τελικα το δοκιμασα σε P.c και παιζει κανονικα...δεν με νοιαζει πραμα αλλο αλλα ειναι και μεγαλο αρχειο...1080p
Εξαιρετική αγορά ...
Εξαιρετική τιμή ...
Έτσι νομίζω κι εγώ. Για να δούμε. Ειδικά με το BluRay πάνω αξίζει και με το παραπάνω. Πρέπει να πάρω κάτι έξτρα για να έχω δίκτυο ή έχει ενσωματωμένη κεραία;
Θες συμβατό wifi dongle ...
Κοίτα στο επίσημο site ..
Φυσικά δε μιλάμε για streaming μεσω wifi 1080p ..![]()
Ευχαριστω πολύ γαι την άμεση απάντηση. Υπάρχει όμως περίπτωση να μην χρησιμοποιήσεις το nmj και να βάλεις άλλο πρόγραμμα όπως πχ XBMC?ναι αν χρησιμοποιήσεις το nmj ( το ενσωματωμένο media jukebox)
Ευχαριστω πολύ γαι την άμεση απάντηση. Υπάρχει όμως περίπτωση να μην χρησιμοποιήσεις το nmj και να βάλεις άλλο πρόγραμμα όπως πχ XBMC?
Υπάρχει όντως περίπτωση να βάλουμε XBMC?
Καλημέρα. Σαν τιμή αγοράς 170 είναι καλή δηλαδή. Και μια τελευταια ερώτηση λίγο off topic και sorry για αυτό. Popcorn η μεταχειρισμένο oppo 93 (αλλά σε σχεδόν διπλάσια τιμή). Εχω ενα egreat 31b με NAS και Microserver, pioneer SC-LX75, και παίζω κυρίως άυλα αρχεία 720p και 1080p και flac ή mp3 με υψηλά bitrate για μουσική. Ευχαριστώ.
Με την τελευταία αναβάθμιση εξακολουθεί να σας παίζει εξωτερικούς υπότιτλους σε Blu Ray Folder; Το δικό μου τους εμφανίζει στις επιλογές με το πλήκτρο υποτίτλων αλλά δεν τους εμφανίζει.
Καλημέρα. Σαν τιμή αγοράς 170 είναι καλή δηλαδή. Και μια τελευταια ερώτηση λίγο off topic και sorry για αυτό. Popcorn η μεταχειρισμένο oppo 93 (αλλά σε σχεδόν διπλάσια τιμή). Εχω ενα egreat 31b με NAS και Microserver, pioneer SC-LX75, και παίζω κυρίως άυλα αρχεία 720p και 1080p και flac ή mp3 με υψηλά bitrate για μουσική. Ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.