Popcorn Hour C-200

Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Το ειδα το apps.nmt και κανω ακριβως αυτο που λες αλλα τα ιδια.

"Η συσκευη USB δεν βρεθηκε.Παρακαλω βεβαιωθειτε πως το καλωδιο ειναι σωστα συνδεμενο"

Τελος καλο ολα καλα.

Τελικα απο λαθος δικο μου και με της σωστες υποδειξεις του φιλου Jowfox:grinning-smiley-043 εγινε η αναβαθμισει στα mnt application.-bye-

Jowfox :grinning-smiley-043:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Τελος καλο ολα καλα.

Τελικα απο λαθος δικο μου και με της σωστες υποδειξεις του φιλου Jowfox:grinning-smiley-043 εγινε η αναβαθμισει στα mnt application.-bye-

Jowfox :grinning-smiley-043:SFGSFGSF:

Να υποθέσω τα αρχεία δεν ήταν στο boot sector του usb. Εάν είναι μέσα σε φάκελο δεν το βλέπει για εγκατάσταση των ΝΜΤ.

Ακούω εντυπώσεις από το καινούριο firmware. Σας διόρθωσε κάπιο πρόβλημα που είχατε?

Και πολλη σωστα υποθεσες.Τωρα απο εντυπωσης ειδα το Public Enemies σε BD-ISO μονο την ταινια με DTS-HD MASTER AUDIO passthough μεσο streaming σε 100/mb δικτυο και επαιξε μια χαρα χωρις το παραμικρο σπασιμο.

Επισης ενα demo της Panasonic The Pipettes
Format : BDAV
Format/Info : BluRay Video
File size : 940 MiB
Duration : 2mn 54s
Overall bit rate : 45.2 Mbps
Maximum Overall bit rate : 35.5 Mbps
Video #4113
ID : 4113 (0x1011)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : MPEG Video
Format version : Version 2
Format profile : Main@High
Format settings, Matrix : Standard
Duration : 2mn 54s
Bit rate mode : Constant
Nominal bit rate : 40.0 Mbps
Width : 1920 pixels
Height : 1080 pixels
Display aspect ratio : 16/9
Frame rate : 29.970 fps
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Interlaced
Scan order : Top Field First
Bits/(Pixel*Frame) : 0.644
Audio #4352
ID : 4352 (0x1100)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : PCM
Format settings, Endianness : Big
Format settings, Sign : Signed
Bit rate mode : Constant
Video delay : 2ms
Language : English

τραβαγε πολλα ζορια και τωρα το παιζει για πλακα.Αυτα για την ωρα και παλι ευχαριστω.:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Λόγω παραπόνου από την ομάδα του Popcorn και σύμφωνα με τους κανόνες των beta tester αναγκάστηκα να αφαιρέσω το αρχείο.

I really want to try this beta firmware

Του έχει φορέσει κανείς το YAMJ - Yet another Movie Jukebox ?

Ναι του έχω βάλει και παίζει μια χαρά.
Είχα ένα προβληματάκι με την διαδρομή που λέει στο YAMJ ποιοι φάκελλοι ή δίσκοι είναι share,
(γιατί στην beta που φοράω έχουν αλλάξει τον τρόπο που αποθηκεύονται τα share,τα βλέπεις όλα σε πίνακα για καλύτερη εποπτεία), αλλά το έβαλα manual και όλα εντάξει.

Μολις χθες το επανεφερα στην τελευταιο official firmware γιατι αντιμετωπιζα προβλημα με το αναμα του.Για να βγαλει εικονα εκανε κανα τεταρτο και υστερα απο πολλα reboot.Κατα τα αλλα ηταν μια χαρα.

To bd drive που μπορει να δεχτει το c200 πρεπει να ειναι slim η μπορει και τα κανονικα των 3.5' ?

Η βάση που έχει, δέχεται κανονικά 3,5", αφού αφαιρεθεί η θήκη για τον δίσκο 3,5" που έχει. Έχω δει σε κάποιες κατασκευές στο ίντερνετ να βάζουν και slim BD και από κάτω δίσκο 3,5".

Νεο beta firmware

Release date : 18 December 2009
Firmware version : 02-01-091217-19-POP-408-999

1. Previous NMT apps 02-01-091203-19-POP-408
2. BD/AVCHD/DVD/CDDA
- Enabled camcoder AVCHD type detection (tested Peter's video camcorder).
3. Video Photo and Audio playback
- Fixed RMVB play app, I2S output
- Fixed PGS/M2TS subtitle rendering resolution flaw
- Added gapless audio support for FLAC format.
- Support for changing subtitle encoding on-the-fly
- in subtitle menu only for ASCII codepages (Latin1, Greek, Cyrillic, Turkish, Vietnamese, Thai), GB2312, BIG5, Shift_JIS and UTF-8)
4. Browser
- For gaya to display USB mount point instead of USB name
- browser will stay busy until all images from previous page is loaded
- Fixed file operation delete/copy/newfolder/move/rename/createplaylist does not update the list in UI
5. WiFi
- Fixed connection failure if disable SSID broadcast at router and key in SSID manually (Mantis #5000331)
- Fixed unable to play Internet radio via MSP when using WiFi (Mantis #5000330)
6. Webservices
- Fixed "scroll up" page handling issue.
- Fixed loading wrong saved flash info in SD mode

