Popcorn Hour A-300 !!!

ευχαριστω cretan.σου ζητησα τα μοντελα των δισκων σου,γιατι στο λινκ που ανεβασες που δειχνει ποιοι δισκοι ειναι τεσταρισμενοι κ δουλευουνε σωστα με τον α300,ητανε παλια μοντελα κ δν τα εβρισκα.οι δικοι σου δουλευουνε σωστα με τον player να υποθεσω.επισης η netexplorer που εισαγει τα popcorn δεν εχει διαθεσιμο τον α300 κ ουτε θα ξαναφερει.θα φερει τον α400.οποτε παρειγγειλα απο εδω http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=22603&catid=435.φανταζομαι θα εχει εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια...επισης λεω να τσιμπισω τον εσωτερικο που φορας εσυ εφ"οσον τον βλεπω κιολας διαθεσιμο.

Μπράβο, καλορίζικος! Να σου πω την αλήθεια ήθελα για εσωτερικό μεγαλύτερο, αλλα είχα ευκερο αυτόν τον 500αρι. Η λογική ειναι ότι κατεβάζω στον εσωτερικο και τα μεταφέρω στους εξωτερικούς USB. Μην διστάσεις να με ρωτήσεις όταν παραλαβεις για το σεττάρισμα αν και το manual ειναι πολυ καλο. Κατέβασε το απο το site να ρίξε θα μια ματιά

καλησπερα!παρελαβα λοιπον σημερα τον α300!!!προσπαθω απο το απογευμα να το σεταρω κ ουτε ξερω τι εχω κανει.εκανα την τελευταια αναβαθμιση κ προσπαθει εδω κ κανα 4ωρο το μηχανημα να κανει τη database για το nmj κ δεν εχει φτασει ουτε στη μεση της διαδικασιας.φιλε cretan θα εκτιμουσα πολυ οποιαδηποτε βοηθεια για το σεταρισμα κ εχε στο νου σου οτι ειμαι ασχετος οποτε κ αυτα που για σενα ειναι αυτονοητα για μενα δεν....οποτε μη διστασεις...οσο πιο απλα τοσο καλυτερα.αναμενω πολυτιμες συμβουλες για να μπορεσω να το κανω το μηχανηματακι να δουλεψει σωστα.

Καλημέρα, αν έχεις πολλές ταινίες η αρχική δημιουργία της database μπορει να πάρει αρκετό χρόνο. Αν έχεις την συσκευή στο ίδιο δυτικό με το pc καλο ειναι απο τις ρυθμίσεις-NMt apps αν ενεργοποίησεις τα FTP και samba server για να έχεις πρόσβαση στους δίσκους απο το pc

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στην ομύγηρη. Θα ήθελα να κάνω μία παρεμβολή για ένα θεματάκι που προέκυψε για το Α210 που έχω διότι δυστηχώς το εκεί thread δεν "κουνιέται" ούτε για αστείο. Άν μπορεί κάποιος να απαντήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων και προκαταβολικά μία συγγνώμη από τον διαχειριστή του θέματος.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά γιατί το μηχανάκι πάει να με τρελαίνει εδώ και 2 μήνες. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ενσωματωμένο jukebox του popcorn. Μέχρι και πριν 2 μήνες δούλευε καταπληκτικά ΚΑΙ απροβλημάτιστα. Μία μέρα πάω να περάσω 3 ταινίες και κάνοντας ανανέωση έμεινε ώρες κάνοντας scanning στη πρώτη ταινία και δεν προχωρούσε καθόλου η μπάρα προόδου. Reset, restart, ανανέωση βάσης δεδομένων, νέα βάση δεδομένων για το jukebox πρέπει να τα έκανα πάνω από 100 φορές.....τίποτα. Κάποιες ταινίες έχουν εξώφυλλα και κάποιες όχι. Ανάλογα βέβαια και σε τι viewing το έχω (λίστα, πίνακας, κατηγορίες) άλλες φαίνονται και άλλες όχι!!!!! Εχθές μπήκα στο σκληρό και διέγραψα τον φάκελο NMJ database ώστε να αφήσω οτιδήποτε αρχείο και να το ξαναστήσω από την αρχή. Αποτέλεσμα μηδέν. Πλέον όταν κάνω scanning δεν αναγνωρίζει και όλες τις ταινίες 91/145 και δεν βγάζει καθόλου εξώφυλλα. Any clues??????

Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

Σε bd.iso που δεν έχει υπότιτλους μπορεί να εισάγει και να αναπαράγει εξωτερικούς srt ?
Αν θυμάμαι καλά, από εξωτερικό σκληρό ναι, από δίκτυο, όχι.
Σε BR-folder βλέπει εξωτερικούς από κάθε πηγή.

Μπορεί να γίνει μεταφορά αρχείων μεταξύ των θυρών usb 3.0 από εξωτερικό σκληρό εκμεταλευόμενοι την ταχύτητα(usb 3.0) ,ή δυνατότητα αυτή παρέχεται μόνο μέσω υπολογιστή και player?

Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Μπορεί να γίνει μεταφορά αρχείων μεταξύ των θυρών usb 3.0 από εξωτερικό σκληρό εκμεταλευόμενοι την ταχύτητα(usb 3.0) ,
η δυνατότητα αυτή παρέχεται μόνο μέσω υπολογιστή και player?

δυστηχως...

Last edited by a moderator:
Επειδή όπου να είναι καταφθάνει :guitarist: έχω έναν εσωτερικό σκληρό 3,5" στα 2Τ,να τον κουμπώσω κατευθείαν επάνω με τα αρχεία μου ή θα πρέπει να φορμαριστεί πρώτα;
Επίσης αν δεν φοράει το τελευταίο firmware το περνάμε από ίντερνετ ή καλύτερα από usb?

Επειδή όπου να είναι καταφθάνει :guitarist: έχω έναν εσωτερικό σκληρό 3,5" στα 2Τ,να τον κουμπώσω κατευθείαν επάνω με τα αρχεία μου ή θα πρέπει να φορμαριστεί πρώτα;
Επίσης αν δεν φοράει το τελευταίο firmware το περνάμε από ίντερνετ ή καλύτερα από usb?
Κατά τη πρώτη ενεργοποίηση μου εμφάνισε pop up μήνυμα για νέο firmware και του έδωσα εντολή να το εγκαταστήσει. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς πρόβλημα.

- Σχετικά με το δίσκο. Format θέλει όταν επιχειρήσεις να εγκαταστήσεις nmt εφαρμογές. Για απλή αναπαραγωγή αρχείων μάλλον δε χρειάζεται, όμως πρέπει να δοκιμάσεις και να μας πεις εσύ. Δεν κάνει αυτόματο format, πρέπει εσύ να ξεκινήσεις τη διαδικασία μέσα από το μενου.

Στο A200 όλες τις αναβαθμίσεις που έχω κάνει τις έχω κάνει από το internet χωρίς ποτέ να συναντήσω κάποιο πρόβλημα.

Δεν χρειάζεται format. Του έβαλα 2ΤΒ με αρχεία και τα είδε αμέσως.

είμαι κι εγώ κάτοχος του a 300 και με αυτά που διαβάζω νομίζω ότι είμαι έτοιμος για εσωτερικό σκληρό. λέω για 2 tb - 3,5". έχει σημασία sata ii ή sata iii. λογικά όχι αλλά για καλό και κακό θα ήθελα τη γνώμη σας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

ο usb δεν θελει φορματ.
ο εσωτερικος θελει φορματ απο το μηχανημα.
Αυτό διαβάζω κι εγώ,εφόσον θέλουμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές.
Άντε να δούμε γιατί από τις 25/1 έχει "κολλήσει" στην Γερμανία ακόμα.:furious3:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Αυτό διαβάζω κι εγώ,εφόσον θέλουμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές.
Άντε να δούμε γιατί από τις 25/1 έχει "κολλήσει" στην Γερμανία ακόμα.:furious3:

οπως και να εχει,ο εσωτερικος θελει φορματ απο το μηχανημα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

οπως και να εχει,ο εσωτερικος θελει φορματ απο το μηχανημα.

Δεν έχω ασχοληθεί με εφαρμογές και δεν ξέρω. Αλλά αυτός που του έβαλα (2ΤΒ WD Green SATA III σε NTFS) με πάνω από 1 ΤΒ υλικό δούλεψε κανονικά.