ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Αν συνδεθεί με ενισχυτή με coaxial o ήχος από mkv θα περνάει κανονικά στον τύπο που είναι ή κάνει downmix ?
μονο μεχρι dts downmix.
για τα καινουργια φορμα ηχου,μονο μεσω hdmi επανω στον ενισχυτη.
Αν συνδεθεί με ενισχυτή με coaxial o ήχος από mkv θα περνάει κανονικά στον τύπο που είναι ή κάνει downmix ?
Απ`οτι καταλαβα απο τα παραπανω το προβλημα που εχω πρεπει να ειναι bug της συσκευης.Θα στειλω e-mail αναφεροντας το προβλημα στην popcorn (sayabas) και πιστευω να με ενημερωσουν σχετικα.Παντως οτι μου πουν θα το κοινοποιησω και εδω.
μονο μεχρι dts downmix.
για τα καινουργια φορμα ηχου,μονο μεσω hdmi επανω στον ενισχυτη.
Δηλ. είμαστε και για ενισχυτή Κάποια καλή και οικ. πρόταση υπάρχει ?
Το dts downmix είναι ανάλογης ποιότητας του DD 5.1 ?
Φιλε μου ΔΗΜΗΤΡΗ ευχαριστω για την απαντηση/βοηθεια σου.Με ενα AC Ryan δανεικο που συνδεσα στον ενισχυτη και παιζοντας τα αντιστοιχα αρχεια ειχα κανονικα passthrought και σε dts και σε dolby.Γι'αυτο εβγαλα το συμπερασμα οτι ειναι bug.Βεβαια δε γνωριζω και πολλα για το συγκεκριμενο αντικειμενο και πασα ιδεα δεκτη.
Εννοεις να περασω το update firmware και με usb stick γιατι update εκανε μεσω δικτυου (οταν το ανοιξα πρωτη φορα με ρωτησε για update και εγω πατησα yes). Οκ θα το ξαναπερασω παλι και πιστευω να κανω δουλεια.
Λοιπόν έκανα ένα reupdate απο USB και όλα είναι οκ τώρα.
Ευχαριστώ τον Δημήτρη για την βοηθειά του
Εννοειται οτι το αναβαθμιζεις!
Καλοριζικο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.