Popcorn Hour A-300 !!!

και το δίκτυο λύθηκε... τελικά δεν έχω το πρώτο Α300 χωρίς 1000άρι, αφού με την αντικατάσταση του καλωδίου έπαιξε κανονικα! (αυτό το καλώδιο έπαιζε μια χαρά στο Α100 btw).

μια χαρά και τα NFS shares, κανένα άλλο σοβαρό πρόβλημα, το μηχανάκι πάει σφαίρα!

για να Έχεις gigabit χρειάζεσαι gigabit switch και CAT5E ή CAT6 καλώδια.
Αλλα λόγω περιορισμού των mp δεν θα Έχεις πάνω απο 12mb/sec transfer απο το pc στον εσωτερικό σκληρο (αν βαλεις) του A300.

το προβλημα με την μαύρη οθόνη όταν αλλάζεις audio ή subtitles το παρατηρησες;
λενε οτι εχει λυθεί και θα το δώσουν με το επόμενο firmware.

Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

και το δίκτυο λύθηκε... τελικά δεν έχω το πρώτο Α300 χωρίς 1000άρι, αφού με την αντικατάσταση του καλωδίου έπαιξε κανονικα! (αυτό το καλώδιο έπαιζε μια χαρά στο Α100 btw).

μια χαρά και τα NFS shares, κανένα άλλο σοβαρό πρόβλημα, το μηχανάκι πάει σφαίρα!
Απο που το πηρες;

Re: Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

για να Έχεις gigabit χρειάζεσαι gigabit switch και CAT5E ή CAT6 καλώδια.
Αλλα λόγω περιορισμού των mp δεν θα Έχεις πάνω απο 12mb/sec transfer απο το pc στον εσωτερικό σκληρο (αν βαλεις) του A300.

το προβλημα με την μαύρη οθόνη όταν αλλάζεις audio ή subtitles το παρατηρησες;
λενε οτι εχει λυθεί και θα το δώσουν με το επόμενο firmware.

ναι εννοείται οτι έχω gigabit switch :p το πρόβλημα ναι το παρατήρησα, αλλα τελικά εάν πάω με τα βελάκια λίγο μπροστά ή πίσω εμφανίζεται και η εικόνα. Απότι είδα συμβαίνει μόνο με τους .srt?

Απο που το πηρες;

ναι έχουν έρθει στην net-explorer οι κούτες με τα καλαμπόκια ;)

Μόλις παρέλαβα κι εγώ!

Μια ερώτηση, για να αναγνωρίσει ταινίες με ξεχωριστούς υποτιτλους, πρέπει να έχω κάθε ταινία με τους υπότιτλους σε ξεχωριστό φάκελο ή χύμα;

στον ιδιο φακελο με την ιδια ονομασια και με καταληξη .srt οι υποτιτλοι.

Μόλις το συνέδεσα και έχω το εξης πρόβλημα (όχι με το Popcorn).

Συνδέω το popcorn με τον ενισχυτή (YAMAHA RX-V463) και από εκεί με HDMI στην TV. Ανοίγω το popcorn μου εμφανίζει το menu και όταν πάω να μπω στην οποιαδήποτε επιλογή μου μαυρίζει η οθόνη και μου γράφει no signal!!!
Μετά συνέδεσα με οπτική ίνα στον ενισχυτή και hdmi στην tv και όλα οκ!

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και δε δουλέυει με την πρώτη συνδεσμολογία;

Ευχαριστώ!

Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Και το NMJ δολεύει κανονικά έτσι;

εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να το κάνω να δουλέψει...λίγο μούφα το κόβω.

Πάντα εμφανίζεται ένα μύνημα "en error has occurred" και τέλος.

με βλεπω να γυρίζω στο παλιό καλό YAMJ.

εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να το κάνω να δουλέψει...λίγο μούφα το κόβω.

Πάντα εμφανίζεται ένα μύνημα "en error has occurred" και τέλος.

με βλεπω να γυρίζω στο παλιό καλό YAMJ.

Τι διάφορες έχουν NMJ και YAMJ;

Τι διάφορες έχουν NMJ και YAMJ;

το YAMJ το τρέχεις απο το PC και δημιουργει μια βάση με τα εξώφυλλα κτλ και έχει δημιουργηθεί απο ανεξάρτητους προγραμματιστες. Το NMJ είναι κάτι αντίστοιχο, αλλα τρέχει πάνω στο popcorn και έχει δημιουργηθεί απο την Syabas. Το θέμα είναι οτι δεν δουλεύει :p

κάτοχος και εγω από σήμερα,μου βγήκαν τα μάτια να σεταρω το yamj γιατί το nmj δεν τα καταφέρνει με τις σειρές,η εικόνα του είναι εξαιρετική

Μόλις το συνέδεσα και έχω το εξης πρόβλημα (όχι με το Popcorn).

Συνδέω το popcorn με τον ενισχυτή (YAMAHA RX-V463) και από εκεί με HDMI στην TV. Ανοίγω το popcorn μου εμφανίζει το menu και όταν πάω να μπω στην οποιαδήποτε επιλογή μου μαυρίζει η οθόνη και μου γράφει no signal!!!
Μετά συνέδεσα με οπτική ίνα στον ενισχυτή και hdmi στην tv και όλα οκ!

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και δε δουλέυει με την πρώτη συνδεσμολογία;

Ευχαριστώ!

Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει στο παραπάνω πρόβλημα;

Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει στο παραπάνω πρόβλημα;

εγώ με τον RX-V371 δεν έχω τέτοιο πρόβλημα μόνο με hdmi απο το α-300 στον ενισχυτή και από εκεί στην tv

Το control εχει καλη εμβελεια η πρεπει να κοιταει κατευθειαν το μηχανακι? στο Α200 ηταν λιγο δραμα η κατασταση με το control.

μπορεί να δοκιμάσει κάποιος το the pacific bd25 dtshd eureka.iso να δει αν παίζει ο ήχος?

Μια ερωτηση: θελω να παρω το popcorn αλλα μονο κ μονο γιαυτο που ειδα στο internet, πως μολις βαζεις σκληρο δισκο με ταινιες, το σκαναρει και οερναει αυτοματα εξωφυλλα, trailer, βαθμολογιες κλπ... Ισχυει κατι τετοιο;;;;