Popcorn Hour C-200

Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Α οκ. Το βρήκα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Φορουμ ειμαστε, δεν ξερουν ολοι τα παντα.Μπορεις να μας πεις ομως εσυ την λυση σε αυτο που εψαχνες...

Φορουμ ειμαστε, δεν ξερουν ολοι τα παντα.Μπορεις να μας πεις ομως εσυ την λυση σε αυτο που εψαχνες...
Εγω παντως ξερω τα παντα ολα! απλα ρωταω καμια φορα για να σας τσεκάρω..

Last edited:

Μπορώ να ποστάρω λίνκ από άλλα φόρουμ ???

Ένας όμορφος τρόπος να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας με το popcorn κάνοντας το ποιο όμορφο, λειτουργικό και με περισσότερες πληροφορίες.

Χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση του Yamj (http://mediaplayersite.com/YAMJ_Latest) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλέον την έκδοση Eversion Beta 2
που μπορείτε να βρείτε εδώ και να μάθετε ταυτόχρονα: http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=57301
με πολλά όμορφα και λειτουργικά skin μέσω του Eversion, όπως το EvHell: http://forum.dentedboxes.com/thread-1050.html
το TerraNova v 3.6: http://forum.dentedboxes.com/showthread.php?tid=921
και άλλα.
Όρεξη να έχεται για πειραματισμούς και για διάβασμα.

Ερώτησις:

Ξαφνικά από χθες το βράδυ το player δεν ανταποκρίνεται σε καμία εντολή του τηλεχειριστηρίου. Μην μου πείτε για μπαταρίες, είναι το πρώτο πράγμα που έκανα.

Κανείς καμιά ιδέα;

Πραγματικά πολύ περίεργο..... :chinscratch:

Τελικά έφτιαξε με το γνωστό παραδοσιακό τρόπο..... βγάλε - βάλε στην πρίζα.

Και είχα την εντύπωση ότι το είχα κάνει αυτό χθες.... :p

Καλησπερα παιδια. Μια βοηθεια. Εχει κολλησει το c200 και οταν το αναβω αναβοσβηνει το power button και γινεται πρασινοκοκκινο! δεν αναβει το μηχανημα! Το εκλεισα, εβγαλα το καλωδιο τιποτα. Υπαρχει καποιο hard reset απο μεσα να το κανω?

Καλησπερα παιδια. Μια βοηθεια. Εχει κολλησει το c200 και οταν το αναβω αναβοσβηνει το power button και γινεται πρασινοκοκκινο! δεν αναβει το μηχανημα! Το εκλεισα, εβγαλα το καλωδιο τιποτα. Υπαρχει καποιο hard reset απο μεσα να το κανω?

Φίλε μου δυστυχώς θέλεις αλλαγή power supply. Πάρε αντιπροσωπεία.

καλησπερα σε ολους.Θα θελα την βοηθεια σας αφου εχω προβλημα με το μηχανημα.Το εχω περιπου 1.5 χρονο και τους τελευταιους 3 μηνες μου παρουσιασε προβλημα με το δικτυο.Δεν μπορουσα να δω το μηχανημα απο το pc αλλα δεν ειχα και ιντερνετ στο popcorn.Αλλαξα καλωδιο αλλα παλι τιποτα.Εκλεισα το μηχανημα απο το on-off και το εβγαλα απο την μπριζα.Αφου το ανοιξα παλι το δικτυο αρχισε παλι να λειτουργει.Μετεφερα μια ταινια και μετα απο λιγη ωρα παλι τα ιδια.Το αφησα και δεν ασχοληθηκα αλλο και της ταινιες της μετεφερα με στικακι στον εσωτερικο δισκο.Της τελευταιες μερες το popcorn αρχισε να μου τρωει κοληματα στις ταινιες.Αναγκαστηκα να το βγαζω απο το ρευμα για να ξεκολησει.Σημερα το μαχανημα κολησε σε μεταφορα ταινιας απο το στικακι στον σκληρο.Το εβγαλα απο το ρευμα αλλα το μηχανημα δεν ξεκιναει αφου κολαει στην αρχικη οθονη.Τι μπορει να φταιει?

καλησπερα σε ολους.Θα θελα την βοηθεια σας αφου εχω προβλημα με το μηχανημα.Το εχω περιπου 1.5 χρονο και τους τελευταιους 3 μηνες μου παρουσιασε προβλημα με το δικτυο.Δεν μπορουσα να δω το μηχανημα απο το pc αλλα δεν ειχα και ιντερνετ στο popcorn.Αλλαξα καλωδιο αλλα παλι τιποτα.Εκλεισα το μηχανημα απο το on-off και το εβγαλα απο την μπριζα.Αφου το ανοιξα παλι το δικτυο αρχισε παλι να λειτουργει.Μετεφερα μια ταινια και μετα απο λιγη ωρα παλι τα ιδια.Το αφησα και δεν ασχοληθηκα αλλο και της ταινιες της μετεφερα με στικακι στον εσωτερικο δισκο.Της τελευταιες μερες το popcorn αρχισε να μου τρωει κοληματα στις ταινιες.Αναγκαστηκα να το βγαζω απο το ρευμα για να ξεκολησει.Σημερα το μαχανημα κολησε σε μεταφορα ταινιας απο το στικακι στον σκληρο.Το εβγαλα απο το ρευμα αλλα το μηχανημα δεν ξεκιναει αφου κολαει στην αρχικη οθονη.Τι μπορει να φταιει?

