Popcorn Hour A-300 !!!

Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

ναι φιλε μου και στα 2,

εσυ το εχεις στο 1080p/24p ή στο 1080p/50?

εαν τα mkv ειναι 23.976 τοτε το 24p τα παιζει κανονικα χωρις stutter?

παράξενο... και εγώ ακριβώς τα ίδια settings έχω και παίρνω άψογα 24p πάντα.

Και στο προβόλι και στην tv έχεις stuttering?[/QUOTE

Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

ναι φιλε μου και στα 2,

ναι 24/p το έχω και sync NTSC/PAL/24p και δεν έχει τύχει να δω ποτέ σπάσιμο στην κίνηση.

θα το επιβεβαιώσω όταν πάω σπίτι

image.jpg

αυτο ειναι μαλλον..τo AUTO δημιουργει προβληματα

επισης δες τα καλωδια να ειναι cat5e ή cat6, εννοείται οτι εχεις gigabit switch..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

ναι φιλε μου και στα 2,

παράξενο... και εγώ ακριβώς τα ίδια settings έχω και παίρνω άψογα 24p πάντα.

Και στο προβόλι και στην tv έχεις stuttering?[/QUOTE
εγώ το έχω στο Αυτόματο την έξοδο video και ntsc/pal/24p
δεν παρατήρησα κάτι,η κίνηση είναι άψογη

Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

image.jpg

αυτο ειναι μαλλον..τo AUTO δημιουργει προβληματα

επισης δες τα καλωδια να ειναι cat5e ή cat6, εννοείται οτι εχεις gigabit switch..

στο auto το έχω χωρίς κάποιο πρόβλημα

Re: Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

στο auto το έχω χωρίς κάποιο πρόβλημα
με το προηγουμενο firmware ειχα συνεχόμενα σπασιματα οποτε το ειχα στο auto. με το καινουργιο δεν δοκιμασα...

μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται να μην βαζω συνεχεια username και password οταν παω να δω κατι μεσω SMB>WORKGROUP...;
Εχω εναν σερβερ, ενα νας και ενα pc πολλες φορες μαλιστα δεν τα βλεπει και πρεπει να επανεκινησω το popcorn ή το σερβερ/pc....

στο νας εχω δημιουργησει εναν user (A300) και μπαινω μεσω αυτου...αν και δεν καταλαβα τον λογο για τον οποιο χρειάζεται μιας και στο σερβερ/pc μπαινω με τον default user που εχω..

Last edited:
Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται να μην βαζω συνεχεια username και password οταν παω να δω κατι μεσω SMB>WORKGROUP...;
Εχω εναν σερβερ, ενα νας και ενα pc πολλες φορες μαλιστα δεν τα βλεπει και πρεπει να επανεκινησω το popcorn ή το σερβερ/pc....

network media-network browser-workgroup-το pc που θέλεις-επιλέγεις το share folder που θέλεις με τα βελάκια πάνω-κάτω και πατάς το κίτρινο κουμπί(όχι το οκ) στο νέο μενού που θα εμφανιστεί βάζεις user/pass και πατάς αποθήκευση

To auto ειναι το gbit.
Τα τεστ στο συγκριτικο τα εκανα στο auto και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.
σε εμενα παντως ειχα προβληματα...θα το ξαναδοκιμασω ομως με το νεο firmware..

παντως εξακολουθει να εχει αρκετα προβληματα και με το νεο firmware.

1) Tην ταινια The Descendants αρνηθηκε να μου την αναπαραγει σε Full Navigation mode. Μου εμφανισε το μηνυμα οτι το bluray ειναι Region A και οτι δεν παιζει σε Region B bluray player. Στο dune που δοκιμασα το ιδιο αρχειο μου το επαιξε με full bluray menu κανονικα.
αληθεια υπαρχει τροπος να γινει region free το a300;
2) Τελικα στο A300 με την επιλογη AVCHD+Simple BD και Simple BD επαιξε..ομως για καποιο περιεργο λογο και ενω εχω επιλεγμενο 24p/NTSC/PAL στο framerate κλειδωνε στα 1080p50. Το dune κλειδωνε σωστα στα 1080p23.976.
3) Το τελικο πληγμα ηρθε στο 00:49 της ταινιας, οπου κολλουσε η εικονα και ο ηχος ενω οι υποτιτλοι συνεχιζαν κανονικα, αυτο ξαναεγινε και καπου προς το τελος της ταινιας. Στο dune που δοκιμασα επαιξε χωρις προβληματα..δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αλλα το αρχειο ηταν αποθηκευμενο σε nas.

