nsamar
AVClub Addicted Member
Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)
Δυστυχώς για να το εκμεταλευτείς στο έπακρο θέλει εσωτερικό δίσκο
Δυστυχώς για να το εκμεταλευτείς στο έπακρο θέλει εσωτερικό δίσκο
α και θελω να κανω και μια αλλη ερωτηση
Θεωρητικα εχω το C200(πρακτικα το Α210).ΔΕΝ εχω εσωτερικο σκληρο.Εχω ενα usb στικακι , και ενα εξωτερικο.
Οταν κανω φορματ σε ntfs το στικακι , δεν μου κατεβαζει ολα τα aplications (smaba , nfs κτλ).Οταν το κανω σε ext3 τοτε ολα καλα.Θα μου πεις γιατι δεν το κανω ext3 να τελειωνω...γιατι οταν το κανω αυτο δεν αναγνωριζει καν τον εξωτερικο δισκο (usb). Ξερει κανεις κατι μπας και βοηθησει?
σορυ για το offtopic αλλα μολις πηρα και εγω ενα popcorn c200 το δικτυωσα και τετοια, κατεβασα και το myiHome να κανει share καμια ταινια απο pc, και αλλα καλα! διαβασα 4-5 σελιδες απο το τελος προς τα πισω και βλεπω οτι κανει πολλα το μηχανημα !
διαβαζω για yamz και firmware προφανως αλαα , απο ποια σελιδα πρεπει να αρχίσω να διαβαζω για να μπαινω στο νοημα ! γιατι άμα αρχίσω απο την αρχη θα κανω κανα μηνα με τον λιγο ελεύθερο χρόνο που εχω !υπαρχει καποιος οδηγός για ολα αυτα ?
ευχαριστω
αυτο ακριβώς θέλω να μάθω τι αλλες δυνατότητες εχω με το popcorn και πως μπορώ να το στήσω καλύτερα ! δεν εχω βάλει εσωτερικο σκληρο !
οντως κανει παρα πολλα..Πανω απο ολα ειναι υποδειγμα στην εικονα.Και πραγματικα αναρωτιεμαι οτι τελικα ισχυει οτι πληρωνεις παιρνεις ? και ισχυει απο οτι φαινεται.Φαντασου δλδ το dune max με τα σχεδον 500 ευρω τι κανει...και δεν μιλαω αν μπαινει στο ιντερνετ και τετοια.Μιλαω για εικονα , κινηση στριμαρισμα κτλ Τα ουσιωδη δλδ.
Με το yamj εχασα ενα βραδυ , αυπνος ! Ειναι να μπεις στην φιλοσοφια του.Αν το καταλαβεις αμεσως τοτε ολα καλα
παντα βεβαια μεχρι εκει που φτανουμε ...αλλιως...:smash:Ναι φίλε μου ισχύει.Και μην το ξεχάσεις στην επομένη αγορά σου ότι και να είναι.
παντα βεβαια μεχρι εκει που φτανουμε ...αλλιως...:smash:
που το βρηκες ? υπαρχει να το περασουμε?Νέο ΒΕΤΑ... :award:
Release date: 25 April 2011
Firmware version: 02-04-110422-21-POP-408-000
που το βρηκες ? υπαρχει να το περασουμε?
κανενα νεο με υποτιτλους idx/sub ακουστηκε? για τα 3D μιλαω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.