Popcorn Hour A-300 !!!

ξερει κανεις πως βλεπουμε τα torrents που κατεβαζουμε στο A-300 ?

Απο το pc τα βλεπω μεσω καποιου browser, απο το popcor ομως δεν τα βρισκω .

Στο παλιο το A-110, που εχω, ξερω στο menu του να τα βρω.

Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

Η χαμηλη ταχυτητα ειναι και για την επικοινωνια του με nas και Whs2011 ή μονο για το buffering που κανει για το internet (youtube κτλ);

για κάθε δικτυακή επικοινωνία.

Re: Απάντηση: Re: Popcorn Hour A-300 !!!

για κάθε δικτυακή επικοινωνία.
αρα αυτο ειναι το προβλημα που σε πολλες ταινιες δεν εχω DTS HD MA..
υπαρχει απλος τροπος να λυθει;

ειναι gigabit ολο το δικτυο σου?Οχι μον το Α300 , αλλα και το switch σου , η καρτα του υπολογιστη σου , και φυσικα τα καλωδια σου να ειναι cat5e/cat6...

ειναι gigabit ολο το δικτυο σου?Οχι μον το Α300 , αλλα και το switch σου , η καρτα του υπολογιστη σου , και φυσικα τα καλωδια σου να ειναι cat5e/cat6...
ναι ολα, εχω ενα cisco gigabit που καταληγει σε ενα dlink με καλωδια cat6. το θεμα με το DTS HD MA ειναι γνωστο στο forum της popcorn εδω...
και εδω τα αμετρητα bugs που εχει...

ναι ,το μηχανάκι δεν το λες και bug free είναι η αλήθεια...

δυστυχώς πολλά bugs προέρχονται απο το framework της sigma και άντε βρες άκρη...πρέπει η syabas να ανοίξει bug report στην sigma μπλά μπλά μπλά...

έχω σοβαρή υποψία οτι σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το subtitles sync bug όπου δεν το έχουν διορθώσει ούτε στα 2 τελευταία firmware update.

Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

ναι ,το μηχανάκι δεν το λες και bug free είναι η αλήθεια...

δυστυχώς πολλά bugs προέρχονται απο το framework της sigma και άντε βρες άκρη...πρέπει η syabas να ανοίξει bug report στην sigma μπλά μπλά μπλά...

έχω σοβαρή υποψία οτι σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το subtitles sync bug όπου δεν το έχουν διορθώσει ούτε στα 2 τελευταία firmware update.

Xωρις να εχω καποιο inside info, πιστευω οτι δεν ειναι θεμα sigma.
Πχ και η dune εχςει βγαλει με νεο επεξεργαστη τα 101/301 και δεν εχουν ακουστει/γραδφτει τετοιου ειδους θεματα.
Η popcorn/syabas εχει γενικα κακο ιστορικο με τα πρωτα fw που κυκλοφορει μαζι με τα μηχανακια της.Ειδικα το c200 εκανε να στρωσει 1+ χρονο οταν τα παρεμφερη dune prime/base εκαναν παππαδες με το ιδιο hardware.
Η syabas παντως εχει τεράστια κοινότητα και αργά η γρηγορα τα θέματα αυτά θα διορθωθούν.

Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Η syabas παντως εχει τεράστια κοινότητα και αργά η γρηγορα τα θέματα αυτά θα διορθωθούν.

Αυτό δεν λέει και πολλά πράγματα. Έχω το A200 που νέο firmware έχουμε να δούμε πάνω από 10 μήνες και από bugs ... άλλο τίποτα. Το έχουμε πάρει απόφαση. Θα είμαστε μόνιμα σε κατάσταση beta testers!

πως το εγκαταστεις στο WD nas; δεν πρεπει να ειναι κατι σαν package/application;

Οπως το εγκαταστείς και σε USB!Οταν τρέχεις το YAMJ απο το PC δηλώνεις εκεί που λεει Network Path τον WD nas, και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία πας με το Popcorn και βρίσκεις το αρχείο index που έχει δημιουργηθεί στον WD nas και το τρέχεις!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

Xωρις να εχω καποιο inside info, πιστευω οτι δεν ειναι θεμα sigma.
Πχ και η dune εχςει βγαλει με νεο επεξεργαστη τα 101/301 και δεν εχουν ακουστει/γραδφτει τετοιου ειδους θεματα.
Η popcorn/syabas εχει γενικα κακο ιστορικο με τα πρωτα fw που κυκλοφορει μαζι με τα μηχανακια της.Ειδικα το c200 εκανε να στρωσει 1+ χρονο οταν τα παρεμφερη dune prime/base εκαναν παππαδες με το ιδιο hardware.

