Popcorn Hour A-300 !!!

Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Μια ερωτηση: θελω να παρω το popcorn αλλα μονο κ μονο γιαυτο που ειδα στο internet, πως μολις βαζεις σκληρο δισκο με ταινιες, το σκαναρει και οερναει αυτοματα εξωφυλλα, trailer, βαθμολογιες κλπ... Ισχυει κατι τετοιο;;;;

ναι ισχύει. είναι το η λειτουργεία ποNMJ (Networked Media Jukebox)

Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Μια ερωτηση: θελω να παρω το popcorn αλλα μονο κ μονο γιαυτο που ειδα στο internet, πως μολις βαζεις σκληρο δισκο με ταινιες, το σκαναρει και οερναει αυτοματα εξωφυλλα, trailer, βαθμολογιες κλπ... Ισχυει κατι τετοιο;;;;

Ναι ισχύει. Για trailer δε ξέρω, τα άλλα πάντως τα κάνει σίγουρα. Σε εμένα δουλεύοει μια χαρά, εκτός από τις σειρές, στις οπο'ιες για κάποιο λόγο δεν εμφανίζει εξώφυλλα κτλ. Βέβαια δεν έχω ασχοληθεί και πολύ.

Sto a210 πάντως το ενσωματωμένο jukebox της popcorn (που πρέπει να είναι και το ίδιο στο α300) δεν είχε trailers. Δε ξέρω ίσως με εγκατάσταση κάποιου τρίτου jukebox αν έχεις αυτή τη δυνατότητα αλλά έχε υπόψιν σου ότι θα είναι σαφέστατα πιο μπελαλίδικη η παραμετροποίηση του

Παιδία ξέρει κανείς αν μπορώ να βλέπω από το pc μου το σκληρό που έχω συνδεδεμένο στο Α-300; Το βλέπω στο δίκτυο, αλλά δε με αφήνει να μπω.

Ευχαριστώ!

Παιδία ξέρει κανείς αν μπορώ να βλέπω από το pc μου το σκληρό που έχω συνδεδεμένο στο Α-300; Το βλέπω στο δίκτυο, αλλά δε με αφήνει να μπω.

Ευχαριστώ!

ναι γίνεται,για να μπεις βάλε user/pass nmt/1234

κάτοχος και εγώ του Α300 εδώ και 2 μέρες,ευχαριστημένος αρκετά από τον player ελπίζοντας σύντομα όμως στο επόμενο firmware να λυθεί το θέμα με τη μαύρη οθόνη και το αναγκαστικό reset..
θέλω βοήθεια λοιπόν σχετικά με τις κατάλληλες ρυθμίσεις.. (το 90% χρήσης του θα είναι η αναπαραγωγή 1)μέσω των εξωτερικών μου δίσκων από usb στο α-300 2)μέσω του δικτυακού seagate blackarmor 220)
να περάσω τις σωστές ρυθμίσεις στο a-300 ετσι ώστε να καλέσω τον Μανώλη Καστρούνη για calibration της pioneer kuro 5090H έστω και μετά από 2μιση χρόνια..(εκτός και αν ο Μάγος Καστρουνης calibrarei και media players :P οπότε αγνοείστε το μήνυμα μου)

pioneer kuro 5090h,το popcorn,και στο popcorn συνδεδεμένα με οπτική ta logitech z5500 ενα switch 1000αρι tp link και τα καλώδια utp6..

στο menu του a-300 ποιες είναι οι κατάλληλες ρυθμίσεις?
έξοδος video : να αφήσω αυτόματο ή 1080p 50hz ή 1080p 60hz ή 1080p 24hz
framerate sync : οι επιλογές είναι off , ntsc/pal , ntsc/24p , ntsc/pal/24p και έχω αφήσει το ntsc/pal/24p
εύρος οθόνης : αρχικό μέγεθος , εύρος οθόνης , crop , πλήρης οθόνη και έχω αφήσει το εύρος οθόνης
τύπος tv : 4:3 , 16:9 , 16:10 εδώ έχω 16:9
color space : οι επιλογές είναι sRGB (16-235) , sRGB (0-255) , YCbCr (BT.601) , YCbCr (BT.709) , YCbCr (AUTO) εδώ έβαλα YCbCr (BT.709)

