PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

Popcorn hour A-400 πρόβλημα

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα!εχω το α-400 εδώ και πολλούς μήνες.σχεδον απο τότε που βγήκε.το είχα πάρει απο μαγαζί εξωτερικού και όλα καλά μέχρι εδώ!ξαφνικα δεν μου εμφανίζει τα widget και το ρολόι είναι βραδινό και ας είναι ημέρα και με λάθος ώρα!οτι και αν εχω κάνει το αποτέλεσμα ίδιο!πως μπορώ να το φτιάξω;

Re: Popcorn hour A-400 πρόβλημα

Δεν νομίζω να είναι hardware το πρόβλημα.Μπορεί να φταίει το fw.
Επίσης το Α400 έχει δικο του νήμα.

Re: Popcorn hour A-400 πρόβλημα

αυτο μου το εκανε και πριν περασω το καινουριο firmware! στις 12 του μηνος βγηκε καινουριο αλλα και τωρα που περασα το καινουριο παλι τα ιδια!καποια λυση?ευχαριστω!

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα!εχω το α-400 εδώ και πολλούς μήνες.σχεδον απο τότε που βγήκε.το είχα πάρει απο μαγαζί εξωτερικού και όλα καλά μέχρι εδώ!ξαφνικα δεν μου εμφανίζει τα widget και το ρολόι είναι βραδινό και ας είναι ημέρα και με λάθος ώρα!οτι και αν εχω κάνει το αποτέλεσμα ίδιο!πως μπορώ να το φτιάξω;

Το έπαθα κι εγω με το a300 και ένα άλλο παλικάρι το ίδιο δεν ξέρω γιατι, άλλαξα την ip απο manual σε auto εκανα restart και το ρουτερ και έστρωσε. Δεν ξέρω για πόσο όμως και φοβάμαι να κάνω restart

οχι δεν υπαρχει... καποτε ηταν η NetExplorer αλλα οχι πλέον!

(ουτε νομιζω να θέλει κάποιος αλλος να παρει αντιπροσωπεία της popcorn :p )

Απάντηση: Re: PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

οχι δεν υπαρχει... καποτε ηταν η NetExplorer αλλα οχι πλέον!

(ουτε νομιζω να θέλει κάποιος αλλος να παρει αντιπροσωπεία της popcorn :p )

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Γιατί τέτοια απαξίωση; Τόσο χάλια βρε παιδιά;

μεγάλο πρόβλημα διαθεσιμοτητας, μεγάλο πρόβλημα υποστήριξης, άπειρα bugs ,μηχανάκια παράγωγης που δεν έκαναν ούτε για beta testing.... θες κι' άλλα? :D

μετα το A100 και το Α300 ,ΑΦΟΥ την γλυτωσαν και δεν εγιναν embed στην άσφαλτο από κάτω, πηρα dune και ξεμπέρδεψα με αυτα τα μαραφέτια...

Last edited:
Το ίδιο ισχύει και για τα Α400/410? Έχει ένας φίλος το C200 και είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Και γω για Dune κοιτούσα αλλά άκουσα και κει για bugs ειδικά σε δικτυακή αναπαραγωγή που είναι και το κύριο ενδιαφέρον μου.

Α410 εδώ και λίγους μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα

Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

Από πού το πήρες φίλε μου και πόσο;

κατευθείαν από αυτούς, βγήκε περίπου στα 230 ευρώ αν θυμάμαι καλά, μια βδομάδα πήρε περίπου από παραγγελία μέχρι παράδοση αλλά έπεσε η παραγγελία κοντά στην παρτίδα που είχαν έτοιμη για αποστολή, Τετάρτη έφυγε από Κίνα Παρασκευή το είχα στα χέρια μου!!!

http://www.cloudmedia.com/products/popcornhour/a-410

Re: Απάντηση: PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

Το ίδιο ισχύει και για τα Α400/410? Έχει ένας φίλος το C200 και είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Και γω για Dune κοιτούσα αλλά άκουσα και κει για bugs ειδικά σε δικτυακή αναπαραγωγή που είναι και το κύριο ενδιαφέρον μου.

Πάντως και το dune που είχα πριν από αυτό δεν είχα κανένα πρόβλημα με δικτυακή αναπαραγωγή από NAS
Για την ώρα τα + στο Α410 είναι το δικό του jukebox και η δυνατότητα να κατεβάζω υπότιτλους κατευθείαν από το μηχανάκι χωρίς να μεσολαβεί υπολογιστής (αντίστοιχη λειτουργία έχει και το mede8er πάντως) και ο καλύτερος από το dune και ικανοποιητικός για μένα DAC για τη μουσική.

Απάντηση: Re: PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

Α410 εδώ και λίγους μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα

Στις ταινιες 3D (κανονικες οχι ou sbs) διχνει κανονικα 3D τους υποτιτλους;

Re: Απάντηση: Re: PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

Στις ταινιες 3D (κανονικες οχι ou sbs) διχνει κανονικα 3D τους υποτιτλους;

Σε 3D δεν έχω ιδέα, το σύστημα ως έχει δεν υποστηρίζει 3D.

Γιατι οπως ξερω στο 3D δεν εχει ουτε οπως παει θα εχει ποτε 3D υποτιτλους λογω Sigma.