Καλησπέρα σε όλους σας,
έχω το Α-110 απο το Σεπτέμβριο προπαραγγελία απο το ελληνικό site στην τιμή των 245 Ευρώ.Πραγματικά το μηχανάκι είναι όλα τα λεφτά και κάνει ότι ακριβώς υποστηρίζει.Αυτή τη στιγμή του έχω κουμπώσει έναν Seagate 1.5T με HD ταινίες και σειρές και είναι πραγματική απόλαυση η παρακολούθησή τους απο τον καναπέ.
Παρα ταυτα όμως προχτές το πρωί μετά απο ένα Power + Del που έκανα το βράδυ σταμάτησε να λειτουργεί....
Και τι εννοώ με αυτο?Καταρχήν κάθε φορά που έβαζα το ρεύμα ενώ φαινόταν ότι ο δίσκος δουλεύει στη οθόνη της τηλεόρασης δεν φαινόταν τίποτα.Δοκίμασα διαφορετικού τύπου συνδέσεις,έβγαλα το δίσκο απο μέσα,reset ,πραγματικά τίποτα.Δύο λύσεις είχαν απομείνει και δοκίμασα μόνο τη μία.Η πρώτη μέσω Component σύνδεσης και φωρτώνοντας κάποιο αρχείο σε ένα USB Flash υποτίθεται θα το συνέφερε και η δεύτερη με ένα jumperακι ,που όμως δεν είχα.
Τελικά πήρα τηλ τον εδώ αντιπρόσωπο και με μια απίστευτη οικειότητα μου ζήτησε να το στείλω στην Εταιρία, να το κοιτάξουν και να γινει αντικατάσταση της πλακέτας.Πραγματικά έτσι και έκανα .Αυτό έγινε την Τρίτη το πρωί.Ε, λοιπόν σήμερα 2 μέρες μετά το είχα πάλι (είμαι απο επαρχία) στα χέρια μου.
Πραγματικά εμένα προσωπικά ο επαγγελματισμός και η συνέπεια που έδειξε αυτή η εταιρία με κατέπληξε και νοιώθω πραγματικά τυχερός που το αγόρασα απο Ελλάδα έστω και ακριβότερα αλλά τουλάχιστον σε περίπτωση βλάβης θα μπορούσα να συνεννοηθώ με κάποιον υπεύθυνα.Έχουμε την τάση πολλές φορές να κατηγορούμε πράγματα και καταστάσεις αλλά πρέπει να λέγονται και τα καλά.