Popcorn Hour A-300 !!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Δεν έχω ασχοληθεί με εφαρμογές και δεν ξέρω. Αλλά αυτός που του έβαλα (2ΤΒ WD Green SATA III σε NTFS) με πάνω από 1 ΤΒ υλικό δούλεψε κανονικά.

εαν σου κανει ετσι αστον.
το θεμα ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο θα λειτουργησουν σωστα οι εφαρμογες του.

Ότι θα δουλέψει, θα δουλέψει. Το θέμα είναι πως μετά αν θες να εγκαταστησεις εφαρμογές τι γίνεται, αν ζητήσει φορματ.
Εμένα πάντως επειδή ήρθε χθες, είναι στην διαδικασία μεταφοράς των αρχείων του εσωτερικού σε εξωτερικό, για να τον στήσω από την αρχή.

Ότι θα δουλέψει, θα δουλέψει. Το θέμα είναι πως μετά αν θες να εγκαταστησεις εφαρμογές τι γίνεται, αν ζητήσει φορματ.
Εμένα πάντως επειδή ήρθε χθες, είναι στην διαδικασία μεταφοράς των αρχείων του εσωτερικού σε εξωτερικό, για να τον στήσω από την αρχή.

βάζεις ένα usb stick και κάνεις εκεί εγκατάσταση τις εφαρμογές

Καλημέρα στην παρέα.
Αφού διάβασα για τόσους media players, κατέληξα, παράγγειλα και παρέλαβα και εγώ εχθές το απόγευμα τον Α-300.

Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

Καλημέρα στην παρέα.
Αφού διάβασα για τόσους media players, κατέληξα, παράγγειλα και παρέλαβα και εγώ εχθές το απόγευμα τον Α-300.
Το πιο πλήρες μηχανάκι αυτή την περίοδο.
Καλές θεάσεις!

Ανάλογα την χρήση που το κανείς κάποιος..
Γενικά δεν είναι σταθερό όπως ένα περσινό dune, αν παίζετε μόνο καινουργιες ταινίες με dts hd, τότε δεν έχει προβλήματα..

Υπάρχει τρόπος να έχουμε διαφορετικό NMJ library για κάθε folder ξεχωριστα ή αναγκαστικά παντα τα ενοποιει;
Αν οχι, υπάρχει κάποιο άλλο που να μπορεί να το κανει πχ YAMJ, yadis, zappiti κτλ

Το nmj μπορει ξεχωριστά για κάθε δίσκο όχι για κάθε φάκελο. Με Yamj μπορείς να έχεις όσα jukebox θέλεις και έχοντας συντόμευσεις στην αρχή του Yamj θα μπορείς να τρεχεις όποιο jukebox θέλεις

Εγκατέστησα το nmt apps σε εξωτερικό σκληρό και στις ρυθμίσεις δημιουργήθηκε το νέο μενού,το χρησιμοποίησα μερικές μέρες για να το δοκιμάσω αλλά θέλησα να το εγκαταστήσω στον εσωτερικό σκληρό.
Έκανα την ίδια διαδικασία με fresh setup επέλεξα τον εσωτερικό,έγινε το φορμάρισμα και μετά η επανεκκίνηση,αλλά τώρα δεν μου εμφανίζει το nmt applications καθόλου.
Καμία ιδέα;

Τελικά έκανα factory reset και το ξανά έστησα.

Τώρα έχω άλλο θέμα με τον εξωτερικό σκληρό που δεν είναι προσβάσιμος μέσω υπολογιστή για να τον χρησιμοποιήσω.
Το φορμάρισμα σε ext3 που έχει γίνει από το A-300 προφανώς φταίει,ξέρουμε πως μπορούμε να το διορθώσουμε;

Γιατι φορμάρισες τον εξωτερικό σε ext? αν δεν έχεις πράγματα σημαντικά κανε ξανά format σε ntfs και δεν θα έχεις πρόβλημα

Γιατι φορμάρισες τον εξωτερικό σε ext? αν δεν έχεις πράγματα σημαντικά κανε ξανά format σε ntfs και δεν θα έχεις πρόβλημα

Όπως έγραψα στο ποιο πάνω ποστ,τον χρησιμοποίησα για λίγο στο pch για τα nmt apps.
Αυτό θέλω να κάνω να τον φορμάρω,αλλά πως-από που;
Αφού στο πισι που τον συνδέω με usb δεν μπορώ να τον δω,μόνο εικονίδιο για ασφαλή κατάργηση έχει.

Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Όπως έγραψα στο ποιο πάνω ποστ,τον χρησιμοποίησα για λίγο στο pch για τα nmt apps.
Αυτό θέλω να κάνω να τον φορμάρω,αλλά πως-από που;
Αφού στο πισι που τον συνδέω με usb δεν μπορώ να τον δω,μόνο εικονίδιο για ασφαλή κατάργηση έχει.

http://sourceforge.net/projects/ext2fsd/

Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Σε ενα bluray rip, πως μπορούμε να παίξουμε εξωτερικούς υπότιτλους? Χρειάζεται να έχουμε το .srt file και να το έχουμε σε συγκεκριμένο folder?

σήμερα δοκίμασα το NMJ navigator στo xoom και μπορώ να πω οτι εντυπωσιάστηκα! Πολύ καλογραμμένη και εύχρηστη εφαρμογή. Το είχα παρατήσει αρκετό καιρό το NMJ λόγω προβλημάτων που είχε παλιά, αλλα τώρα ενα library που έφτιαξα στα γρήγορα είδα οτι δούλεψε μια χαρα.

Μαλλον ήρθε η ώρα να αξιοποιήσω το NMJ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Σε ενα bluray rip, πως μπορούμε να παίξουμε εξωτερικούς υπότιτλους? Χρειάζεται να έχουμε το .srt file και να το έχουμε σε συγκεκριμένο folder?
π.χ. έχεις το BR-rip με όνομα avatar
Μέσα στο rip δημιουργείς νέο φάκελο με όνομα avatar. "Σέρνεις" τα περιεχόμενα του rip μέσα σε αυτόν. Μεταφέρεις εξωτερικό .srt.
Τελικά, πρέπει να έχεις φάκελο avatar και μέσα σε αυτόν πάλι φάκελο avatar(αυτόν με το rip) και avatar.srt
Είσαι έτοιμος!

προσφατα αγορασα εναν 2.5 western digital my passport τον φορτωσα κ τον εβαλα πανω στον player στον οποιο ειχα ηδη συνδεδεμενο εναν 3.5 seagate.στην αρχη λειτουργουσε κανονικα ο δισκος κ γενικα καλα λειτουργει το θεμα ειναι οτι οταν ανοιγω τον player δεν ανοιγει ο 2.5 δισκος.πρεπει να κλεισω κ να ξανανοιξω τον player καμποσες φορες μεχρει να ανοιξει το φωτακι του δισκου κ να λειτουργησει.εφ"οσον ανοιξει παιζει μια χαρα.τον 3.5 τον ανοιγει κανονικα με την πρωτη,εχει τροφοδοσια δικια του,ενω ο 2.5 wd ειναι usb.εχει κανεις ιδεα τι συμβαινει,εχει θεμα ο δισκος η μηπως ο α300?