Καλημέρα σε όλους-bye-

Το πρόβλημά μου εξακολουθεί να υπάρχει αλλά σε επικοινωνία που είχα με τον κο Νικολέρη από την ελληνική αντιπροσωπία του popcorn hour (τον ευχαριστώ παρεπιπτόντως για την άμεση υποστήριξη και τη διάθεση του να βοηθήσει), με διαβεβαίωσε ότι το πρόβλημα λογικά θα πρέπει να λυθεί με το επόμενο firmware.

Εν αναμονή λοιπόν του νέου firmware και επειδή εχώ κουραστεί πια να παιδεύομαι τουλάχιστον μισή με μία ώρα κάθε φορά που θέλω να δω ταινία (μέχρι δηλαδή να φορτώσει το c200 τον wd elements χωρίς να κολλήσει) του έβαλα πάνω έναν καινούριο εσωτερικό wd caviar green 1TB, με τον οποίο φαίνεται να δουλεύει κανονικά (εννοείτε χωρίς τον wd elements συνδεδεμένο)

Του έκανα φορμάτ σε ext3 και του πέρασα και τα apps κατευθείαν από το c200 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτό που θα'θελα από σας είναι να μου εξηγήσετε πως θα δει το pc μου (windows vista 32) το φορμαρισμένο σε ext3 σκληρό ή έστω να με παραπέμψετε σε κάποιο site ή guide για το πως να το κάνω με σιγουριά και χωρίς προβλήματα γιατί στο internet δεν κατάφερα να βρώ κάτι αξιόπιστο.

Φίλε Πόντιε το ext2fs manager δεν το βρίσκω. Μήπως μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις κάποιο λινκ?

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Καλημέρα σε όλους-bye-

Το πρόβλημά μου εξακολουθεί να υπάρχει αλλά σε επικοινωνία που είχα με τον κο Νικολέρη από την ελληνική αντιπροσωπία του popcorn hour (τον ευχαριστώ παρεπιπτόντως για την άμεση υποστήριξη και τη διάθεση του να βοηθήσει), με διαβεβαίωσε ότι το πρόβλημα λογικά θα πρέπει να λυθεί με το επόμενο firmware.

Εν αναμονή λοιπόν του νέου firmware και επειδή εχώ κουραστεί πια να παιδεύομαι τουλάχιστον μισή με μία ώρα κάθε φορά που θέλω να δω ταινία (μέχρι δηλαδή να φορτώσει το c200 τον wd elements χωρίς να κολλήσει) του έβαλα πάνω έναν καινούριο εσωτερικό wd caviar green 1TB, με τον οποίο φαίνεται να δουλεύει κανονικά (εννοείτε χωρίς τον wd elements συνδεδεμένο)

Του έκανα φορμάτ σε ext3 και του πέρασα και τα apps κατευθείαν από το c200 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτό που θα'θελα από σας είναι να μου εξηγήσετε πως θα δει το pc μου (windows vista 32) το φορμαρισμένο σε ext3 σκληρό ή έστω να με παραπέμψετε σε κάποιο site ή guide για το πως να το κάνω με σιγουριά και χωρίς προβλήματα γιατί στο internet δεν κατάφερα να βρώ κάτι αξιόπιστο.

Φίλε Πόντιε το ext2fs manager δεν το βρίσκω. Μήπως μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις κάποιο λινκ?

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

http://www.fs-driver.org/download.html

Χαιρετώ όλους.

Έψαχνα λιγάκι για το C-200 και είδα σε σκέτα m2ts αρχεία από blu-ray δεν υποστηρίζει ούτε εσωτερικούς υπότιτλους ούτε τα νέα HD φορμά ήχου περνάνε. Ξέρει κάποιος αν το ίδιο ισχύει και για το Dune3?

Χαιρετώ όλους.

Έψαχνα λιγάκι για το C-200 και είδα σε σκέτα m2ts αρχεία από blu-ray δεν υποστηρίζει ούτε εσωτερικούς υπότιτλους ούτε τα νέα HD φορμά ήχου περνάνε. Ξέρει κάποιος αν το ίδιο ισχύει και για το Dune3?

Ολα θα γινουν με τον καιρο.

Αλλα αφου εχεις m2ts από blu-ray γιατι δεν τα κανεις blu-ray?:chinscratch:

Χαιρετώ όλους.

Δεν ξέρω για τα HD φορμά ήχου, αλλά υπότιτλους θα παίζει κανονικά από την νέα version. Σε δικό μου rip σε m2ts με το TSMuxer τους έπαιξε κανονικά.

Από ότι είδα στο networkmediatank.com δουλεύουν, αλλά πρέπει να ορίσετε τη γλώσσα υποτίτλων στο tsmuxer αλλιώς το C-200 κρασάρει... Μένει το hd audio...