καλά το είχα καταλάβει, η υπόθεση έχει κολλήσει στην sigma ...τώρα το επιβεβαίωσε επίσημα και ο Werner.

Werner Offline
Administrator
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2012)
guys relax we are working hard to get a good release ready soon, but the waiting for the fixes from sigma and switching to the new sdk which fixes the hd audio issues with BD playback needs time, we also try to fix other stuff like subtitles issues reported.

Regards,
Werner

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=59741&pid=559841#pid559841

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour A-300 !!!

καλά το είχα καταλάβει, η υπόθεση έχει κολλήσει στην sigma ...τώρα το επιβεβαίωσε επίσημα και ο Werner.

Werner Offline
Administrator
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2012)
guys relax we are working hard to get a good release ready soon, but the waiting for the fixes from sigma and switching to the new sdk which fixes the hd audio issues with BD playback needs time, we also try to fix other stuff like subtitles issues reported.

Regards,
Werner

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=59741&pid=559841#pid559841
τα bugs που εχει ειναι ακομα απειρα, οπως ομως και οι ευκολιες που παρεχει.. αν και οποτε βγει το πολυπόθητο FW που θα τα διορθωνει και θα εχει την σταθεροτητα των dune, θα ειναι το καλυτερο και πληρέστερο mp, με μονη έλλειψη το παρα πολυ εύχρηστο AirPlay..

τα bugs που εχει ειναι ακομα απειρα, οπως ομως και οι ευκολιες που παρεχει.. αν και οποτε βγει το πολυπόθητο FW που θα τα διορθωνει και θα εχει την σταθεροτητα των dune, θα ειναι το καλυτερο και πληρέστερο mp, με μονη έλλειψη το παρα πολυ εύχρηστο AirPlay..

airplay έχει

απο το csi http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=41072 το έκανα εγκατάσταση, φωτογραφίες που δοκίμασα δουλεύουν μια χαρά
πιο πολυ με ενδιαφερει youtube και imdb. αν μπορεις δοκιμασε τα.. αν και θα το εγκαταστησω και εγω απλα θελει διαβασμα..

Σε 2 ταινίες με ήχο dts-master 30 περίπου gb η καθεμιά και με οπτική έξοδο πάνω στον ενισχυτη(downmix)στην μέση της ταινιαs,κόπηκε ξαφνικά ο ηχος.χρειάστηκε να κανω στοπ και πάλι πλέι για να επανέλθει.γιατι;
αντιμετωπιζετε και οι υπολοιποι κατοχοι τετοιο θεμα?
μηπως επειδη εχω ανοιχτη και την επιλογη για ηχο μεσω hdmi(που παει στην τηλεοραση) μαζι με την οπτικη κανει τετοια κολπα?

Σε 2 ταινίες με ήχο dts-master 30 περίπου gb η καθεμιά και με οπτική έξοδο πάνω στον ενισχυτη(downmix)στην μέση της ταινιαs,κόπηκε ξαφνικά ο ηχος.χρειάστηκε να κανω στοπ και πάλι πλέι για να επανέλθει.γιατι;
αντιμετωπιζετε και οι υπολοιποι κατοχοι τετοιο θεμα?
μηπως επειδη εχω ανοιχτη και την επιλογη για ηχο μεσω hdmi(που παει στην τηλεοραση) μαζι με την οπτικη κανει τετοια κολπα?

δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον ήχο, μόνο hdmi χρησιμοποιώ

πιο πολυ με ενδιαφερει youtube και imdb. αν μπορεις δοκιμασε τα.. αν και θα το εγκαταστησω και εγω απλα θελει διαβασμα..

και τα δυο δουλεύουν

και τα δυο δουλεύουν
Μόλις το δοκίμασα..και δεν..
Εκτός και αν έχω κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις, περιμένεις κανα 2-3 λεπτά πριν αρχίζει να παιζει..και με σπάσιματα ενώ έχω κλείσει nas και pc και δεν ανεβοκατεβαζω τίποτα..

Δυστυχώς αυτές οι "χάκεριες" δεν λειτουργούν σχεδόν ποτε σωστά..θα πρέπει να υπάρξει υποστήριξη απο την ίδια την εταιρία για να παιξει σωστά..