Popcorn A-110 Media player

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Καλημέρα σε όλους.
Είχα ενα DVICO TViX U-3000 αλλά δεν υποστήριζε υπότιτλους GR kai πήρα POPCORN A-110 το οποίο είναι παραγματικά πολύ καλύτερο σε εικόνα -ήχο -δυνατότητες. Αυτό που δεν έχω καταφέρει να κάνω είναι να κανω delete ένα φάκελλο η αρχείο μέσα απο το μενού του popcorn. Πως γίνεται?
Ευχαριστώ.

File mode μετά Enter ( μαρκάρεις όσα θέλεις )
και αφού τελειώσεις File mode και σβήνεις

Με τη προυποθεση οτι εχεις εγκαταστησει τα nmt applications

Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Όχι, πήγαινε πάρε ένα WD HD με 100 ευρώ και κάνεις μια χαρά την δουλειά σου. Η μόνη μεγάλη διαφορά είναι η έλλειψη δικτύου και DTS HD που έχει το popcorn.

το Popcorn ΔΕΝ συγκρίνεται με το WD ...
βέβαια έχει και πάνω από τη διπλάσια τιμή...

Κάποιος επιλέγει ανάλογα με τις δυνατότητες που θέλει να αξιοποιήσει ... και φυσικά ανάλογα με το πορτοφόλι του...

Θέμα σύγκρισης όμως ...ΔΕΝ.. υπάρχει....

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Ρε παιδιά δεν σύγκρινα τα μηχανάκια. Απλά είπα στον άνθρωπο ότι από την στιγμή που ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει δίκτυο, τότε γιατί να δώσει 170 ευρώ παραπάνω όταν κάνει απλά την δουλειά του με το WD. Δεν θέλουνε όλοι το τέλειο ή αυτό που κάνει τα περισσότερα.

Δεν είναι μόνο το δίκτυο...

και συμφωνώ ότι πρέπει να αποφασίσει ανάλογα με το τι ακριβώς θέλει .... (.... α ρε τεμέτερον ....)..

Last edited:

To popcorn εχει καλυτερη εικονα απο το wd tv στα hd content?

Να κανω μια ερωτηση , με ποιο τροπο μπορουμε να δουμε rip ταινιες dvd στο Popcorn ? Ενοω οτι τις εχω κατεβασει στον δισκο με το dvd fab και τις εχω ετσι , γινεται κανενα κολπακι να τις παιξει ?

Να κανω μια ερωτηση , με ποιο τροπο μπορουμε να δουμε rip ταινιες dvd στο Popcorn ? Ενοω οτι τις εχω κατεβασει στον δισκο με το dvd fab και τις εχω ετσι , γινεται κανενα κολπακι να τις παιξει ?

Bλέπεις από το PopCorn τοv δίσκο του υπολογιστή σου?

Υπαρχουν διαφοροι τροποι για να δεις τον δισκο του υπολογιστη σου στο popcorn , αλλα ο ποιο ευκολος ειναι να εγκαταστησεις το myihome το οποιο το βρισκεις http://www.networkedmediatank.com/download/myihome.html και μεσο αυτου να δεις οτι θες απο τον υπολογιστη σου , και οσα folders θες να δεις.

Ο τροπος για να εχεις τις ταινιες dvd στον δισκο του popcorn η σε δυκτιο .... ειναι να τα κανεις iso και τα βλεπει κανονικα , σαν να το ειχες κανονικα σε δισκακι ... Μετατροπη απο files σε iso γινεται πολυ ευκολα με το imgburn.

Είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος από το popcorn, απλά έχω ένα προβληματάκι.
Όποτε βάλω mp3's να παίξω, η ποιότητα του ήχου που βγάζει σε κομμάτια με ψηλό bitrate είναι χάλια. Πρέπει να αναφέρω κάπου εδώ ότι το έχω στο σαλόνι μου ενωμένο με ενισχυτή Pioneer και μεγάφωνα Kef. Σε όλες τις ταινίες παίρνω εκπληκτικό ήχο εκτός από τα mp3's.
Popcorn και ενισχυτής είναι ενωμένα με hdmi (Ιxos).