στις υπόλοιπες ρυθμίσεις :

HDMI Audio : On or Off Off αφού είναι συνδεδεμένα με οπτική?
PCM : Downmix or Passthrough Downmix
AAC : Downmix or Passthrough Downmix
WMA PRO : Downmix or Passthrough Passthrough
DTS : Downmix or Passthrough Passthrough
DOLBY DIGITAL Downmix or Passthrough Passthrough
DRC : ON or OFF Off

κάτι τελευταίο..εκεί που λέει εγκατάσταση -> δικτύωση -> παράμετροι ethernet μου έχει να επιλέξω : είτε αυτόματο είτε 10/100 mbps..
άλλο ένα παλικάρι εδώ στο forum είχε παρόμοιο πρόβλημα.και μένα στο κουτί του a-300 μου γράφει 10/100..
δοκίμασα 3-4 διαφορετικά καλώδια utp 6 τα οποία τα δοκίμασα και από το ethernet του laptop μου προς το switch που είναι ένα d-link 1000αρακι και στις συνδέσεις δικτύου στο laptop αναγνωρίζει κανονικά local area connection 1gbps..συνεπώς δεν έχει να κάνει με το καλώδιο..θα λυθούν και αυτές οι απορίες

ακόμα δεν έχω πειράξει τίποτα στο : ενημέρωση -> οδηγό εγκατάστασης NMT που περιλαμβάνει 1.upnp av server 2.torrent client 3.nfs server 4.myihome server 5.samba server 6.ftp server γιατί κάτι διάβασα που έχει μια επιλογή που γράφει fresh setup (Re-formats storage device and install NMT applications) που δεν πολυκατάλαβα τι εννοεί,που θα κάνει format??δεν έχω συνδέσει κάποιο εσωτερικό δίσκο

μόνο το firmware έκανα update όταν το πρωτοσύνδεσα..

P.S vager χρέωσε τα σε μένα :P

(το 90% χρήσης του θα είναι η αναπαραγωγή 1080p mkv υλικού και το υπόλοιπο 10% flac,mp3 κλπ 1)μέσω των εξωτερικών μου δίσκων από usb στο α-300 2)μέσω του δικτυακού seagate blackarmor 220)

Αν και έχω το α210 το εκεί thread έχει ξεχαστεί οπότε θα κάνω την ερώτηση μου εδώ μιας και πιστεύω ότι δε παίζει ρόλο πιο μηχάνημα έχεις. Επειδή αναβαθμίστηκα με μία 3d τηλεόραση είπα να δοκιμάσω πόσα απίδια πιάνει το μηχανάκι μαζί με την τηλεόραση. Όπερ και κατέβασα το transformers σε blue ray 48gb. Το αρχείο βέβαια είναι iso. Δεν έδωσα σημασία και το έβαλα να το παίξει το popcorn αλλά μάταια. Τι θα έπρεπε να κάνω που δεν έκανα;

Αν και έχω το α210 το εκεί thread έχει ξεχαστεί οπότε θα κάνω την ερώτηση μου εδώ μιας και πιστεύω ότι δε παίζει ρόλο πιο μηχάνημα έχεις. Επειδή αναβαθμίστηκα με μία 3d τηλεόραση είπα να δοκιμάσω πόσα απίδια πιάνει το μηχανάκι μαζί με την τηλεόραση. Όπερ και κατέβασα το transformers σε blue ray 48gb. Το αρχείο βέβαια είναι iso. Δεν έδωσα σημασία και το έβαλα να το παίξει το popcorn αλλά μάταια. Τι θα έπρεπε να κάνω που δεν έκανα;

μόνο τα μηχανάκια με realtek 1186 (prodigy,himedia 900) μπορούν να αναπαραγάγουν το αρχείο που έχεις

Aν το bluray .iso,εχει μονο την 3D εκδοση της ταινιας και απο την στιγμη που δεν υποστηριζει 3D,το μηχανακι,λογικο να μην παιζει....

ΟΥΠΣ με προλαβες....

