Αν το παίξεις χωρίς μενού (bd lite) δεν ξεκινάει?
Δοκίμασε το και νομίζω θα σου παίξουν κανονικα.
Δοκίμασε το και νομίζω θα σου παίξουν κανονικα.
ναι έτσι το γνωρίζω, απλα θέλω τα menu για τα extra. Δεν Υπάρχει τρόπος να γίνει region free;Αν το παίξεις χωρίς μενού (bd lite) δεν ξεκινάει?
Δοκίμασε το και νομίζω θα σου παίξουν κανονικα.
Συγνωμη επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος , Username ποιο ειναι? Το Password το ορισα εγω και το ξερω!βάζεις τα UserName και Password που έχεις στο PC.
ή ορίζεις στα folders που κάνεις share να έχουν πρόσβαση read όλοι (everyone). Αυτό ισχύει και στο sharing και στο security.
Σε ευχαριστω και συγνωμη για την ασχετοσυνη μου αλλα οταν ανοιγω το PC δεν μου ζηταει Password.Μπαινει απευθειας!στο PC έχεις κάποιο account/λογαριασμό.
όταν ανάβεις τον υπολογιστή, σου ζητάει κάποια στιγμή το password για να μπεις στα windows. από πάνω γράφει το username
πάντως το πιο έυκολο είναι να πας στα folders που κάνεις share και να ορίσεις (στο share και στο security) ότι όλοι έχουν read πρόσβαση.
Έτσι το pch δε θα ζητάει username & password
λοιπον , δημιουργήθηκε ένας φάκελος bdmv και ένας certificate. ο bdmv έχει διάφορα μέσα. τώρα πως θαδω την ταινία στο a300? δε δημιουργήθηκε δηλαδή κάποιο αρχείο mkv. αν δεν έκανα κάτι λάθος. σαν πολύ γρήγορα να έγινε.
μετα τη δημιουργία του bdmv δε βλέπω κάπιοι αρχειό για αναπαραγωγή. δηλαδή ανοίγω τον φάκελο με την ταινία και ποια είναι η ταινία? το bdmv?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.