Popcorn Hour A-300 !!!

Απ`οτι καταλαβα απο τα παραπανω το προβλημα που εχω πρεπει να ειναι bug της συσκευης.Θα στειλω e-mail αναφεροντας το προβλημα στην popcorn (sayabas) και πιστευω να με ενημερωσουν σχετικα.Παντως οτι μου πουν θα το κοινοποιησω και εδω.

Απ`οτι καταλαβα απο τα παραπανω το προβλημα που εχω πρεπει να ειναι bug της συσκευης.Θα στειλω e-mail αναφεροντας το προβλημα στην popcorn (sayabas) και πιστευω να με ενημερωσουν σχετικα.Παντως οτι μου πουν θα το κοινοποιησω και εδω.

δεν το ψαχνεις λιγο καλυτερα.
ισως κατι να μην κανεις σωστα.
παιξε λιγο με ολες τις ρυθμισεις του ηχου και τσεκαρε 3-4 αρχεια να δεις τι γινεται.
φανταζομαι εχεις κανει το τελευταιο update(κανα 2μηνο πριν εχει βγει).

μονο μεχρι dts downmix.
για τα καινουργια φορμα ηχου,μονο μεσω hdmi επανω στον ενισχυτη.

Δηλ. είμαστε και για ενισχυτή Κάποια καλή και οικ. πρόταση υπάρχει ?

Το dts downmix είναι ανάλογης ποιότητας του DD 5.1 ?

Δηλ. είμαστε και για ενισχυτή Κάποια καλή και οικ. πρόταση υπάρχει ?

Το dts downmix είναι ανάλογης ποιότητας του DD 5.1 ?

θεωρητικα καλυτερο,ουσιαστικα ελαχιστες εως μηδαμηνες διαφορες.
για καινουργια φορμα ηχου,αναγκαστικα πας σε καινουργιο ενισχυτη.
την γλιτωνεις μονο στην περιπτωση που η πηγη σου,βγαζει αναλογικες εξοδους,
οι οποιες κουμπωνους στις αντιστοιχες του ενισχυτη σου(εαν διαθετει και αυτος).
στην περιπτωση ομως που εισαι τωρα(300Α και παλιος ενισχυτης).
αναγκαστικα ακους μονο στα δυο κλασικα φορμα(dd&dts)ειτε απ`ευθειας,ειτε με downmix των καινουργιων φορμα.

Φιλε μου ΔΗΜΗΤΡΗ ευχαριστω για την απαντηση/βοηθεια σου.Με ενα AC Ryan δανεικο που συνδεσα στον ενισχυτη και παιζοντας τα αντιστοιχα αρχεια ειχα κανονικα passthrought και σε dts και σε dolby.Γι'αυτο εβγαλα το συμπερασμα οτι ειναι bug.Βεβαια δε γνωριζω και πολλα για το συγκεκριμενο αντικειμενο και πασα ιδεα δεκτη.

Φιλε μου ΔΗΜΗΤΡΗ ευχαριστω για την απαντηση/βοηθεια σου.Με ενα AC Ryan δανεικο που συνδεσα στον ενισχυτη και παιζοντας τα αντιστοιχα αρχεια ειχα κανονικα passthrought και σε dts και σε dolby.Γι'αυτο εβγαλα το συμπερασμα οτι ειναι bug.Βεβαια δε γνωριζω και πολλα για το συγκεκριμενο αντικειμενο και πασα ιδεα δεκτη.

για hardware προβλημα δεν μου κανει.
εαν εχεις κανει update και εχεις παιξει με ολες τις ρυθμισεις,
καντου μια επανεγκατασταση απο την αρχη μηπως και ξεκολλησει.

Εννοεις να περασω το update firmware και με usb stick γιατι update εκανε μεσω δικτυου (οταν το ανοιξα πρωτη φορα με ρωτησε για update και εγω πατησα yes). Οκ θα το ξαναπερασω παλι και πιστευω να κανω δουλεια.

Εννοεις να περασω το update firmware και με usb stick γιατι update εκανε μεσω δικτυου (οταν το ανοιξα πρωτη φορα με ρωτησε για update και εγω πατησα yes). Οκ θα το ξαναπερασω παλι και πιστευω να κανω δουλεια.

ή-για πιο ευκολα-κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

Αν συνδεθεί με ενισχυτή με coaxial o ήχος από mkv θα περνάει κανονικά στον τύπο που είναι ή κάνει downmix ?

Έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του player. Όταν δηλώνουμε bitstream DTS, θα πρέπει ο player να στέλνει το σήμα όπως το παίρνει από το αρχείο, για να περάσει από εξωτερική αποκωδικοποίηση.

Όταν όμως ο ήχος είναι DTS MA τότε από coaxial ή οπτική ίνα στέλνει μόνο το απλό σήμα DTS Core.

Last edited:
Τις επόμενες μέρες παραλαμβάνω και εγώ. Του περνάω κάποιο update ή να το αφήσω για αρχή με ότι έρθει ?

Εννοειται οτι το αναβαθμιζεις!
Καλοριζικο!

Ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω, το έψαξα πολύ το θέμα, ενόχλησα και αρκετούς. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή βάση και των απαιτησεών μου...

Νέο firmware!
Δεν λύνει το πρόβλημα του switching audio σε BD :(

http://www.popcornhour.com/download/A300/05-02-121116-23-POP-421.html

Last edited:
Το NMJ navigation δουλεύει πλέον ΚΑΙ στο A300.
Θέλει μόνο ένα rebuilt την library που ήδη έχετε για να λειτουργήσει..
Το firmware δεν αντιμετωπίζει τα μεγάλα πρόβληματα που ειναι το switch audio σε BD και η αναπαραγωγη LPCM (bitstream) και χρειάζεται να επιλέξετε downmix στα settings του audio, για να έχετε ήχο σε ταινίες με LPCM. Στο αριστουργηματικό Rashomon με ήχο LPCM και με δοκιμη σε όλα τα mode (full navigation, bd lite, file, AVCHD + BD lite) δεν μπόρεσα να έχω ήχο bitstream..

Οι έλλειψεις που βρηκα στο NMJ navigation..
1) δεν μπορείς να κανείς edit την ταινία απο εκει, μόνο μέσω του player.
2) δεν κατεβάζει υποτιτλους online και πρέπει να το γυρίσεις σε file browser mode.
3) To Imdb και themoviedb δεν γίνεται full screen.

Καλο θα ήταν στα info της καθε ταινιας, να πρόσθεταν ένα αυτοματοποιημένο search/link στο YouTube για trailer, οπως γίνεται στο αυτοματοποιημένο media library του boxee box..

Και μια ερώτηση.. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως γίνεται το Α300 region free; Έχει ένα παλιο κόλπο στο MPC (δεν βρισκω και το λινκ τωρα) που δεν νομίζω να λειτουργει πλέον..

Του έβαλα 2ΤΒ δίσκο. Επιλογή να τον φορμάρω που έχει ? Πάντως τον έχω βάλει ως ntfs και τον βλέπει.