PopCorn A-400/410 (Sigma 8911 + VXP)

Εμένα μου ήρθε μέσα Σεπτεμβρίου από cloudmedia με ΕΜS χωρίς να πληρώσω δασμούς.

Καλησπέρα στην παρέα.Χθες έγινε το εξής.Ενώ πήγα να κάνω update στο folder με τις ταινίες μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι δεν έχω σύνδεση στο ίντερνετ πράγμα βέβαια που δεν ισχύει.Αφού είδα ότι το καλώδιο ethernet είναι κουμπωμένο κανονικά, το ρούτερ δουλεύει, ίντερνετ έχω σε άλλες συσκευές και αφού σταμάτησα να κατεβάζω μήπως και φταίει αυτό, δεν είδα να διορθώνεται τίποτα.Τώρα παίζει να τα "έπαιξε" ξαφνικά το καλώδιο ethernet?Λίγο απίθανο μου φαίνεται.Καμμιά ιδέα?

και σε μένα χθες το ίδιο μήνυμα έβγαζε, δεν μπορούσα να κάνω update ταινίες ή να κατεβάζω υπότιτλους. δίκτυο είχε όμως γιατί έπαιζε youtube. για να δούμε και σήμερα τι θα κάνει....

Αυτα συμβαίνουν οταν δεν δουλευει ο server τους. Εχουν κανει χαλια υλοποιηση, αφού δεν μιλάνε κατεθείαν με τα sites υποτίτλων (opensubtitles κτλ) αλλα μεσω ενος δικου τους ενδιάμεσου server.
Ειδικα οι υποτιτλοι στο a300 που ειχα καποτε, δουλευαν μια στις πέντε φορες και με εκνεύριζε απίστευτα. Δεν ξερω τωρα σε τι κατάσταση ειναι.

Οταν τα εγραφα στο forum τους, παντα τα φορτωναν στα site με τους υπότιτλους, ενω τους είχα αποδείξει οτι το web service του opensubtitles επαιζε ενω αυτοί εφερναν error.
Γενικά οι τύποι ηταν τραγικοί στην Syabas γιαυτό και το εκλεισαν το μαγαζι. Ελπιζω σαν cloudmedia να παει καλύτερα...

σεμενα βγαζει error να φταιει κατι αλλο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για το popcorn c300

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

no content found εδω και δυο μερες

Παιδια μια βοηθεια το εχω παραγγειλει εδω και 40 μερες στα ΕΛΤΑ μου βγαζει αυτο ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 10-10-2014 20:45 IPS
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-10-2014 21:59 IPS
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 14-10-2014 21:08 IPS
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 14-10-2014 21:26 IPS
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 15-10-2014 02:01 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)
ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 20-10-2014 07:54 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

παω για τελωνειο και ποσο αν ξερετε και τι να κανω να τους παρω τηλ?

Είναι ήδη στο τελωνείο και στην Υπηρεσία Εκτελωνισμού Δεμάτων Θεσσαλονίκης.
Θα σε χρεώσουν μάλλον και θα είναι ανάλογα την απόδειξη που έχουν βάλει στο πακέτο.Είναι 20% επί της απόδειξης,μαζί με τα ταχυδρομικά αν τα γράφουν στην απόδειξη + 23% επί του φόρου φπα.

Είχες ζητήσει απο την cloudmedia να βαλει συγκεκριμένο ποσό οταν έβαλες την παραγγελία;
Ανάλογα λοιπόν το ποσό που έβαλαν πάνω στο δέμα (αυτοί της cloudmedia είναι μάλλον οι μόνοι νομοταγείς κινέζοι) θα πληρωσεις και το ανάλογο τελωνείο. Δεν χρειάζεται να κανεις τίποτα θα έρθει
σπίτι και θα πληρώσεις στον ταχυδρόμο το ποσό.

Οσοι εχουν παραγγειλει εδω δεν πληρωσαν μια,με αυτη την προοπτικη ειπα να το παρω,αν καποιος ηξερε και δεν ειπε τιποτα για τελωνειο δεν το καταλαβαινω.

Οσοι εχουν παραγγειλει εδω δεν πληρωσαν μια,με αυτη την προοπτικη ειπα να το παρω,αν καποιος ηξερε και δεν ειπε τιποτα για τελωνειο δεν το καταλαβαινω.

Χαλαρωσε , δεν σου φταίει κάποιος συμφορουμιτης αν σε τσιμπησε το τελωνείο.
Είναι ρίσκο που παίρνεις προσωπικά όταν παραγγέλνεις από αμερικη η κινα.
Είχαν γραψει και τα παιδιά κιόλας τροπους με τους οποίους κατάφερναν να το φέρουν.Δεν έκρυψαν κάτι.
Απλά μάλλον κάτι αλλαξε στο τελωνείο η ίσως στον τρόπο που στέλνει η cloudmedia.

νομίζω οι πιθανότητες είναι πολύ μεγαλύτερες με το τελωνείο στην θεσσαλονικη ακόμη και για μικρότερα δέματα

Σου φαινεται να κατηγορησα καποιον?Η γνωμη μου ειναι οτι δεν αναφερθηκαν οι κινδυνοι,μπορει καποιος να ηξερε και να μην το ειπε,για ποιο λογο υπαρχει το site για να βοηθαει ο ενας τον αλλον,το χαλαρωσε δεν κολαει.

Το χαλάρωσε πηγαινε στο quote που σου έκανα παραπάνω.
Στις προηγουμενες παραγγελίες συνεχώς αναφεροταν το τελωνείο , προφανώς για την αποφυγή του, ή για την ενημέρωση (οτι πχ δεν πέρασε απο αυτό).
Οι κίνδυνοι ειναι προφανείς βεβαια.
Δεν έκρυψε καποιος κάτι , ολοι εδιναν update αν πληρωσαν/απεφυγαν η οχι.

Αυτο μονο.Ξαναλέω , ησουν απλά άτυχος.Λογικα θα σου ερθει κανα 80αρι παραπάνω.