Ξέρει κανένας τι ρύθμιση πρέπει να κάνω?

Αν ο υπολογιστής είναι δηλωμένος σε δίκτυο, τότε αρκεί να έχεις κάποιους κοινόχρηστους (shared) φακέλους για να έχεις άμεση πρόσβαση σ αυτούς από το καλαμπόκι.
Πολύ απλό και εύκολο.

Είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος από το popcorn, απλά έχω ένα προβληματάκι.
Όποτε βάλω mp3's να παίξω, η ποιότητα του ήχου που βγάζει σε κομμάτια με ψηλό bitrate είναι χάλια. Πρέπει να αναφέρω κάπου εδώ ότι το έχω στο σαλόνι μου ενωμένο με ενισχυτή Pioneer και μεγάφωνα Kef. Σε όλες τις ταινίες παίρνω εκπληκτικό ήχο εκτός από τα mp3's.
Popcorn και ενισχυτής είναι ενωμένα με hdmi (Ιxos).

Ξέρει κανένας τι ρύθμιση πρέπει να κάνω?
Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για τον ήχο εκτός αυτής που είναι στα settings για τον τύπο surround. Δοκίμασε να δώσεις με οπτική ίνα στον ενισχυτή. Έτσι το δουλεύω και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Τσέκαρε καλού κακού μήπως κατά λάθος έχεις πολύ ανεβασμένη την ένταση από το ποπκόρν (page up/down κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής)

Last edited:

Μπορεί κάποιος να μου πεί πως κλείνει το Α-110.
Όταν το κλείνω απο power σταματάει να δουλεύει ο σκληρός και ανάβει το κόκκινο λαμπάκι. Μετά απο ένα λεπτό ενώ το λαμπάκι παραμένει κόκκινο ο σκληρός ξεκινά να δουλεύει και αναγκάζομαι να το κλείνω πίσω απο το διακόπτη. Πως γίνεται να κλείνει τελείως απο το τηλεκοντρόλ του?
Ευχαριστώ

Μπορεί κάποιος να μου πεί πως κλείνει το Α-110.
Όταν το κλείνω απο power σταματάει να δουλεύει ο σκληρός και ανάβει το κόκκινο λαμπάκι. Μετά απο ένα λεπτό ενώ το λαμπάκι παραμένει κόκκινο ο σκληρός ξεκινά να δουλεύει και αναγκάζομαι να το κλείνω πίσω απο το διακόπτη. Πως γίνεται να κλείνει τελείως απο το τηλεκοντρόλ του?
Ευχαριστώ

power + delete
Μετά όμως ανοίγει με reset και όχι από το τηλεχειριστήριο

Καινούριο firmware για Α-100, Α-110 από τις 2 Απριλίου.

Release Date : 02 April 2009
Firmware Version : 01-17-090201-15-POP-403-000

Release Note :
1. No NMT apps, still previous 00-17-090115-15-POP-403
2. Some critical patches on 00-17-090125-15-POP-403
3. Fixed Video_ts playback over SAMBA, with whitespace in share name, will crash.
4. Turkish codepage fix.
5. Remove "Audio */*: ***" message at start of video playback (e.g. TS).
6. PNG read failure cause crash.
7. Fixed ISO with single subtitle track cannot be display
8. Internet Radio link added in Web Services
9. MP3 volume soft after ISO/IFO playback workaround
10. Workaround DirecTV UPnP crash issue
11. Image cache issue fixed

Καλημέρα!
Επειδή μάλλον θα αγοράσω το συγκεκριμένο μηχάνημα, θα ήθελα μία διευκρίνηση όσον αφορά τον εξωτερικό σκληρό δίσκο που θα συνδέσω. Εχω έναν εξωτερικό Seagate Freeagent extreme 1TB που θα συνδεθεί μέσω usb στο popcorn.
Το popcorn θα βλέπει και θα αναπαράγει τα .mkv που έχω αποθηκευμένα στον σκληρό? Ο δίσκος είναι διαμορφωμένος NTFS και συνδέεται μόνο με usb (δεν έχει δική του παροχή ρεύματος).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...