Popcorn Hour A-300 !!!

δηλαδη Γιαννη παιζει εξωτερικους υποτιτλους ενω παιζει το μενου της ταινιας bluray, κανονικα με browse και δεν χρειαζεται να ριχνεις και να μετονομαζεις τον εξωτερικο υποτιτλο στο φακελο stream οπως στα dune;

μπορει να σκαναρει και μεσω δικτυου πχ τα shares του υπολογιστη;

Last edited:
την δυνατότητα να σκαναρει και να βάλει εξώφυλλα στην δίνει και στα αρχεία που βλέπει μέσω δικτύου. δεν το δοκίμασα αλλά μου έβγαλε την δυνατότητα αρα 99% ,γίνεται.

επειδη δεν προσεξα αλλα και δεν θυμαμαι,ξερει κανεις αν εχει δει μια ταινια, αν βαζει μια ενδειξη ?οτιδηποτε ενδειξη, εστω και ενα ν???

Re: Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

Ναι βάζει στο Cover πάνω δεξιά ένα σηματάκι... (όταν η ταινία είναι περασμένη στο NMJ)
την ενδειξη την βαζει ομως εστω και αν εχεις βαλει την ταινια να παιξει μερικα δευτερολεπτα (πχ για να δεις αν οι υπότιτλοι ειναι συγχρονισμένοι);

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

Ναι και μπορείς να το ενεργοποιήσεις-απενεργοποιήσεις κατά βούληση, ακόμα και σε ταινίες που δεν έχεις δει καν ;-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Μου συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο όταν πάω να μεταφέρω στον δίσκο του A-300 μια ταινία από έναν εξωτερικό δίσκο που έχω!
Ο εσωτερικός δίσκος είναι φορμαρισμένος από το μηχάνημα σε Ext3 από το NMT Setup Wizard και ο εξωτερικός είναι φορμαρισμένος από το MAC μου σε HFS.
Έχω μεταφέρει μερικές ταινίες από τον MAC στον εξωτερικό και μετά στο A-300, το θέμα μου όμως είναι ότι για κάποιο λόγο δεν μου μεταφέρει το συνώνυμο .srt αρχείο με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνετε να μην μπορώ να δω υπότιτλους.
Αντιθέτως αν επιλέξω την αναπαραγωγή απευθείας από τον εξωτερικό δίσκο τότε όλα είναι όπως πρέπει...
Κάνω κάτι λάθος;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Ρε παιδιά πως θα δω τον εσωτερικό δίσκο του A-300 από τον υπολογιστή μέσο δικτύου;;;

Έχοντας ενεργοποιημένο το SAMBA στο A300 (setup, NMT apps) πας "Ο Υπολογιστής μου" (My Computer) και στην γραμμή διευθύνσεων γράφεις την IP του Α300. π.χ. αν είναι 192.168.1.10 γράφεις \\192.168.1.10

Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

Το έκανα αυτό που μου λες αλλα δίστιχος δεν μπορώ να βγάλω άκρη (δηλώνω άσχετος σε Network settings) μου έβγαλε ένα παραθυράκι Windows security και μου ζητάει user name και password.
Να σημειώσω ότι το A300 το έχω δικτυώσει με καλώδιο στο Airport extreme της Apple, αυτό που λες το δοκίμασα σε PC σε Mac γίνετε και πως;;;
Υπάρχει καπου κάποιος οδηγός να λέει βήμα βήμα την διαδικασία;;;

γνωριζει κανεις αν το συγκεκριμενο καταστημα εχει την εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωπείας; ή ειναι παραεισαγωγη, οποτε για επισκευη φευγει εξω;

Απο Γερμανια παντως ερχεται 20ε φτηνοτερο μαζι με τα μεταφορικα.

Από που μπορώ τώρα να το αγοράσω? Οπου έχω δει στην Ελλάδα είναι εξαντλημένο. Αν το αγοράσω μέσω amazon αγγλιας, γερμανίας η Γαλίας δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας?