Popcorn Hour C-200

Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Δυστυχώς το Σάββατο μου πέθανε το PSU του C200. Το γνωστό πρόβλημα στα πρώτα batch. Πήρα σήμερα τηλέφωνο την popcorchour (netexplorer) και τους ενημέρωσα. Φυσικά δεδομένου ότι η ημερομηνία αγοράς είναι 10/2009 μου είπαν ότι δεν με καλύπτουν. Πήρα λοιπόν τον Λημναίο και τον ενημέρωσα και μου είπε και αυτός ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί η αντιπροσωπεία δίνει ένα χρόνο.
Αφού του είπα ότι ο νόμος λέει ότι είναι δική του υπευθυνότητα και όχι της αντιπροσωπείας, μου είπε ότι αυτό ισχύει όταν το κυνηγήσω.
Τον ενημέρωσα λοιπόν ότι και εγώ θα το κυνηγήσω και μου είπε ότι και αυτός απλώς μετά θα το προωθήσει στην netexplorer.
Δεδομένου λοιπόν του ότι το πρόβλημα με τα psu και είναι γνωστό αλλά και καταγεγραμμένο στο φόρουμ του κατασκευαστή, και με αποδοχή των ίδιων των τεχνικών, αύριο θα κάνω καταγγελία ώστε να δούμε τι θα γίνει.

Re: Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Δυστυχώς το Σάββατο μου πέθανε το PSU του C200. Το γνωστό πρόβλημα στα πρώτα batch. Πήρα σήμερα τηλέφωνο την popcorchour (netexplorer) και τους ενημέρωσα. Φυσικά δεδομένου ότι η ημερομηνία αγοράς είναι 10/2009 μου είπαν ότι δεν με καλύπτουν. Πήρα λοιπόν τον Λημναίο και τον ενημέρωσα και μου είπε και αυτός ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί η αντιπροσωπεία δίνει ένα χρόνο.
Αφού του είπα ότι ο νόμος λέει ότι είναι δική του υπευθυνότητα και όχι της αντιπροσωπείας, μου είπε ότι αυτό ισχύει όταν το κυνηγήσω.
Τον ενημέρωσα λοιπόν ότι και εγώ θα το κυνηγήσω και μου είπε ότι και αυτός απλώς μετά θα το προωθήσει στην netexplorer.
Δεδομένου λοιπόν του ότι το πρόβλημα με τα psu και είναι γνωστό αλλά και καταγεγραμμένο στο φόρουμ του κατασκευαστή, και με αποδοχή των ίδιων των τεχνικών, αύριο θα κάνω καταγγελία ώστε να δούμε τι θα γίνει.

Μάριε μην αγχώνεσαι. Θα την βρεις την άκρη σίγουρα. Λίγο υπομονή μόνο θέλει.

Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Ωχ. Και υπάρχει σε όλα τα c200 πρόβλημα ??? Ανεξάρτητα παλαιοτητας ????

Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Ωχ. Και υπάρχει σε όλα τα c200 πρόβλημα ??? Ανεξάρτητα παλαιοτητας ????

Υπάρχει θέμα μόνο στις πρώτες παρτίδες που είχαν βγει. Μιλάμε για Οκτώβριο - Δεκέμβριο 2009. Δεν σημαίνει βέβαια ότι θα χαλάσει αλλά υπάρχει πιθανότητα.

Πόντιε και το δικό μου C-200 ΠΕΘΑΝΕ αλλά όχι από τροφοδοτικό μάλλον πλακέτα.Ανάβει κανονικά αλλά δεν δείχνει τίποτα.Πήγα και πήρα το Dune Smart B1.Άμα θες κανονίζουμε και έρχεσαι και το παίρνεις.

τετοια να λετε να ανοιγει η καρδια μου..δλδ αγνωστο ποσο θα μου κρατησει ε?

Πόντιε και το δικό μου C-200 ΠΕΘΑΝΕ αλλά όχι από τροφοδοτικό μάλλον πλακέτα.Ανάβει κανονικά αλλά δεν δείχνει τίποτα.Πήγα και πήρα το Dune Smart B1.Άμα θες κανονίζουμε και έρχεσαι και το παίρνεις.

Ευχαριστώ τον φίλο neof1z για την ευγενική παραχώρηση του νεκρού από πλακέτα C200.
Το δικό μου είναι τώρα μια χαρά.
Εννοείται ότι θα συνεχίσω την καταγγελία για Λημναίο και ότι βγει.
Κάτα τα άλλα είχα και επικοινωνία με την netexplorer, όπου ο xrthammp με ενημέρωσε ότι μπορούν να μου δώσουν το PSU σε τιμή κόστους ( 27) και χωρίς εργασία. Δεν είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελα, αλλά σίγουρα δεν είναι κάποιο τεράστιο κόστος και είναι μια πολύ καλή κίνηση από μεριάς τους.

Χαίρομαι Μάριε που ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ το μηχάνημα σου.Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!!!!!!!

να κανω μια αστεια ερωτηση ??????? το δικτυο πως γινεται? ή μαλλον πως το καταφερατε?????

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;
να μην πηγαινωφερνω το εξωτερικο δισκο.Εχω κανει αυλακι απο το περπατημα :bigcry:
Να εχω δικτυο θελω , να μπορω να χρησιμοποιω ΜΟΝΟ το yamz μεσω δικτυου και να ενημερωνω τον δισκο.Τιποτα αλλο

α και θελω να κανω και μια αλλη ερωτηση
Θεωρητικα εχω το C200(πρακτικα το Α210).ΔΕΝ εχω εσωτερικο σκληρο.Εχω ενα usb στικακι , και ενα εξωτερικο.
Οταν κανω φορματ σε ntfs το στικακι , δεν μου κατεβαζει ολα τα aplications (smaba , nfs κτλ).Οταν το κανω σε ext3 τοτε ολα καλα.Θα μου πεις γιατι δεν το κανω ext3 να τελειωνω...γιατι οταν το κανω αυτο δεν αναγνωριζει καν τον εξωτερικο δισκο (usb). Ξερει κανεις κατι μπας και βοηθησει?

να μην πηγαινωφερνω το εξωτερικο δισκο.Εχω κανει αυλακι απο το περπατημα :bigcry:
Να εχω δικτυο θελω , να μπορω να χρησιμοποιω ΜΟΝΟ το yamz μεσω δικτυου και να ενημερωνω τον δισκο.Τιποτα αλλο

Βάζεις εσωτερικό δίσκο και εγκαθιστάς τα apps. Μετά σηκώνεις Samba και τραβάς ότι θες μέσω δικτύου.

Re: Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Βάζεις εσωτερικό δίσκο και εγκαθιστάς τα apps. Μετά σηκώνεις Samba και τραβάς ότι θες μέσω δικτύου.

χωρις δεν γινεται?