Popcorn Hour A-300 !!!

Αν το παίξεις χωρίς μενού (bd lite) δεν ξεκινάει?
Δοκίμασε το και νομίζω θα σου παίξουν κανονικα.
ναι έτσι το γνωρίζω, απλα θέλω τα menu για τα extra. Δεν Υπάρχει τρόπος να γίνει region free;
Ευχαριστω πάντως,

Υπάρχει application Region Counter Clear (λογικά το εγκαθιστάς στο Α300 και σου κάνει reset το region όσες φορές θες :) )...

για λεπτομέρειες μπες στο ειδικό φορουμ www.networkedmediatank.com

Καλημερα , καλη εβδομαδα & καλο μηνα.
Ειμαι κατοχος ενος Α300 για αρκετο διαστημα αλλα δεν δουλευα την δυνατοτητα Streaming του μηχανηματος.Επαιζα μονο με εξωτερικους σκληρους δισκους.
Πριν λιγες ημερες στο PC μου με Windows ΧP ορισα ως κοινοχρηστους καποιους φακελους με εικονες ,μουσικη,ταινιες.Μετα απο το Α300 εμπαινα σε ενα δικτυο (MSHome ελεγε)και επαιζα απευθειας πραγματα που ειχα στον υπολογιστη μου (Εννοειται το ειχα το PC ανοιχτο).
Προχθες μετα απο συμβιωση 7 ετων με τα XP εκανα την κινηση και εβαλα Windows 7.Τελεια πολυ ευχαριστημενος αλλα....παει η δυνατοτητα να παιξω οπως πριν.Τι πρεπει να κανω τωρα?
Ορισα παλι στο PC κοινοχρηστους τους φακελους που με ενδιαφερουν αλλα στο Α300 μου βγαζει ενα δικτυο (xristos pc) και μετα μου ζηταει ενα UserName και Password.Tι κανω τωρα ? Εχω κολλησει.
Επισης το ιδιο αντιμετωπιζω τωρα και οταν παω να κανω το ιδιο απο το WD TV Live HD που εχω στην κρεβατοκαμαρα.
Thanks!!!

βάζεις τα UserName και Password που έχεις στο PC.
ή ορίζεις στα folders που κάνεις share να έχουν πρόσβαση read όλοι (everyone). Αυτό ισχύει και στο sharing και στο security.

βάζεις τα UserName και Password που έχεις στο PC.
ή ορίζεις στα folders που κάνεις share να έχουν πρόσβαση read όλοι (everyone). Αυτό ισχύει και στο sharing και στο security.
Συγνωμη επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος , Username ποιο ειναι? Το Password το ορισα εγω και το ξερω!

στο PC έχεις κάποιο account/λογαριασμό.
όταν ανάβεις τον υπολογιστή, σου ζητάει κάποια στιγμή το password για να μπεις στα windows. από πάνω γράφει το username

πάντως το πιο έυκολο είναι να πας στα folders που κάνεις share και να ορίσεις (στο share και στο security) ότι όλοι έχουν read πρόσβαση.
Έτσι το pch δε θα ζητάει username & password

Last edited:
στο PC έχεις κάποιο account/λογαριασμό.
όταν ανάβεις τον υπολογιστή, σου ζητάει κάποια στιγμή το password για να μπεις στα windows. από πάνω γράφει το username

πάντως το πιο έυκολο είναι να πας στα folders που κάνεις share και να ορίσεις (στο share και στο security) ότι όλοι έχουν read πρόσβαση.
Έτσι το pch δε θα ζητάει username & password
Σε ευχαριστω και συγνωμη για την ασχετοσυνη μου αλλα οταν ανοιγω το PC δεν μου ζηταει Password.Μπαινει απευθειας!

Βαλε password στον λογαριασμό σου, από --> πίνακας ελέγχου ---> Λογαριασμοι χρηστών, και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Τυγχάνει μήπως κανείς από σας να έχει τα αρχεία couchpotato/sickbeard για εγκατάσταση μέσω csi;

pop corn hour A-300. απορία για 3d mkv...

Καλησπέρα. έχω την εξής απορία. βάζω στικάκι usb με mkv 3d στην τηλεόραση και παίζει κανονικά και με υπότιτλους.
βάζω το ίδιο στικάκι στο a 300 και παίζει 3d κανονικά .αλλά έχω θέμα με τους υπότιτλους. τους βγάζει μισούς σε κάθε άκρη της οθόνης. τι μπορώ να κάνω?

Απάντηση: pop corn hour A-300. απορία για 3d mkv...

Θα φτιαξεις του υποτιτλους με το 3D-Subtitler με output format Blu-ray sup και μετα θα βαλεις την ταινια μαζι με τους υποτιτλους στο TSMuxer και θα το σωσεις σαν Blu-ray (δεν φτιαχνει blu-ray αλλα BD Folder)

Re: Απάντηση: pop corn hour A-300. απορία για 3d mkv...

λοιπον , δημιουργήθηκε ένας φάκελος bdmv και ένας certificate. ο bdmv έχει διάφορα μέσα. τώρα πως θαδω την ταινία στο a300? δε δημιουργήθηκε δηλαδή κάποιο αρχείο mkv. αν δεν έκανα κάτι λάθος. σαν πολύ γρήγορα να έγινε.

λοιπον , δημιουργήθηκε ένας φάκελος bdmv και ένας certificate. ο bdmv έχει διάφορα μέσα. τώρα πως θαδω την ταινία στο a300? δε δημιουργήθηκε δηλαδή κάποιο αρχείο mkv. αν δεν έκανα κάτι λάθος. σαν πολύ γρήγορα να έγινε.

το 300 βλεπει κανονικα την δομη ενος br rip.
δοκιμασες και δεν παιζει?

μετα τη δημιουργία του bdmv δε βλέπω κάπιοι αρχειό για αναπαραγωγή. δηλαδή ανοίγω τον φάκελο με την ταινία και ποια είναι η ταινία? το bdmv?

μετα τη δημιουργία του bdmv δε βλέπω κάπιοι αρχειό για αναπαραγωγή. δηλαδή ανοίγω τον φάκελο με την ταινία και ποια είναι η ταινία? το bdmv?

εαν ειναι σωστη δομη,λογικα το αρχειο που παιζει,το βρισκει μονο του το μηχανημα.
δεν ξερω τι μπορει να εχει γινει.

Απάντηση: pop corn hour A-300. απορία για 3d mkv...

Θα φτιαξεις εναν φακελο με το ονομα της ταινιας και εκει μεσα θα βαλεις τους δυο φακελους που σου εφτιαξε το προγραμμα και ετσι θα εχεις BD Folder και λογικα αν στο φακελο αυτον πατησεις play θα στον παιξει.

Απλα ξεχασα να σου γραψω οτι πρεπει τους δυο φακελους που θα σου φτιαξει να τους βαλεις μεσα σε εναν με το ονομα της ταινιας.

ευχαριστώ πολύ .. όλα καλά τώρα. ή μάλλον σχεδόν όλα . παίζω μέσω δικτύου και το τηλεκοντρόλ του a300 δεν ανταποκρίνεται. θα δοκιμάσω και με στικάκι. μήπως φταίει που είναι αναπαραγωγή σε δίκτυο.