Popcorn A-110 Media player

Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Καλημέρα την ψάχνω και εγώ μήπως πάρω το popcorn a-110. Εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ το κομμάτι του torrent. και επειδή χρησιμοποιώ πάρα πολύ το greek-tracker ήθελα να μου πείτε εάν κανείς το έχει χρησιμοποιήσει με αυτό το tracker και δουλεύει σωστά, δηλαδή και download και seeding.

Δουλεύει μια χαρά αλλά εάν έχεις αρκετά ή μεγάλα torrents, κολλάει συχνά. Και όταν κολλήσει εάν δεν έχει κάνει save ότι το torrent είναι finished τότε κάνει εκατό ώρες μέχρι να το κάνει check. Και εάν κάνει πάνω από ένα check την ίδια στιγμή πάλι κολλάει. Γενικά δεν είναι για torrent server παρά μόνο για ελάχιστα.

Re: Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=33

μπες εδώ... πες τους τους σταθμούς που θες να βάλουν.. και σε 24 ώρες θα μπορείς να τους ακούς από το PCH.. (ήθελα και εγω τον offradio.gr και τον προσθέσανε...)..

Πως τον ακους? Θα υπαρχει στην λιστα με τους Ελληνικους σταθμους ας πουμε αφου τον πρσθεσουνε? Δεν βλεπω τον offradio.gr στην λιστα με τους Ελληνικους σταθμους γι' αυτο ρωταω γιατι δεν καταλαβαινω πως τον ακους

Απάντηση: Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Αν εννοεις hdmi εισοδο (οταν λες υποδοχη) στον ενισχυτη δοκιμασε μια μια τις εισοδους σε καποια θα δουλεψει.

Όχι, μιλάω για optical. Με την HDMI είμαι οκ, αλλά θα ήθελα να βγάλω εκτός τον ήχο απο την HDMI γιατί ο ήχος περνάει από τον ενισχυτή μου μέχρι την τηλεόραση.
Δεν βρήκα χρόνο να κάνω κι άλλες δοκιμές αλλά με την πρώτη ματιά φαίνεται δυστυχώς ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ενισχυτή μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Πως τον ακους? Θα υπαρχει στην λιστα με τους Ελληνικους σταθμους ας πουμε αφου τον πρσθεσουνε? Δεν βλεπω τον offradio.gr στην λιστα με τους Ελληνικους σταθμους γι' αυτο ρωταω γιατι δεν καταλαβαινω πως τον ακους

Choose "Web Services" on the left hand side of the PCH on-screen menu.
Choose Media Service Portal option.
Choose the "Other" option.
Choose the "FLaSH Hours" icon

Στο παραθέτω όπως μου απάντησαν στο link που σου έστειλα
και
Offradio.gr added in radiobox under mixed genre

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Ναι αλλά μην ξεχνάς κάτι ότι το egreat έχει σχεδόν σταματήσει να υποστηρίζετε σε σχέση με το popcornhour a-110 αρα...

Εννοώ αυτό ακριβώς που λέω ότι έχουν σταματήσει να υποστηρίζουν(Βγάζουν firmwares(08-10-2008) για τα περισσότερα μοντέλα egreat) ενώ για το popcornhour(02 April 2009) βγάζουν και θα συνεχίσουν να βγάζουν καθότι όλα τα firmwares είναι βασισμένα στο popcornhour.

Κατάλαβες τώρα τι εννοώ?

Last edited:

Εννοώ αυτό ακριβώς που λέω ότι έχουν σταματήσει να υποστηρίζουν(Βγάζουν firmwares(08-10-2008) για τα περισσότερα μοντέλα egreat) ενώ για το popcornhour(02 April 2009) βγάζουν και θα συνεχίσουν να βγάζουν καθότι όλα τα firmwares είναι βασισμένα στο popcornhour.

Κατάλαβες τώρα τι εννοώ?
Κοιτάς σε λάθος σελίδα.Εδώ είναι τα firmware των egreat,τα οποία κυκλοφορούν λίγες ημέρες μετά από αυτά του popcornhour.

