Popcorn A-110 Media player

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Εφικτό αλλά για την ώρα το torrent client έχει αρκετά προβλήματα. Ουσιαστηκά δεν θα πρέπει να έχεις πολλά torrent την ίδια στιγμή και όχι μεγάλες ταχύτητες γιατί τότε το popcorn crashάρει.

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Καλησπέρα σε όλους σας,

έχω το Α-110 απο το Σεπτέμβριο προπαραγγελία απο το ελληνικό site στην τιμή των 245 Ευρώ.Πραγματικά το μηχανάκι είναι όλα τα λεφτά και κάνει ότι ακριβώς υποστηρίζει.Αυτή τη στιγμή του έχω κουμπώσει έναν Seagate 1.5T με HD ταινίες και σειρές και είναι πραγματική απόλαυση η παρακολούθησή τους απο τον καναπέ.
Παρα ταυτα όμως προχτές το πρωί μετά απο ένα Power + Del που έκανα το βράδυ σταμάτησε να λειτουργεί....
Και τι εννοώ με αυτο?Καταρχήν κάθε φορά που έβαζα το ρεύμα ενώ φαινόταν ότι ο δίσκος δουλεύει στη οθόνη της τηλεόρασης δεν φαινόταν τίποτα.Δοκίμασα διαφορετικού τύπου συνδέσεις,έβγαλα το δίσκο απο μέσα,reset ,πραγματικά τίποτα.Δύο λύσεις είχαν απομείνει και δοκίμασα μόνο τη μία.Η πρώτη μέσω Component σύνδεσης και φωρτώνοντας κάποιο αρχείο σε ένα USB Flash υποτίθεται θα το συνέφερε και η δεύτερη με ένα jumperακι ,που όμως δεν είχα.
Τελικά πήρα τηλ τον εδώ αντιπρόσωπο και με μια απίστευτη οικειότητα μου ζήτησε να το στείλω στην Εταιρία, να το κοιτάξουν και να γινει αντικατάσταση της πλακέτας.Πραγματικά έτσι και έκανα .Αυτό έγινε την Τρίτη το πρωί.Ε, λοιπόν σήμερα 2 μέρες μετά το είχα πάλι (είμαι απο επαρχία) στα χέρια μου.
Πραγματικά εμένα προσωπικά ο επαγγελματισμός και η συνέπεια που έδειξε αυτή η εταιρία με κατέπληξε και νοιώθω πραγματικά τυχερός που το αγόρασα απο Ελλάδα έστω και ακριβότερα αλλά τουλάχιστον σε περίπτωση βλάβης θα μπορούσα να συνεννοηθώ με κάποιον υπεύθυνα.Έχουμε την τάση πολλές φορές να κατηγορούμε πράγματα και καταστάσεις αλλά πρέπει να λέγονται και τα καλά.

Καλησπέρα σε όλους σας,

έχω το Α-110 απο το Σεπτέμβριο προπαραγγελία απο το ελληνικό site στην τιμή των 245 Ευρώ.Πραγματικά το μηχανάκι είναι όλα τα λεφτά και κάνει ότι ακριβώς υποστηρίζει.Αυτή τη στιγμή του έχω κουμπώσει έναν Seagate 1.5T με HD ταινίες και σειρές και είναι πραγματική απόλαυση η παρακολούθησή τους απο τον καναπέ.
Παρα ταυτα όμως προχτές το πρωί μετά απο ένα Power + Del που έκανα το βράδυ σταμάτησε να λειτουργεί....
Και τι εννοώ με αυτο?Καταρχήν κάθε φορά που έβαζα το ρεύμα ενώ φαινόταν ότι ο δίσκος δουλεύει στη οθόνη της τηλεόρασης δεν φαινόταν τίποτα.Δοκίμασα διαφορετικού τύπου συνδέσεις,έβγαλα το δίσκο απο μέσα,reset ,πραγματικά τίποτα.Δύο λύσεις είχαν απομείνει και δοκίμασα μόνο τη μία.Η πρώτη μέσω Component σύνδεσης και φωρτώνοντας κάποιο αρχείο σε ένα USB Flash υποτίθεται θα το συνέφερε και η δεύτερη με ένα jumperακι ,που όμως δεν είχα.
Τελικά πήρα τηλ τον εδώ αντιπρόσωπο και με μια απίστευτη οικειότητα μου ζήτησε να το στείλω στην Εταιρία, να το κοιτάξουν και να γινει αντικατάσταση της πλακέτας.Πραγματικά έτσι και έκανα .Αυτό έγινε την Τρίτη το πρωί.Ε, λοιπόν σήμερα 2 μέρες μετά το είχα πάλι (είμαι απο επαρχία) στα χέρια μου.
Πραγματικά εμένα προσωπικά ο επαγγελματισμός και η συνέπεια που έδειξε αυτή η εταιρία με κατέπληξε και νοιώθω πραγματικά τυχερός που το αγόρασα απο Ελλάδα έστω και ακριβότερα αλλά τουλάχιστον σε περίπτωση βλάβης θα μπορούσα να συνεννοηθώ με κάποιον υπεύθυνα.Έχουμε την τάση πολλές φορές να κατηγορούμε πράγματα και καταστάσεις αλλά πρέπει να λέγονται και τα καλά.