στο θεμα απροβληματιστη αναπαραγωγη, το dune ειναι ακομα μπροστα, σε ευκολιες (download υποτιτλου, εξωτερικος υποτιτλος σε ταινια που ειναι σε πολλα m2ts), interface και κυριως λογω του NMJ το καλαμποκι εχει το προβαδισμα. Αν λυσουν τα θεματα για σωστη αναπαραγωγη, τοτε θα εχουμε ενα αριστο mp. Μεχρι τοτε ομως θα εχουν βγει τα καινουργια, με νεο chip και υποστηριξη 3d, τα οποια βεβαια θα εχουν αλλα προβληματα.

Last edited:
ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στο NMJ και το JAMJ;
γιατι ειναι καλυτερο το jamj; μπορει να τρεξει σε synology nas και whs 2011;

στο nmj δεν βρίσκει πολλά επεισόδια και σειρές, εμφανίζει τον κάθε δίσκο ξεχωριστά (έχω έξι),στις σειρές εμφανίζει όλες τις σεζόν μαζί δηλαδή όταν μπαίνεις στο δίσκο αντί να βλέπεις την κάθε σειρά βλέπεις τις σεζόν της κάθε σειράς
σε windows τρέχει για το synology δεν ξέρω

Last edited:

Σε Western Digital nas το Yamj παίζει άψογα!Σε Synology nas δεν το έχω καταφέρει!

στο nmj δεν βρίσκει πολλά επεισόδια και σειρές, εμφανίζει τον κάθε δίσκο ξεχωριστά (έχω έξι),στις σειρές εμφανίζει όλες τις σεζόν μαζί δηλαδή όταν μπαίνεις στο δίσκο αντί να βλέπεις την κάθε σειρά βλέπεις τις σεζόν της κάθε σειράς
σε windows τρέχει για το synology δεν ξέρω

αυτο με το οτι βλεπει καθε δισκο/φακελο χωριστα και δεν δημιουργει μια library για ολους τους δισκους, εμενα με βολευει γιατι θελω να βλεπω ξεχωριστη library για τα bluray και dvd, να μην ειναι ολα μαζι. αν ειχες whs2011 μπορουσες να δοκιμασεις το drive bender το οποιο θα ενωνε τους δισκους και το NMJ θα εβλεπε εναν, κατι σαν jbod αλλα με πολυ περρισοτερες δυνατοτητες και πληρως επεκτασημο.

η μεγαλη ελλειψη, ειναι που δεν κατεβαζει απο το opensubtitles εξωτερικους υποτιτλους, οπως αν πατησεις το info απο το χειρηστηριο, σε ενα φακελο με την ταινια. αυτο ειναι τεραστια ευκολια. Επισης αν θυμαμαι καλα δεν σε ρωταει για το πως θα παιξει την ταινια, μεσα απο το NMJ και την παιζει σαν Simple BD, μονο την ταινια χωρις μενου και εξτρα...

θα δοκιμασω παντως και το Jamj

Σε Western Digital nas το Yamj παίζει άψογα!Σε Synology nas δεν το έχω καταφέρει!
πως το εγκαταστεις στο WD nas; δεν πρεπει να ειναι κατι σαν package/application;

παντως το Α300 πρεπει να εχει προβλημα με χαμηλες ταχυτητες απο SMB..
στην ταινια Extremely Loud & Incredibly Close με FULL Navigation δεν ακουγεται η κυριως ηχητικη μπαντα DTS HD MA των αγγλικων, αν αλλαξεις και βαλεις τα γαλλικα και ισπανικα που ειναι απλο Dolby εχει ηχο κανονικα.. το ιδιο συμβαινει και με το AVCHD +Simple BD..
οταν επιλεγεις ομως το απλο Simple BD, που παιζει την ταινια κατευθυαν χωρις μενου, παιζει κανονικα DTS HD MA..
οποτε ειναι bug.

εφτιαξαν την εξαφανιση της εικονας και τωρα υπαρχει η εξαφανιση του ηχου..με τις εναλλαγες στις διαφορες ηχητικες μπαντες καποιες φορεςτο προβλημα διορθωνεται και υπαρχει ηχος, καποιες αλλες κρασαρει και σε παταει εξω..

Τα bug του popcorn a300 αμέτρητα, 1 στις 3 ταινιες δεν δινει DTS HD MA, οι εξωτερικοι υποτιτλοι χανουν τον συγχρονισμό τους, με το Full Navigation και AVCHD + Simple BD δεν δινει ηχο DTS HD MA και βγαινουν διπλοι υποτιτλοι (ενας του bluray και ενας ο εξωτερικος)

300 Series - Bugs & Features