Και το σάϊτ που βρήκα εγώ τι στο καλό είναι? Εμπάση περίπτωση τότε λάθος μου.
Τέλος ποιο από όλα τα προϊόντα της εταιρίας egreat είναι το κορυφαίο της και σε τι τιμή κυμαίνετε το κάθε ένα?
Και ένα μεγάλο μείον σε σχέση με το popcornhour a-110 ειναι οτι το a-110 είναι ίσως από τα πολύ λίγα τέτοιου είδους hd media player που έχει και dts decoding/downgrade γι' αυτό και αλλάζει και η τιμή του προς τα πάνω.

Last edited:

Απ'ότι βλέπω το egreat υποστηρίζει DTS passthrough, που απ'ότι καταλαβαίνω θα πει ότι δεν αποκωδικοποιεί DTS το ίδιο όπως κανει το popcorn hour.
Αυτό το γεγονός μαζί με κάτι άλλα που διαβάζω κατα τη γνώμη μου το κατατάσουν ως ανταγωνιστή του WD HDTV παρά του PopcornHour A110.

Σημαντικό επίσης για μένα (αυστηρά προσωπική γνώμη) είναι ότι δεν παίρνει εσωτερικό δίσκο. Το Popcornour μου φαίνεται πολύ πιο ολοκληρωμένο γι'αυτό άλλωστε και το διάλεξα τελικά...

Ακριβώς έτσι είναι φίλε dimfil δεν θα μπορούσα να το διατυπώσω καλύτερα.
Εννοείτε ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Πάντως αν ενδιαφέρεται κανείς για αγορά ενός popcorn hour a-110 ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα καθότι έχω 2 και το ένα μου έχει μείνει αμανάτι.

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Τα έχετε μπερδέψει λίγο.

Η μοναδική δυνατότητα που έχει παραπάνω το pcH είναι η υποστήριξη DTS.

Από κει και πέρα, τα firmware updates βγαίνουν με καθυστέρηση κάποιων ημερών και όσον αφορά το αν παίρνει ή όχι εσωτερικό δίσκο εξαρτάται καθαρά από το μοντέλο (το Μ34 δεν παίρνει, τα Μ31 και Μ32 παίρνουν).

Οπότε βάζεις κάτω τις τιμές και το αν σε ενδιαφέρει ή όχι το DTS και ψωνίζεις ότι σε συμφέρει...

Απάντηση: Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Τα έχετε μπερδέψει λίγο.

Η μοναδική δυνατότητα που έχει παραπάνω το pcH είναι η υποστήριξη DTS.

Από κει και πέρα, τα firmware updates βγαίνουν με καθυστέρηση κάποιων ημερών και όσον αφορά το αν παίρνει ή όχι εσωτερικό δίσκο εξαρτάται καθαρά από το μοντέλο (το Μ34 δεν παίρνει, τα Μ31 και Μ32 παίρνουν).

Οπότε βάζεις κάτω τις τιμές και το αν σε ενδιαφέρει ή όχι το DTS και ψωνίζεις ότι σε συμφέρει...

Δεν έχουμε μπερδέψει τίποτα.
Τα ίδια πράγματα λέμε.

Η σύγκριση που έκανα αφορά το μοντέλο που προτείνει ο φίλος zaras27.
Και ασφαλώς ο καθένας κρίνει ανάλογα με τις δικά του κριτήρια και τις απαιτήσεις του και οπωσδήποτε, όπως σημειώνεις και εσύ, σύμφωνα με το τι τον συμφέρει.

Εγώ πχ. δεν έχω ενισχυτή που να αποκωδικοποιεί DTS. Με ικανοποιεί όμως στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του για τα χρήματα που διέθεσα και δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω άλλα αυτη τη στιγμή. Όπως καταλαβαίνεις, η υποστήριξη DTS είναι πρωταρχικής σημασίας για μένα αν θελω να δω την πλειονότητα των mkv. Φαντάζομαι είναι αρκετοί φίλοι στην ίδια κατάσταση...

