Popcorn Hour C-200

Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Καλημέρα

Στην δική μου τηλεόραση LG 42 scarlet foul hd 1080p έχω βάλει στο c-200 έξοδο 1080/60 και framesync δεν ξέρω. Σαν επιλογές στο framesync έχει off - ntsc/pal - ntsc24p και ntsc/pal/24p.
Ποιες είναι πιστεύεται καλύτερες επιλογές να βάλω ???? Ειδικά στο framesync.

Παίζει ρόλο αν η έξοδος είναι 1080p/50 ή 1080p/50 ???
Στο πρώτο βάζεις το max της τηλεόρασής σου. Άρα σωστά έχεις 1080p/60.
Στο framesync βάζεις ntsc/pal/24p για να γυρνάει αυτόματα το framerate ανάλογα με το υλικό που παίζεις (π.χ. dvd.iso > 50p ή .mkv > 24p).

Θενκς φίλε μου. Θα το εφαρμόσω γιατί ως τώρα το είχα στο off. Τι έχανα δηλαδή ?????

Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Παίδες SOS. Προσπαθώ να ανάψω το popcorn αλλά δεν ξεκινάει. Αναβοσβήνει το power μια κόκκινο μια άσπρο. Το έκλεισα από τον πίσω διακόπτη και το ξαναξεκίνησα αλλά τα ίδια. Τι μπορεί να συμβαίνει???

Τελικα τι εγινε με το προβλημασου γιατι μολις μου το εκανε και μενα.

Re: Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Τελικα τι εγινε με το προβλημασου γιατι μολις μου το εκανε και μενα.

Το πρόβλημα είναι το τροφοδοτικό. Ένα τηλέφωνο στην netexplorer για αλλαγή. Δεν είναι μεγάλο το κόστος. Κανά 70άρι νομίζω.

2 μηνες αναφορας στο c-200 ειναι πολυ! :p

Να ρωτησω, σε τι κατασταση είναι πλεον το fw το c200?Τι bugs εχουν (παρα)μεινει ?
Πλέον όλα ειναι αψογα σε οτι εχει να κανει hd audio σε mkv,hd audio γενικοτερα, full blu ray rips/iso και δικτυακη αναπαραγωγη?

Άσχετο ... αλλά αυτό το c300 είναι καινούργιο μηχάνημα ??? Ξέρει κανείς αν έχει διαφορές και ποιες είναι ???

Ειναι ουσιαστικά το Α300 με ολα τα καλα του c200.Υποδοχη για δισκο και drive , λιγες εισοδοι παραπανω και η εγχρωμη οθονη.
Το c300 εχει δικο του νημα οποτε παρακαλω η συνεχεια εκει.

Παιδιά μια ερώτηση ακόμη. Στον browser του PC όταν βάζω την διεύθυνση για να βάλω κάποια torrent να κατέβουν μέσω του c200 μου ζητά κωδικό και username. Δεν θυμάμαι τι είχα βάλει. Λογικά κάτι default ίσως. Σαν username τι βάζει συνήθως. Θυμάμαι κάτι σε nmt ..... Μπορεί να βοηθήσει κανείς ???

Ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει, για το Α210 βέβαια αλλά πιστεύω ότι δεν έχει διαφορά και για το C200.
Έχω mac os και έχω εγκαταστήσει το ihome και μπορώ και διαβάζω τα αρχεία του imac στο popcorn. Αυτό που δε μπορώ να κάνω με τίποτα είναι τη σύνδεση του imac ώστε να διαβάζω το popcorn. Πηγαίνω στο connect to server, βάζω την ip του popcorn αλλά μου βγάζει
"The server “192.!!!.!.!!” may not exist or it is unavailable at this time. Check the server name or IP address, check your network connection, and then try again."

πρέπει να γράψω κάπως αλλιώς τη διεύθυνση ή να κάνω κάτι άλλο?

Re: Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Παρότι από MAC δηλώνω άσχετος, ξέρεις τι server περιμένει να βρει από την άλλη μεριά; Δηλαδή θα πρέπει ο αντίστοιχος server (samba, nfs, ftp, upnp, κλπ) να είναι running από την μερία του Α210. Aυτό γίνεται από το setup-->NMT applications. Το έχεις τσεκάρει;

Ναι, είναι τσεκαρισμένο. Δε μπορω να καταλάβω γιατί δε μου το βλέπει. Με το α100 δεν είχα κανένα πρόβλημα

go --> connect και
δοκίμασε να δώσεις smb://192.χχ.χχ.χχ (<-- την ip του popcorn)

(αφού έχεις ενεργοποιήσει το samba στα nmt apps)

τις τελευταιες μερες μου εχει παρουσιαστει το εξης προβλημα.ενα απο τους 2 εσωτερικους δισκους που εχω ειτε τον βαζω στην θεση του με συνδεση sata η σε dockinkstasion με συνδεση usb δεν μπορει να τον ανοιξει.ενω τον αναγνωριζει οταν παω να το ανοιξω για να εμφανιστουν τα αρχεια απλα γυριζει η ροδελα στην μεση της οθονης οπως οταν παει να φορτωσει ενα μεγαλο αρχειο και...τιποτα.τον δισκο μεχρι πριν 2-3 μερες τον εβλεπε κανονικα και το ανοιγε κανονικα.στο pc τον ανοιγει κανονικα οπως επισης τον δοκιμασα και με ενα wd media player και τον ανοιξε κανονικα.σημειοτεον οτι και στο popcorn αν το ανοιγοκλεισω κανα 2 φορες το κλεισω τελειως απο το ρευμα και κατι τετοια που και που τον ανοιγει.δεν μπορω να καταλαβω τη εχει συμβει

Λιγες audio ερωτησεις.

1)Απο την εξωτερικη οθονη, μπορω να κανω περιηγηση στα network folders για να ακουσω μουσικη βλεποντας τα ονοματα των αρχειων χωρις να εχω αναγκη να ανοιξω την τηλεοραση/προβολεα?

2)Ειμαστε οκ πλεον με την αναπαραγωγη hd audio απο mkv/bd rip/bd.iso?

3)Τα multichannel flac τα παιζει πολυκαναλα η στερεο?

4)Σε αποδοση απο δικτυο παιζει απροβληματιστα full bd rips/iso ?

Αντε βρε Che, ωρα να σου κανουμε ερωτησεις εμεις !

Μετά την ανταλλαγή που έκανα με μέλος του forum έγινα και εγώ κάτοχος ενός C-200 , αλλά η απογοήτευση μου είναι τεράστια. Υποτίθεται ότι έδωσα το Dune μου για να εκμεταλλευτώ τα plugins του Popcorn αλλά από ότι έψαξα δεν υπάρχει τίποτα σε plugin για Live Sports Streaming , μόνο μέσω Υπολογιστή , κάτι που μπορούσα να το κάνω και στο Dune. Τελικά πατάτα η ανταλλαγή και μόνο το XBMC είναι η λύση για κάτι το πραγματικά ολοκληρωμένο.

Συγνώμη που θα ποστάρω εδώ αλλά δεν ξέρω που αλλού. Υπάρχει κάπου αναφορά σε skins για τον c 200 εδώ μέσα και ειδικά για τις νέες εκδόσεις του eversion και rutabaga ?? Θέλω να εκμεταλευτώ και τις λειτουργίες του watched στις νέες εκδόσεις του Yamj. Ευχαριστώ.

Α οκ. Το βρήκα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.