαν οι υποτιτλοι που κατεβασες ειναι πραγματικα συχρονισμενοι.
συνεχιζουμε αυριο αλλα μεχρι στιγμης ειναι super