Popcorn A-110 Media player

Re: Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Επειδή με κόβω να έχω κάνει κάποια λάθος ρύθμιση σε οποιαδηποτε ταινία(.ts ή .m2ts) έχω με truehd ή dts-hd ήχο παρόλο που έχω δοκιμάσει τις ρυθμίσεις:

hdmi audio : off
τύπος surround : 5.1
Dts : digital(raw) και έχω δοκιμάσει και dts-hd(raw)
ac3: digital(raw)
aac: digital(raw)
wma pro : digital(raw)

Δεν ακούω καθόλου ήχο από πουθενά(Ούτε από την τηλεόραση που το έχω συνδέσει μέσω hdmi κατευθείαν από το A-110 ούτε από τον ενισχυτή που το έχω συνδέσει μέσω οπτικής ίνας)

Τι λέτε να δοκιμάσω?

Άκυρο παιδιά βρήκα λυση στο παραπάνω πρόβλημα μου.
Η λυση για όποιον συνάντηση το ίδιο πρόβλημα είναι να τα αφήσετε όλα στο analog(pcm) εκτός από το dts που πρέπει να είναι στη θέση digital(raw).

Για να πάρεις HD ήχο πρέπει να το υποστηρίζει ο ενισχυτής και να συνδέσεις το player με τον ενισχυτή με HDMI. (μόνο με HDMI περνάει ο HD ήχος και όχι από οπτική). Διαφορετικά αντί να ανάβει το DTS-HD θα ανάβει το DTS στον ενισχυτή.

Απάντηση: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Δηλαδη κάνει το Α-110 downscale τον dts-hd σε απλό dts σωστά?
Ε προς το παρόν αυτό θέλω γιατί ο ενισχυτής μου δεν έχει hdmi θύρες.

Κι όμως ενώ το εμπεριέχει όπως λες γιατί όταν βάζω σε μια ταινία dts-hd ήχο δεν μου δείχνει ο ενισχυτής μου dts όπως κάνει στο σκέτο dts ήχο.

Re: POPCORN A-110 MEDIA PLAYER

Πρέπει ο ενισχυτής να πάρει το stream για να ξεχωρίσει το απλό DTS και αυτό δεν γίνεται χωρίς HDMI. Εκτός αν το decoding το κάνει ο player

Xmmm Υπάρχει τρόπος να δηλώσω να κάνει το decoding το Α-110?
Αν ναι πως?

επηδει εχω ψιλομπερδευτει τελικα με το Α-110,σκεφτομαι να προχωρισω και εγω στην αγορα ενος.τελικα αξιζει?απο τι ξερω και μου εχουν πει απο αρχεια εικονα και ηχους παιζει τα παντα και με υποτιτλους.σε σχεση με το egreat?καλυτερο?και αν ναι σε ποιο τομεα.ευχαριστω εκ τον προτερον

Διάβασε τα πρώτα ποστ αυτής της σελίδας και θα καταλάβεις.

Εχω παρατηρησει οτι οταν επιλεγω στις ρυθμισεις εικονα/ηχος, frame rate sync NTSC/PAL/24p πως οταν παιξω ενα .mkv αρχειο και καποια στιγμη θελησω να το σταματησω το popcorn κολαει δεν δειχνει τιποτα και μονο αν το κλεισω και το ξανανοιξω απο το διακοπτακι επανερχεται. Αν η ρυθμιση frame rate sync ειναι στο off τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα, γνωριζει καποιος κατι επ' αυτου?
Επισης θελω να ρωτησω και κατι για τον ηχο. Τα high definition formats οπως True HD σε ποιου ειδους αρχεια μπορει να εμπεριεχονται?
Να υποθεσω πως στις ματροσκες οχι?

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο αναλυτικό manual για το Popcorn 110; Μου κάνει εντύπωση πως δεν υπάρχει τίποτα μέσα στη συσκευασία και έχω αρκετές απορίες στις ρυθμίσεις του menu setup...

Καλησπέρα παιδιά.
Ζητώ συγνώμη εάν έχει απαντηθεί προκαταβολικά, αλλά μέσα σε 60 σελίδες χάθηκα και δεν το είδα.

Έχω μια TV LG 32LB2R. Είναι ήδη 2 ετών και άρα όχι και ότι πιο πρόσφατο, αλλά πάντως είναι αρκετά καλή με καθαρή εικόνα. Υποστηρίζει μέχρι 1080i.
Ποιες είναι οι σωστότερες ρυθμίσεις για το Popcorn μου;
Έξοδο 1080i ή 720p; Η διαφορά είναι σημαντική;
60Hz ή 50Hz; Στο wiki προτείνεται 60Hz εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί το auto frame rate synchronization.
Τι μπορεί να κερδίσω ή να χάσω εάν τελικά χρησιμοποιώ 720p/60Hz όπως το έχω τώρα;

"Στραβάδι" στο home cinema όπως καταλάβατε ήδη φαντάζομαι...

Κατι "ακουγεται" στο net για νεο μοντελακι καλαμποκιου σε λιγες εβδομαδες...

Μήπως ξέρεις και τι διαφορές θα έχει το νέο μοντελάκι από το Α-110?

Παιδιά ξέρουμε τίποτε παραπάνω για το νέο μοντέλο;
Να το περιμένουμε ή να παραγγείλουμε το Α-110;:smile:

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=23021&pid=196442#pid196442

15 Ιουνιου θα ανακοινωθουν τα specs για το καινουριο... Θα βγαλει και νεο τσιπακι η Sigma το 8642 τον Ιουλιο, το οποιο μαλλον θα το βαλουν στο καινουριο (για να το αναφερει ο Werner μαλλον θα εχει σχεση με το νεο μοντελακι)...