Και τα αρνητικά επίσης.. Εγώ περιμενω από την Δευτέρα να με πάρει τηλέφωνο ο τεχνικός τους για μια διευκρίνηση που θέλω :argue:

Και βεβαια την λύση την βρήκα στα φορουμς του nmt :grinning-smiley-043

Χωρίς να είμαι ειδικός αλλά απο περιέργεια τι τον είχες ρωτήσει?

Και τα αρνητικά επίσης.. Εγώ περιμενω από την Δευτέρα να με πάρει τηλέφωνο ο τεχνικός τους για μια διευκρίνηση που θέλω :argue:

Και βεβαια την λύση την βρήκα στα φορουμς του nmt :grinning-smiley-043

Ναι πες μας τι ερώτηση έκανες και δεν σε πήραμε πίσω.

Ρώτησα κάτι αρκετά απλό .. Δεν μπορούσα να δω εικονα μεσω HDMΙ, ειχα δοκιμάσει ολους τους συνδυασμους που αναγράφονταν στο φυλλαδιάκι αλλά δεν εβλεπα τιποτα περα απο το αρχικο boot σήμα και μετά .. no signal..

Πηρα τηλεφωνο και η κοπέλα μου ειπε οτι θα μεταφέρει το προβλημα στον τεχνικο και θα με καλέσει την Δευτέρα το μεσημερι..

Ψαχνοντας στο popcorn forum βρηκα τη λυση σε 20 λεπτά .. Ο τεχνικός ακομα περιμένω να καλέσει. (καλεσετε...)

Τελος παντων, ευτυχώς που υπάρχουν οι διαδικτυακές κοινότητες..
Τουλάχιστον εύχομαι να μπορει η εδώ εταιρεια να υποστηρίζει σωστά το προιόν στα πραγματικά δύσκολα προβλήματα ...

Last edited:

Ρώτησα κάτι αρκετά απλό .. Δεν μπορούσα να δω εικονα μεσω HDMΙ, ειχα δοκιμάσει ολους τους συνδυασμους που αναγράφονταν στο φυλλαδιάκι αλλά δεν εβλεπα τιποτα περα απο το αρχικο boot σήμα και μετά .. no signal..

Πηρα τηλεφωνο και η κοπέλα μου ειπε οτι θα μεταφέρει το προβλημα στον τεχνικο και θα με καλέσει την Δευτέρα το μεσημερι..

Ψαχνοντας στο popcorn forum βρηκα τη λυση σε 20 λεπτά .. Ο τεχνικός ακομα περιμένω να καλέσει. (καλεσετε...)

Τελος παντων, ευτυχώς που υπάρχουν οι διαδικτυακές κοινότητες..
Τουλάχιστον εύχομαι να μπορει η εδώ εταιρεια να υποστηρίζει σωστά το προιόν στα πραγματικά δύσκολα προβλήματα ...

Εάν έμπαινες στο Q&A στο δικό μας site

http://www.popcornhour.gr/FAQ/tabid/85/Default.aspx,

Ερώτηση 5, θα έβλεπες ότι η ερώτηση σου είναι ήδη απαντημένη. Όλα οι κλήσεις για τεχνική υποστήριξη, ανεξαρτήτως αν το προϊόν έχει αγοραστεί από εμάς, απαντώνται μέσα σε 24 ώρες το πολύ και όσοι από το site έχουν πάρει τηλέφωνο για υποστήριξη το γνωρίζουν. Αν κάποια κλήση ξεφύγει μέσα στα δεκάδες καθημερινά email δεν νομίζω ότι το να πάρεις δεύτερη φορά είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα και ικανό να κρίνεις μια εταιρία. Κάθε αντίρρηση δεκτή.

Εάν έμπαινες στο Q&A στο δικό μας site

http://www.popcornhour.gr/FAQ/tabid/85/Default.aspx,

Ερώτηση 5, θα έβλεπες ότι η ερώτηση σου είναι ήδη απαντημένη. Όλα οι κλήσεις για τεχνική υποστήριξη, ανεξαρτήτως αν το προϊόν έχει αγοραστεί από εμάς, απαντώνται μέσα σε 24 ώρες το πολύ και όσοι από το site έχουν πάρει τηλέφωνο για υποστήριξη το γνωρίζουν. Αν κάποια κλήση ξεφύγει μέσα στα δεκάδες καθημερινά email δεν νομίζω ότι το να πάρεις δεύτερη φορά είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα και ικανό να κρίνεις μια εταιρία. Κάθε αντίρρηση δεκτή.

Για να ευλογήσεις τα γένια σου βλέπω ότι δεν παραλείπεις να ποστάρεις, για να λύσεις καμιά απορία από τις τόσες, ούτε μπαίνεις στον κόπο. Τελικά μονο για να κάνεις διαφήμιση υπάρχεις εσύ εδώ μέσα?

Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Για να ευλογήσεις τα γένια σου βλέπω ότι δεν παραλείπεις να ποστάρεις, για να λύσεις καμιά απορία από τις τόσες, ούτε μπαίνεις στον κόπο. Τελικά μονο για να κάνεις διαφήμιση υπάρχεις εσύ εδώ μέσα?

Χαζός είναι να βοηθήσει....? Ας είναι καλα οι μ......ς εδώ .Αντε να μην αρχίσω..

Panos αστον μην ασχολείσαι μαζί του ....

Αντιμετωπίζει κανείς σας πρόβλημα με το άνοιγμα video του youtube?
Το τελευταίο διάστημα κάνει αρκετή ώρα buffering και μόλις το video ξεκινήσει κολάει.

Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει γιατί το καλαμπόκι δεν μπορεί να παίξει αρχεία avi που βγαίνουν από την ψηφιακή μου canon S5? ρυθμός μετάδοσης 1411kbps, μορφή ήχου PCM , ρυθμός καρέ = 59 πλαίσια/sec ταχύτητα δεδομένων =11334 kbps

Επειδη έχω κι εγω canon και είχα το ίδιο πρόβλημα, υποθέτω ότι και για τη δική σου περίπτωση ισχύει ότι για το βιντεο χρησιμοποιείται m-jpeg codec, το οποίο το Popcorn δεν υποστηρίζει.

Τα εκανα convert σε avi 30fr/sec απο 60fr/sec kai apo 1411 kbps se 192 kbps και τα επαιξε το popcorn. Συμπερασμα οτι μαλλον δεν υποατηριζει παραπανω απο 24fr/sec ?? Αναμονη για firmware?

Παίδες, μπορεί να συστήσει κανείς κανένα αθόρυβο (σχετικά) σκληρό δίσκο για χρήση ώς εσωτερικός στο καλαμπόκι;

Αγόρασα τον Seagate 1TB HDD (Cache 32MB, 7200.11 rpm, ST31000333AS) αλλά τρέμει το σπίτι μόλις πάρει μπρος!!!

Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Αγόρασα τον Seagate 1TB HDD (Cache 32MB, 7200.11 rpm, ST31000333AS) αλλά τρέμει το σπίτι μόλις πάρει μπρος!!!

Δεν θα έπρεπε να κάνει θόρυβο. Έχω μερικούς τέτοιους και δεν ακούγεται κανένας τους.

Μήπως έχεις πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι;

Το χειρότερο με τη λύση εσωτερικού δίσκου στο μηχανάκι είναι ότι δυστυχώς ο δίσκος "ξυπνάει" και σε άσχετες φάσεις της χρήσης του καλαμποκιού! Δηλαδή δεν παίρνει μπρος μόνο όταν ασχολείσαι κατ' επιλογή με κάτι που περιέχει αλλά ακόμα και όταν βλέπεις κάτι από το δίκτυο σου π.χ.. Σταματάει και μετά από λίγο ξαναξεκινάει και πάει λέγοντας!
Αν τώρα είναι και λίγο παραπάνω θορυβώδης ο δίσκος σου και έχει ησυχία γενικότερα ο χώρος σου, κάποια στιγμή "σπάει νεύρα" το φαινόμενο!

Απάντηση: Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Δεν θα έπρεπε να κάνει θόρυβο. Έχω μερικούς τέτοιους και δεν ακούγεται κανένας τους.

Μήπως έχεις πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι;

Τι να πω; δεν ξέρω, δεν έχω μέτρο σύγκρισης, γι' αυτό και ρώτησα...
Πάντως, όταν το τοποθετήσω πανω σε περιοδικά ή φελιζόλ ο θόρυβος μειώνεται, οπότε σαν κάτι να συντονίζει, ε;

Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Διαφερει το να επιλεγεις τι και απο που θα το αγορασεις απο το να καταγγελεις τιμες.Δεν μπορω εγω να μπω νταβατζης στην επιχειρηση του καθενος και να του βαζω χερι στο κερδος του και στην πολιτικη του.Απλα δεν αγοραζω.
Ειμαι ψιλοσυμφωνος με την αποψη του goodboy.
Τονιζω παντως οτι η σταση του καταστηματος να πουλαει wifi μονο στους δικους του πελατες ειναι λιγο ηλιθια...
Αλλα σε περιορισμενα τεμαχια δεν νομιζω οτι ειναι ο μονος που το κανει (ανεξαρτητως ειδους πωλησης)...

ΥΓ. Να βαλουμε και χερι στην αντιπροσωπεια της onkyo που πουλαει τους ενισχυτες στην διπλη σχεδον τιμη?

Να βαλουμε καθως οχι μονο πουλανε διπλασια τιμη αλλα αρνουνται να καλυψουν τις συσκευες που ερχονται απ εξω στα πλαισια της εγγυησης
:violent-smiley-030: