Popcorn A-110 Media player

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Ευχαριστώ για το link αν και το είχα δει. Ουσιαστικά θέλω να βρώ τι καλώδια και αντάπτορες (αν χρειάζονται) είναι απαραίτητα να έχω για το A-110..
Δεν χρειάζονται αντάπτορες....ο σατα σκληρός μπαίνει συρταρωτά στην υπάρχουσα υποδοχή....

το μονο που πρέπει να κάνεις μετά είνια να βιδώσεις το σκληρό με τις βίδες που είχε το Popcorn στην συσκευασία του

Ευχαριστώ για το link αν και το είχα δει. Ουσιαστικά θέλω να βρώ τι καλώδια και αντάπτορες (αν χρειάζονται) είναι απαραίτητα να έχω για το A-110..

Απαραιτητα ειναι σ'αυτους που το εχουν το μασινι .....
:laugh::laugh::laugh::laugh:

Να ρωτήσω τους κατέχοντες αυτος ο ανταπτορας στο κάτω μέρος της φωτό είναι στην συσκευασία? Χρησιμοποιείται για τον 2.5'' ??

http://www.spursrants.co.uk/PCH/pic04.jpg
Τα συγκεκριμένα εξαρτήματα είναι από το Α-100 που ήθελε adapter για την τροφοδοσία. Για το Α-110 δεν χρειάζεσαι τίποτα. Απλά τον κουμπώνεις συρταρωτά και τον βιδώνεις από κάτω με τις βίδες που περιλαμβάνονται.

λοιπον ηρθε η κρισιμη ωρα για μια βασικη ερωτηση..
Εχω το Α100 και το Α110. Το καθενα σε διαφορετικη τηλεοραση
Μεχρι τωρα εκανα τη δουλεια μου με εξωτερικους δισκους ωραια και καλα μεχρι που αγοραστηκε ενας 2.5'' compatible συμφωνα με τη μαμα εταιρεια...
Και τον καρφωσα επανω στο Α110...
Και τον ακουω οτι δουλευει...
Πως τον βλεπω
104.gif
104.gif
το κερατο μου μεσα...
Αν γινετε καποιο παλικαρι εδω να μου πει με απλα λογια πως στην ευχη τον βλεπουμε και κανουμε copy απο το λαπτοπακι τις ταινιες μας !!!
Δεν με ενδιαφερει να βλεπω δικτυο (και δεν μπορει τουλαχιστον τωρα να δει..) γιατι αφ'ένος εχω το ρουτερ μακρια κι αφ'ετερου τορεντ κατεβαζω απο αλλου.
Απλα πραγματα με 1-2-3-4 βηματακια αν γινετε ...
Αντε να δουμε......

λοιπον ηρθε η κρισιμη ωρα για μια βασικη ερωτηση..
Εχω το Α100 και το Α110. Το καθενα σε διαφορετικη τηλεοραση
Μεχρι τωρα εκανα τη δουλεια μου με εξωτερικους δισκους ωραια και καλα μεχρι που αγοραστηκε ενας 2.5'' compatible συμφωνα με τη μαμα εταιρεια...
Και τον καρφωσα επανω στο Α110...
Και τον ακουω οτι δουλευει...
Πως τον βλεπω
104.gif
104.gif
το κερατο μου μεσα...
Αν γινετε καποιο παλικαρι εδω να μου πει με απλα λογια πως στην ευχη τον βλεπουμε και κανουμε copy απο το λαπτοπακι τις ταινιες μας !!!
Δεν με ενδιαφερει να βλεπω δικτυο (και δεν μπορει τουλαχιστον τωρα να δει..) γιατι αφ'ένος εχω το ρουτερ μακρια κι αφ'ετερου τορεντ κατεβαζω απο αλλου.
Απλα πραγματα με 1-2-3-4 βηματακια αν γινετε ...
Αντε να δουμε......

ακυρο...
ολα καλα

Η τιμή του Popcorn Α-110 από Ελλάδα έπεσε πλέον στα 245 ευρώ (απο 280) ....

Πιστεύετε ότι αξίζει σε αυτη την περίπτωση η αγορά του από Ελλάδα, αν συνυπολογίσουμε την εγγύηση που θα έχει, αλλά και το ότι δεν θα χρειαστεί να περιμενουμε 1+ μηνα για να το παραλάβουμε στα χέρια μας ???

Ποια ειναι η τιμη του τωρα έξω και ποση διαφορά υπάρχει ? :grandpa:

Ευχαριστώ! :a0210:

Από το "επίσημο" μαγαζί που το φερνει εδω στην Ελλάδα...

(Τουλάχιστον αυτη την τιμη γραφουν στο site τους... Δεν πηρα να ρωτησω....)

Google it...;)

Από το "επίσημο" μαγαζί που το φερνει εδω στην Ελλάδα...

(Τουλάχιστον αυτη την τιμη γραφουν στο site τους... Δεν πηρα να ρωτησω....)

Google it...;)
Ενας φιλος θα παει αμερικη,μπορει να το βρει εκει σε καταστημα να το αγορασει ή γινεται παλι μεσω site;

Ενας φιλος θα παει αμερικη,μπορει να το βρει εκει σε καταστημα να το αγορασει ή γινεται παλι μεσω site;

Έχει επιλογή στο τροφοδοτικό του για 120/240 volt ?

Αν όχι θα πρέπει να αλλάξεις τροφοδοτικό.

Αυτο δεν το σκεφτηκα:chinscratch:.
Τους εστειλα ομως email και μου ειπανε οτι δεν υπαρχει
δυνατοτητα αγορας απο καταστημα,μονο απο το site τους.

Δεν υπαρχει προβλημα με το τροφοδοτικο!
Οι μισοι και παραπάνω που το έχουν απο εδω, το εχουν παραγγειλει απο το site στην Αμερικη και λειτουργει κανονικα! :a0210:

Οσο για καταστημα, αν υπαρχει καποιο στην Αμερικη που να το πουλαει λιανικής και αν ψαξει ο γνωστός σου αρκετά θα το βρει. Αλλα επίσημα το πουλάνε μονο στο site τους....

ερχετε ποιο φθηνα απο κινα εκει ουσιαστικα μπαινει η παραγγελεια και το τροφοδοτικο παιζει χωρις προβλημα μιας και ειναι απο 120-240v

ερχετε ποιο φθηνα απο κινα εκει ουσιαστικα μπαινει η παραγγελεια και το τροφοδοτικο παιζει χωρις προβλημα μιας και ειναι απο 120-240v

takis,αν δε σου είναι δύσκολο δώσε link με το china store,εδώ(αν επιτρέπεται) ή με PM.
Ευχαριστώ.

το site που τελειώνει σε com είναι.....όλες οι παραγγελίες για Ευρώπη φεύγουν από κίνα