Κάνε ένα firmware update με το τελευταίο image εάν μπορείς. (βάλε σε ένα usb στικάκι χύμα το image και βάλτο στην μπροστά θύρα και μετά άναψε το Popcorn) Εάν δεν δουλέψει ούτε τότε, άνοιξέ το και δες εάν έχει reset κουμπάκι πάνω στην μητρική και πάτησε το. Αλλιώς το πας στην αντιπροσωπεία και μπορεί να θέλει αλλαγή μητρικής. Και το χειρότερο να είναι πάντως το κόστος δεν είναι απαγορευτικό.

Κάνε ένα firmware update με το τελευταίο image εάν μπορείς. (βάλε σε ένα usb στικάκι χύμα το image και βάλτο στην μπροστά θύρα και μετά άναψε το Popcorn) Εάν δεν δουλέψει ούτε τότε, άνοιξέ το και δες εάν έχει reset κουμπάκι πάνω στην μητρική και πάτησε το. Αλλιώς το πας στην αντιπροσωπεία και μπορεί να θέλει αλλαγή μητρικής. Και το χειρότερο να είναι πάντως το κόστος δεν είναι απαγορευτικό.

Μπορεις να μου πεις που θα βρω το image σε ποιο site για να το κατεβασω.

σκεφτομαι για την αγορα ενος εξωτερικου blue-ray rom το οποιο να το συνδεσω με το popcorn-usb.θα υπαρχει κανενα προβλημα?συμβατοτητα,περιπτωση να μην το αναγνωριζει?

Μάλλον αρχίσαμε .....

Όταν πατάω το Power στο remote για να κλείσει κλείνει αμέσως όταν όμως το πατάω για ν ανοίξει καθυστερεί 2-3 δευτερόλεπτα. Επίσης μερικές φορές όταν το κλείσω για ν ανοίξει χρειάζεται κλείσιμο από πίσω και επανεκκίνηση.
Καμιά ιδέα κανείς ???

Επίσης δεν ξέρω αλλά μετά το τελευταίο update στο firmware μου εμφανίζει την παλιά εικόνα εισαγωγής (ξέρετε αυτή με τα πορτοκαλιά και πράσινα εικονίδια ....) για λίγα δευτερόλεπτα πριν εμφανίσει αυτή: http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Image:Wheel.jpg που έχω κανονικά. Ως τώρα δεν το έκανε αυτό ή μπορεί και να το έκανε αλλά με τόση ταχύτητα που δεν το καταλάβαινε κανείς. Έχει κανένας άλλος παρατηρήσει κάτι τέτοιο ???

Μήπως σε τελική ανάλυση χρειάζεται ένα άδειασμα ο σκληρός, ένα φορματάκι και να τελειώνουμε ?// Έχω την εντύπωση ότι κάτι θα πρέπει να μπερδεύεται στα firmware και στα update του που έχω κάνει ως σήμερα. :slapface: :slapface: :slapface:

Last edited:
Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Καλησπερα
Εγω αγορασα το εν λογω μηχανημα εχθες, και δε μου δουλευει καθολου ο μπροστινος διακοπτης.
Τα εικονιδια στο Μενου ειναι πρασινα-πορτοκαλι και η ταχυτητα της καρτας δικτυου ειναι αυστηρα στα 10-100 αντι για 1000mbit που διατεινεται ο κατασκευατης οτι προσφερει.
Αν και κατα καιρους εχει ακουστει οτι παιζει με συγκεκριμενα Switchew και σημερα εμαθα οτι παιζει με ολα τα 3com , και ολα τα HP switches που ειναι 1Gbit η ταχυτητα τους.
Παντως η ανταποκριση ειναι ταχυτατη στη διαχειρηση των ταινιων, και παιζει κυριολεκτικα τα παντα!!!!
Αλλωστε ακουσα τοσα καλα για αυτο το μηχανημα, που φανταζομαι οτι ειναι ο,τι καλυτερο εχει βγει τουλαχιστον μεχρι στιγμης.
Ελλειψει θυρων HDMI το εχω προσωρινα συνδεσει στο Component, και η πιστοτητα των χρωματων ειναι αντιστοιχα καλη. Αλλωστε και το Component υποστηριζει σημα Full HD.
Αυριο θα κοιταξω να μου το αντικαταστησουν γαιτι ακομα δεν εχουν κλεισει 48 ωρες απο την αγορα του...και τα προβληματα που εμφανιστηκαν ειναι αρκετα σοβαρα.
Επισης ΟΛΕΣ οι αναβαθμισεις περασαν κανονικα μεσω δικτυου, αλλα αυτο με τα πρασινο-κιτρινα χρωματα που λετε με βαζει σε σοβαρες σκεψεις...και σε εμενα η εικονα δεν αλλαζει αλλα παραμενει ετσι με αυτα τα χρωματα.

