Τελος καλο ολα καλα.
Τελικα απο λαθος δικο μου και με της σωστες υποδειξεις του φιλου Jowfoxεγινε η αναβαθμισει στα mnt application.
Jowfox:SFGSFGSF:
Λόγω παραπόνου από την ομάδα του Popcorn και σύμφωνα με τους κανόνες των beta tester αναγκάστηκα να αφαιρέσω το αρχείο.
I really want to try this beta firmware
Του έχει φορέσει κανείς το YAMJ - Yet another Movie Jukebox ?
Καλημέρα σε όλους
Το πρόβλημά μου εξακολουθεί να υπάρχει αλλά σε επικοινωνία που είχα με τον κο Νικολέρη από την ελληνική αντιπροσωπία του popcorn hour (τον ευχαριστώ παρεπιπτόντως για την άμεση υποστήριξη και τη διάθεση του να βοηθήσει), με διαβεβαίωσε ότι το πρόβλημα λογικά θα πρέπει να λυθεί με το επόμενο firmware.
Εν αναμονή λοιπόν του νέου firmware και επειδή εχώ κουραστεί πια να παιδεύομαι τουλάχιστον μισή με μία ώρα κάθε φορά που θέλω να δω ταινία (μέχρι δηλαδή να φορτώσει το c200 τον wd elements χωρίς να κολλήσει) του έβαλα πάνω έναν καινούριο εσωτερικό wd caviar green 1TB, με τον οποίο φαίνεται να δουλεύει κανονικά (εννοείτε χωρίς τον wd elements συνδεδεμένο)
Του έκανα φορμάτ σε ext3 και του πέρασα και τα apps κατευθείαν από το c200 χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αυτό που θα'θελα από σας είναι να μου εξηγήσετε πως θα δει το pc μου (windows vista 32) το φορμαρισμένο σε ext3 σκληρό ή έστω να με παραπέμψετε σε κάποιο site ή guide για το πως να το κάνω με σιγουριά και χωρίς προβλήματα γιατί στο internet δεν κατάφερα να βρώ κάτι αξιόπιστο.
Φίλε Πόντιε το ext2fs manager δεν το βρίσκω. Μήπως μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις κάποιο λινκ?
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
Χαιρετώ όλους.
Έψαχνα λιγάκι για το C-200 και είδα σε σκέτα m2ts αρχεία από blu-ray δεν υποστηρίζει ούτε εσωτερικούς υπότιτλους ούτε τα νέα HD φορμά ήχου περνάνε. Ξέρει κάποιος αν το ίδιο ισχύει και για το Dune3?
Χαιρετώ όλους.
Έψαχνα λιγάκι για το C-200 και είδα σε σκέτα m2ts αρχεία από blu-ray δεν υποστηρίζει ούτε εσωτερικούς υπότιτλους ούτε τα νέα HD φορμά ήχου περνάνε. Ξέρει κάποιος αν το ίδιο ισχύει και για το Dune3?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.