Popcorn A-110 Media player

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Μια βοήθεια. Γιατι δεν μου ανοίγει το clutch σήμερα αν και βλέπει φυσικά τον δίσκο...?
This webpage is not available.
The webpage at ****://192.168.1.100:8077/index.php5[/url] might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

Last edited:

Λοιπόν, από ένα ψάξιμο που έκανα, με το 801.11n dongle που δίνει η popcornhour υπάρχουν πάλι προβληματάκια στο streamάρισμα, οπότε όσοι θέλουν μια λύση σίγουρη αλλά με τον περιορισμό να stramάρουν low-bitrate υλικό (SD, music, υπηρεσίες internet) ας σκεφτούν το παλιό καλό 801.11g, με repeater ή access pointσυνδεμένο στο pch. Στα χρήματα που πωλείται το WN-100 usb wifi (ή και φθηνότερα), υπάρχουν πολλές επιλογές για κάτι τέτοιο.
Τέλος για όσους έκαναν τον κόπο να μαζέψουν τιμές από Ευρώπη που να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα του εδώ αντιπροσώπου, ας μπαίνουν καμιά φορά στον κόπο να ψάχνουν πληροφορίες για να βοηθήσουν και τα μέλη του forum...
Εδώ λοιπόν:
http://www.popcornhour.es/en/usb-wifi
Ο Ισπανός retailer προτείνει ένα usb wifi dongle με chipset της atheros. Υπάρχουν 2 chipsets της atheros που δουλεύουν με το ποπκορν τα οποία είχαν αναφερθεί σε forum του εξωτερικού αλλά δεν συγκράτησα τα νούμερά τους (τετραψήφια που ξεκινούσαν από 5). Αυτό όμως που συγκρατω και που βρήκα μόλις τώρα γραφοντας αυτό το μήνυμα είναι αυτό που προτείνει ένας εκ των προγραμματιστών του popcorn:

If you wanna have full streaming qualities then better use two wlan accesspoints or run with real cables.
Werner

Last edited:

οκ ανοιξε. Πάντως τα κολληματά του ειναι @#%^ΘΘ#@!. ΟΛΟ επανεκκινησεις κάνω....

Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Σωστός αλλά βρίσκεις και στικάκι με 20-25 το πολύ

Σωστός και εσύ, αλλά δεν πήγαινε εκεί το σχόλιό μου.

Πήγαινε στο ότι κανένα από τα δυο δεν έχει ενσωματωμένες δυνατότητες WiFi, και στο ότι και τα δύο συνεργάζονται με τα ίδια WiFi dongles, οπότε το κόστος του WiFi dongle δεν επηρεάζει την διαφορά που έχουν στην τιμή.

Να ρωτησω κατι: Σε αλλο φορουμ καποιος αναφερε οτι το Popcorn Hour παιζει αρχεια ηχου .ape! Μπορει το Popcorn Hour να παιξει τετοιου ειδους αρχεια? Το εχει δοκιμασει καποιος? Μπορει και να παιξει αρχεια .cue επισεις?( μαζι με mp3 ή flac)

Πάντως εγώ επικοινώνησα με τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο μέσω της φόρμας που έχει στο site του και ευγενικότατα μου απάντησε ότι μετά τις 20/1 μπορώ να ξαναεπικοινωνήσω μαζί του για να το παραλάβω. Υποθέτω ότι δεν έχει τώρα stock και περιμένει νέα παραλαβή.

Αν είναι να μην περιμένω 15 - 20 μέρες να έρθει από Κίνα με το λογικό κατά τη γνώμη μου αντίτιμο του wifi stick, και με την προϋπόθεση της εγγύησης, τότε χίλιες φορές από Ελλάδα.

Οι εκπτωσεις αρχισαν,ο δικος μας ποπκορνας δεν θα κανει καμια καλη τιμη!

χαχαχαχα!!!!!!!!!!Σας εφτιαξα την διαθεση πρωι πρωι!

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Παιδια απο τα δυο Popcorn Hour A-110 και Popcorn Hour B-110 ποιο να προτινησω και ποιες οι διαφορες τους?

Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Παιδια απο τα δυο Popcorn Hour A-110 και Popcorn Hour B-110 ποιο να προτινησω και ποιες οι διαφορες τους?

Το Α-110 είναι ready το play, το Β-110 είναι ένα motherbard με τις ίδιες δυνατοτητες που χρειάζεται να μπει σε κουτί με τροφοδοτικό (σαν αυτα των pc) οπότε αυξάνει κι άλλο το κόστος, έχει όμως μεγαλύτερο εύρος συνδεσιμότητας (περισσότερες usb, υποστήριξη IDE & SATA, pci wifi κτλ).

Μια χαρά είναι το Α-110...

Tελικά και εγώ ακύρωσα την παραγγελία για το WD TV και παρήγγειλα από Κινα το Popcorn A110 την Παρασκευή. Τώρα αναμονή ..