Αντε να δουμε ....

Re: Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Εγώ φίλε μου όταν λέω παλιά με καινούργια χρώματα είναι γιατί τα άλλαξα εγω από την αρχή που το πήρα. Το μενού μου τώρα πια στην αρχή είναι έτσι: http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Image:Wheel.jpg . Αυτό είναι το πρώτο που κάνουν πολλοί και αλλάζουν skin. Απλά ανέφερα ότι για λίγα δεύτερα φαίνεται το μενού που έχεις εσύ και μετά αλλάζει στο δικό μου. Απλά για 2 χρόνια σχεδόν δεν το είχα δει αν και τα προσέχω αυτά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Εγώ φίλε μου όταν λέω παλιά με καινούργια χρώματα είναι γιατί τα άλλαξα εγω από την αρχή που το πήρα. Το μενού μου τώρα πια στην αρχή είναι έτσι: http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Image:Wheel.jpg . Αυτό είναι το πρώτο που κάνουν πολλοί και αλλάζουν skin. Απλά ανέφερα ότι για λίγα δεύτερα φαίνεται το μενού που έχεις εσύ και μετά αλλάζει στο δικό μου. Απλά για 2 χρόνια σχεδόν δεν το είχα δει αν και τα προσέχω αυτά.

Α....ωραια. Και εχοντας περασει την τελευταια ενημερωση πως γινεται να αλλαξω skin και να βαλω αυτο που εσυ εχεις? Το οποιο ειναι Φανταστικο!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Skins#A200.2FC200_only

A200/C200 only
Skinning the 200 series is as easy as the 100 series.
Simply place the _theme_ folder inside the Photo folder on the internal HDD or USB.
If you have a HDD and it doesn't have a Photo folder then simply create one and place the _theme_ folder inside it.
Reboot to display the new theme.
If you have NMT Apps installed on a USB stick and also have a HDD then create the Photo folder on the HDD. If you have NMT Apps on USB and do not have a HDD then place the _theme_ folder inside the Photo folder on the USB location.

Δηλαδή
Μέσα στο root του σκληρού σου δίσκου που έχεις στο μηχάνημα δημιουργείς ένα φάκελο PHOTO (αν δεν έχεις βέβαια)
Κατεβάζεις το skin από το λινκ που έχει κάτω από την φωτογραφία Wheel/Leech by meowmoo. Download Link
Μέσα υπάρχει ένας φάκελος _theme_. Τον παίρνεις όπως είναι και τον βάζεις μέσα στον φάκελο PHOTO που έχεις ήδη δημιουργήσει.
Κάνεις επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος.
Οι φάκελοι scsvr_** και logo δεν γνωρίζω που πάνε. Εγώ δεν τους έχω βάλει. Ίσως να μπαίνουν και αυτοί μέσα στον φάκελο PHOTO. Μπορεί. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Skins#A200.2FC200_only

A200/C200 only
Skinning the 200 series is as easy as the 100 series.
Simply place the _theme_ folder inside the Photo folder on the internal HDD or USB.
If you have a HDD and it doesn't have a Photo folder then simply create one and place the _theme_ folder inside it.
Reboot to display the new theme.
If you have NMT Apps installed on a USB stick and also have a HDD then create the Photo folder on the HDD. If you have NMT Apps on USB and do not have a HDD then place the _theme_ folder inside the Photo folder on the USB location.

Δηλαδή
Μέσα στο root του σκληρού σου δίσκου που έχεις στο μηχάνημα δημιουργείς ένα φάκελο PHOTO (αν δεν έχεις βέβαια)
Κατεβάζεις το skin από το λινκ που έχει κάτω από την φωτογραφία Wheel/Leech by meowmoo. Download Link
Μέσα υπάρχει ένας φάκελος _theme_. Τον παίρνεις όπως είναι και τον βάζεις μέσα στον φάκελο PHOTO που έχεις ήδη δημιουργήσει.
Κάνεις επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος.
Οι φάκελοι scsvr_** και logo δεν γνωρίζω που πάνε. Εγώ δεν τους έχω βάλει. Ίσως να μπαίνουν και αυτοί μέσα στον φάκελο PHOTO. Μπορεί. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

Καλησπερα.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια.
Θα το κανω και πραγματικα ειναι χαρμα οφθαλμων αυτο το skin.!!!!
Να εισαι καλα.