Και αυτό το MKV3D Support που γράφει ότι έχει τι είναι τότε;

Oτι λεει ο τιτλος,3d .mkv αρχειο,οχι 3D bluray .iso.Βεβαια 3D sbs .mkv παιζουν ολα τα media player.Bluray πανω απο 47gb (θεωρητικα 50gb) δεν υπαρχει,τα 80 που λες πρεπει να ειναι 2 δισκακια (το εργο + τα εξτρα)....

Oτι λεει ο τιτλος,3d .mkv αρχειο,οχι 3D bluray .iso.Βεβαια 3D sbs .mkv παιζουν ολα τα media player.Bluray πανω απο 47gb (θεωρητικα 50gb) δεν υπαρχει,τα 80 που λες πρεπει να ειναι 2 δισκακια (το εργο + τα εξτρα)....

Ok τότε. Αρχεία όμως iso μπορεί να παίξει. Πρέπει να ενεργοποιήσουμε απο το μενού το BD RIP sto on?

Καλησπέρα παιδιά.
Μόλις συμπλήρωσα 7 μερόνυχτα με το νέο Popcorn A-300. Θα ήθελα να μοιραστω τις εντυπωσεις μου με τους συνφορουμιτες. Για να βγουν καλύτερα συμπεράσματα θα πω ότι πριν είχα ένα Popcorn A-110, το οποίο με ίεχε βγάλει ασπροπρόσωπο στα πρώτα χρόνια της ματρόσκας, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε δείξει ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει σε μεγαλύτερα αρχεία. Τέλος πρέπει να έπαθε μια ζημιά στην μητρική και πλέον δεν ξεκινά πλέον. Σε κάθε περίπτωση το A-300 ήρθε για να μου υπενθυμίσει ότι στα 3,5 χρόνια που μεσολάβησαν, η εταιρεία έκανε άλματα. Το software σκίζει, η αναγνώριση είναι πιο εύκολη από ποτέ και η ποιότητα παραμένει κορυφαία τόσο σε ήχο όσο και σε εικόνα. Ομολογώ ότι δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για 3D ακόμα και δεν το πήρα για αυτόν τον λόγο. Έτσι έχουμε:
- Πολύ γρήγορη εγκατάσταση και παραμετροποίηση. Το πείραγμα πλέον ελαχιστοποιείται
- Πολύ καλά Apps και επιπλεον δουλεύουν (δεν θυμάμαι να δούλεψε τίποτα στο Α-110, Youtube και Picassa δεν έτρεχαν καθόλου)
- Αμεση αναγνωριση όλων των πορων του δικτυου οπουδήποτε και αν βρισκεται
- Επαιξε οτι του εβαλα (επιμενω - δεν εχω υλικο και δεν θα αγορασω 3D τηλεόραση πριν με πείσει η τεχνολογία).
- Η διαχείριση υπότιτλων υποδειγματική
- Το Jukebox μαγικό και πολύ λειτουργικό - με έβγαλε από τον κόπο να κοιτάω το imdb στο smpartphone όλη την ώρα
- Η γνωστή ποιότητα που συνόδευε τα popcorn από την εμφάνισή τους

Στα πλην: Με δυσκόλεψε λίγο τα NMT Αpps, όπου για να κατεβάσω torrent μου βγήκε η ψυχή και
δεν μου αρεσε καθόλου η τοποθέτηση του σκληρού δίσκου, όπου παραλίγο να καταστρεψω την υποδοχή που συνδέει τον δίσκο με το μηχάνημα, διότι είναι δύσκολο να το τοποθετήσεις χωρίς να το λυγίσεις.

Ο επεξεργαστής του είναι πολύ γρήγορος, δεν κολλάει πουθενά και διαβάζει τα πάντα.

Γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος και ανακαλύπτω συνέχεια νέα κόλπα, Συστήνεται ανεπιφύλακτα για τους εραστές των Popcorn και όχι μόνον.

Το δε NMJ απίθανο. Επιτέλους δεν χρειάζεται να εξηγώ για τιην κάθε ταινία στην οικογένεια μου τα πάντα. Θεωρώ ότι η εταιρεία κάνει πολύ καλά που επενδύει τόσα σε Software applications που αναβαθμίζουν στην συσκευή.