Popcorn Hour A-300 !!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Μόλις το δοκίμασα..και δεν..
Εκτός και αν έχω κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις, περιμένεις κανα 2-3 λεπτά πριν αρχίζει να παιζει..και με σπάσιματα ενώ έχω κλείσει nas και pc και δεν ανεβοκατεβαζω τίποτα..

Δυστυχώς αυτές οι "χάκεριες" δεν λειτουργούν σχεδόν ποτε σωστά..θα πρέπει να υπάρξει υποστήριξη απο την ίδια την εταιρία για να παιξει σωστά..

δυο που δοκίμασα σε youtube,imdb έπαιξαν με την πρώτη, βέβαια καθυστέρησαν λίγο στο ξεκίνημα και δεν τα άφησα να τελειώσουν

Το πρόβλημα διορθώθηκε/μειώθηκε στο κάτι λιγότερο απο ένα λεπτό με την ρύθμιση του NETWORK>ADVANCED στο 10/100 και όχι στο AUTO..
Στο AUTO θέλει πάνω απο 4 λεπτα να αρχίσει να παιζει το βίντεο και με συχνα κόλληματα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

δυο που δοκίμασα σε youtube,imdb έπαιξαν με την πρώτη, βέβαια καθυστέρησαν λίγο στο ξεκίνημα και δεν τα άφησα να τελειώσουν

Τι ρύθμιση έχεις στο Network>advanced?

Επειδή σκέφτομαι να το πάρω για πείτε:

1)Δυνατότητα wi-fi έχει ?

2)Δέχεται δίσκους ήδη φορμαρισμένους (και με υλικό) σε NTFS ?

3) Πού το βρίσκουμαι σε καλή τιμή ?

Επειδή σκέφτομαι να το πάρω για πείτε:

1)Δυνατότητα wi-fi έχει ?

2)Δέχεται δίσκους ήδη φορμαρισμένους (και με υλικό) σε NTFS ?

3) Πού το βρίσκουμαι σε καλή τιμή ?

1)με εναν συγκεκριμενο δικο του usb ανταπτορα,που στοιχιζει γυρω στα 20 ευρω.
2)στις εισοδους usb,δεχεται ολα τα format δισκων.μονο ο εσωτερικος του,φορμαρεταια απο το ιδιο το μηχανημα σε ext2(εαν θυμαμαι καλα).
3)εγω το πηρα απο pixmania 240 ευρω με εξοδα αποστολης.εαν μπεις εχει και αλλες προσφορες με usb wifi και με διαφορες χωρητικοτητες δισκων.

Μπορω να τρεξω το network media jukebox και το yamj ή θα μπερδευτουν...θελω να τα δοκιμασω παραλληλα για να δω ποιο με βολευει..

οι ταινίες βρίσκονται σε nas. Το YAMJ το τρέχω σε pc; ή πρέπει να το τρεξω στο nas;

Το nmj πάντως στις ταινίες που δεν βρήκε σωστά ή που δεν βρήκε καθόλου δεν κατεβάζει poster κ fun art..αλλάζει μονο το όνομα της ταινίας και γράφει "2 out of 3 items fail to download"..γνωρίζει κανείς κάτι;

Last edited:
Οταν παω να κανω EDIT ή RE-FETCH απο το NMJ, συνέχεια μου βγάζει "2 items out of 3 failed to update" είναι γνωστό bug του popcorn ή είναι κάποια ρύθμιση απο το nas / popcorn..;

Στο nas έχω δώσει read/write access στον φακέλους που είναι η ταινίες..

το yamj το τρέχεις στο pc,για το nmj δεν ξέρω δεν το χρησιμοποιώ
Το τρέχω στο pc και βλέπει τις ταινίες που έχω στο nas; Γιατί στο pc δεν έχω ταινίες...

Για δοκίμασε ξανά αργότερα. Εγω που το χρησιμοποιω το nmj το βρίσκω βολικό και δεν έχει βρει μόνο μια ταινία απο τις πολλές που του έχω βάλει, αλλα κι εδω υπάρχει λύση με έναν editor θα κάνεις δουλειά. Είναι λίγο ιδιαίτερο με τις ονομασίες ταινιών, διάβασε λίγο το forum και θα βρεις λύσεις εκει

Για δοκίμασε ξανά αργότερα. Εγω που το χρησιμοποιω το nmj το βρίσκω βολικό και δεν έχει βρει μόνο μια ταινία απο τις πολλές που του έχω βάλει, αλλα κι εδω υπάρχει λύση με έναν editor θα κάνεις δουλειά. Είναι λίγο ιδιαίτερο με τις ονομασίες ταινιών, διάβασε λίγο το forum και θα βρεις λύσεις εκει
Ναι έχει ιδιαιτερότητα με τις κατω παυλες _ πχ αν η ταινία είναι A_DANGEROUS_METHOD_2011 δεν θα την βρει..
Το σπαστικο όμως είναι ότι βγάζει συνέχεια αυτο το 2 items out of 3 failed to download...

αν τις βλέπεις απο το pc ναι, ρίξε μια ματιά και εδώ http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=55416&highlight=tomy θα σε βοηθήσει πολύ

Many thanks!

Ωραία όλα αυτα αλλα το θέμα είναι να γίνονται αυτόματα, γρήγορα, σωστα και με καλαίσθητο και εύχρηστο interface..
Και όχι να διαβάζουμε σελίδες οδηγών για να κάνουν αυτα που διαφημίζουν....

Το πρόβλημα συζητείται εδω http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=57352&page=2

προς το παρόν το NMJ υπολειτουργεί και κακώς το διαφημίζουν ως feature..
Είναι καλο μόνο σε όσες ταινίες βρίσκει αυτόματα σε όλες τις άλλες (manual edit) δεν υπάρχει τροπος να βαλεις εξώφυλλο και fan art..

Θα δοκιμάσω και το YAMJ..

Ρίξε μια ματιά εδώ, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, για τις ονομασίες σειρών-ταινιών.

99% Οφείλεται σε κακή ονομασία των ταινιών, δοκίμασε να μετονομάσεις τις προβληματικές σύμφωνα με τις συμβουλές του forum και πιστεύω οτι δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Εμένα μου έχει αναγνωρίσει τα πάντα, και ορισμένες φορές που έκανε λάθος, με μια απλή μετονομασία, βρήκε και κατέβασε τις σωστές πληροφορίες

Παιδιά ευχαριστω, το γνωρίζω ότι αν μετονομάσω τον φακελο πιθανον να βρει πιο πολλές ταινίες αλλα όπως έγραψα δεν θέλω να μετονονομασω τους φακέλους..το Manual edit θα έπρεπε να δουλεύει...

Προς στιγμη δεν Υπάρχει λύση και μόνο με firmware update διορθώνεται..
Οπότε το YAMJ είναι μονόδρομος..αν και δεν έχω ασχοληθεί και πιθανώς να έχει και αυτο τα προβλήματα του..πέρα απο το ότι πρέπει να το τρεχεις απο το pc..

Δεν χρειάζεται να μετονομασεις κανένα φάκελο, μόνο το όνομα της ταινίας