Ναι αλλά αν π.χ. θελεις να το συνδέσεις σε μια full hd τηλεόραση που δεν έχεις ενισχυτή κοντά και θελεις να ακούς τις ταινίες με dts ήχο από την τηλεόραση αυτό το κάνει μόνο το popcornhour a-110 και κανένα άλλο hd media player καθότι είναι το μοναδικό που έχει dts downmix και γενικά dts decoding χωρίς να χρειάζεται ενισχυτές και τέτοια γι' αυτό και είναι ποιο ακριβό από τα άλλα hd media players.

Και το σάϊτ που βρήκα εγώ τι στο καλό είναι? Εμπάση περίπτωση τότε λάθος μου.
Τέλος ποιο από όλα τα προϊόντα της εταιρίας egreat είναι το κορυφαίο της και σε τι τιμή κυμαίνετε το κάθε ένα?
Και ένα μεγάλο μείον σε σχέση με το popcornhour a-110 ειναι οτι το a-110 είναι ίσως από τα πολύ λίγα τέτοιου είδους hd media player που έχει και dts decoding/downgrade γι' αυτό και αλλάζει και η τιμή του προς τα πάνω.
Το site αυτό που δείχνει τα παλιά firmware είναι ένα ολλανδικό ιντερνετομάγαζο.
Τα προϊόντα είναι αντίστοιχα με τα popcornhour και στο εξωτερικό είναι παρόμοιες οι τιμές ή είναι και ακριβότερα απ'αυτό.
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν (για μένα) τα egreat είναι ότι έχουν πραγματικό on/off από το διακόπτη του τηλεκοντρόλ,οπότε δεν χρειάζεται να τα αφήνεις στο standby ή να τα ανοιγοκλείνεις από το διακόπτη του κουτιού.
Το Μ31Β είναι το αντίστοιχο του Α-110 και θεωρώ ότι έχει όλα όσα χρειάζονται.
Το M31C είναι αντίστοιχο του Α-100.
Τα υπόλοιπα είναι σαν το Α-110 (HDMI 1.3) με κάποια πρόσθετα (κάτι οθόνες,περισσότερες εξόδους κτλ) τα οποία δεν είναι και απαραίτητα χρήσιμα σε όλους.
Το Μ31Β και το Μ32Β έχουν θύρες e-sata και κάνουν τη μεταφορά αρχείων από το pc στο μισό χρόνο.

Το πρόβλημα του DTS downmix αφορά όσους δεν έχουν ενισχυτή και έχει λυθεί έμμεσα για όλα τα NMT's.

Το site αυτό που δείχνει τα παλιά firmware είναι ένα ολλανδικό ιντερνετομάγαζο.
Τα προϊόντα είναι αντίστοιχα με τα popcornhour και στο εξωτερικό είναι παρόμοιες οι τιμές ή είναι και ακριβότερα απ'αυτό.
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν (για μένα) τα egreat είναι ότι έχουν πραγματικό on/off από το διακόπτη του τηλεκοντρόλ,οπότε δεν χρειάζεται να τα αφήνεις στο standby ή να τα ανοιγοκλείνεις από το διακόπτη του κουτιού.
Το Μ31Β είναι το αντίστοιχο του Α-110 και θεωρώ ότι έχει όλα όσα χρειάζονται.
Το M31C είναι αντίστοιχο του Α-100.
Τα υπόλοιπα είναι σαν το Α-110 (HDMI 1.3) με κάποια πρόσθετα (κάτι οθόνες,περισσότερες εξόδους κτλ) τα οποία δεν είναι και απαραίτητα χρήσιμα σε όλους.
Το Μ31Β και το Μ32Β έχουν θύρες e-sata και κάνουν τη μεταφορά αρχείων από το pc στο μισό χρόνο.

Το πρόβλημα του DTS downmix αφορά όσους δεν έχουν ενισχυτή και έχει λυθεί έμμεσα για όλα τα NMT's.
Ναι φίλε με αυτόν τον τρόπο που λες ΔΕΝ έχει λυθεί για τον πολύ απλό λόγο του αν είναι σε κάθε ταινια να κάθομαι να μετατρέπω τον dts ήχο σε ac3 δεν λέει γιατί το ac3 και πολύ κατώτερο σε ποιότητα είναι και θέλει κάποιο χρόνο για να μετατραπεί που για φαντάσου αυτόν τον χρόνο επί χ αρχεία ταινιών.
Εγώ που θέλω ένα ολοκληρωμένο μηχάνημα που με το που του βάζω ένα οποιοδήποτε τύπου αρχείο να το παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς καμία μετατροπή σε ήχο ή εικόνα.
Και πιστεύω δεν είμαι ο μόνος που ζητάει αυτό το πράγμα(Την ευκολία του δηλαδή) γιατί αν ήτανε να κάθομαι να μετατρέπω κάθε ταινια που έχει dts ήχο τότε για ποιο λόγο να αγοράσω ένα hd media player και να μην κάθομαι να μετατρέπω το κάθε τύπο βίντεο σε τυπο που αναγνωρίζει το (Xbox360 ή το ps3) ωστε να τα παίζω εκεί.

Δεν είναι το μοναδικό. DTS downmix κάνει και το Tvix 6500. Είναι βέβαια και αισθητά πιο ακριβό.
Ναι όντως έχεις δίκιο δεν είναι το μοναδικό είναι ένα από τα λίγα αλλά το tvix6500 είναι πολύ ποιο ακριβό σχεδόν την διπλάσια τιμή του popcornhour a-110.

Last edited:
Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Ναι φίλε με αυτόν τον τρόπο που λες ΔΕΝ έχει λυθεί για τον πολύ απλό λόγο του αν είναι σε κάθε ταινια να κάθομαι να μετατρέπω τον dts ήχο σε ac3 δεν λέει γιατί το ac3 και πολύ κατώτερο σε ποιότητα είναι και θέλει κάποιο χρόνο για να μετατραπεί που για φαντάσου αυτόν τον χρόνο επί χ αρχεία ταινιών.
Εγώ που θέλω ένα ολοκληρωμένο μηχάνημα που με το που του βάζω ένα οποιοδήποτε τύπου αρχείο να το παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς καμία μετατροπή σε ήχο ή εικόνα.
Και πιστεύω δεν είμαι ο μόνος που ζητάει αυτό το πράγμα(Την ευκολία του δηλαδή) γιατί αν ήτανε να κάθομαι να μετατρέπω κάθε ταινια που έχει dts ήχο τότε για ποιο λόγο να αγοράσω ένα hd media player και να μην κάθομαι να μετατρέπω το κάθε τύπο βίντεο σε τυπο που αναγνωρίζει το (Xbox360 ή το ps3) ωστε να τα παίζω εκεί.

Για να απαντάς έτσι, σίγουρα δεν διάβασες καν το λίνκ του Πάρη..

Κάνε τον κόπο να κάνεις ένα κλικ.. -bye-

Ναι όντως έχεις δίκιο δεν είναι το μοναδικό είναι ένα από τα λίγα αλλά το tvix6500 είναι πολύ ποιο ακριβό σχεδόν την διπλάσια τιμή του popcornhour a-110.

Είναι όντως πολύ πιο ακριβό, αλλά μιλάμε για άλλη κατηγορία μηχανήματος. Μπροστά του τα Egreat, PCH, WD κτλ είναι αστεία παιχνιδάκια.
Αν έπρεπε να αποχωριστώ το HTPC, δεν θα συμβιβαζόμουν με τίποτα λιγότερο από το 6500.

Πως δεν το διάβασα αλλά για πρόσεξε λίγο αυτό:
This has only been tested on ISTAR MINI HDMI 1.3 with the latest firmware but it should work for other and future NMT players as well.
Επομένως δεν είναι σίγουρο ότι γίνεται σε όλα τα nmt player απλά υποθέτει ότι θα γίνετε.