Popcorn Hour C-200

Απάντηση: Re: Popcorn Hour C-200

τελικα το δοκιμασα σε P.c και παιζει κανονικα...δεν με νοιαζει πραμα αλλο αλλα ειναι και μεγαλο αρχειο...1080p

Αν έπαιζε στο c200 και τώρα δεν παίζει ..
Έκανες αναβάθμιση firmware;
Δοκίμασε να κανείς και ένα reset το μηχάνημα ..

Re: Απάντηση: Popcorn Hour C-200

Εξαιρετική αγορά ...
Εξαιρετική τιμή ...

Έτσι νομίζω κι εγώ. Για να δούμε. Ειδικά με το BluRay πάνω αξίζει και με το παραπάνω. Πρέπει να πάρω κάτι έξτρα για να έχω δίκτυο ή έχει ενσωματωμένη κεραία;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour C-200

Έτσι νομίζω κι εγώ. Για να δούμε. Ειδικά με το BluRay πάνω αξίζει και με το παραπάνω. Πρέπει να πάρω κάτι έξτρα για να έχω δίκτυο ή έχει ενσωματωμένη κεραία;

Θες συμβατό wifi dongle ...
Κοίτα στο επίσημο site ..
Φυσικά δε μιλάμε για streaming μεσω wifi 1080p .. :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour C-200

Θες συμβατό wifi dongle ...
Κοίτα στο επίσημο site ..
Φυσικά δε μιλάμε για streaming μεσω wifi 1080p .. :)

Θα τσεκάρω. Σε κάθε περίπτωση, μιλάω μόνο για τα mp3 μου, να γλιτώσουμε μια θέση (netbook) από τον περιορισμένο χώρο που έχω για ρακ-μπουφέ... ;)

Re: Απάντηση: Re: Popcorn Hour C-200

οτι αναβαθμισεις εχουν βγει τις εχω κανει.θα δοκιμασω και reset και βλεπουμε...

Re: Απάντηση: Re: Popcorn Hour C-200

Πολύ πιθανόν να έχει απαντηθεί αλλά ξέρετε αν κατεβάζει αυτόματα υπότιτλους όπως το xbmc?

Re: Απάντηση: Popcorn Hour C-200

ναι αν χρησιμοποιήσεις το nmj ( το ενσωματωμένο media jukebox)
Ευχαριστω πολύ γαι την άμεση απάντηση. Υπάρχει όμως περίπτωση να μην χρησιμοποιήσεις το nmj και να βάλεις άλλο πρόγραμμα όπως πχ XBMC?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn Hour C-200

Ευχαριστω πολύ γαι την άμεση απάντηση. Υπάρχει όμως περίπτωση να μην χρησιμοποιήσεις το nmj και να βάλεις άλλο πρόγραμμα όπως πχ XBMC?

ΜΑΚΑΡΙ να γινόταν..... :)
ή NMJ ή YAMJ....

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ποσο μπορεί να βρει κανείς το C-200 καινούργιο. Για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για 3D αξίζει σαν αγορά;

Σαν 2d player ειναι εξαιρετικο πλεον μετά απο τις τοσες αναβαθμισεις που πηρε.
Απλα πωλείται ακόμα σε υψηλή τιμή...

Καλημέρα. Σαν τιμή αγοράς 170 είναι καλή δηλαδή. Και μια τελευταια ερώτηση λίγο off topic και sorry για αυτό. Popcorn η μεταχειρισμένο oppo 93 (αλλά σε σχεδόν διπλάσια τιμή). Εχω ενα egreat 31b με NAS και Microserver, pioneer SC-LX75, και παίζω κυρίως άυλα αρχεία 720p και 1080p και flac ή mp3 με υψηλά bitrate για μουσική. Ευχαριστώ.

Με την τελευταία αναβάθμιση εξακολουθεί να σας παίζει εξωτερικούς υπότιτλους σε Blu Ray Folder; Το δικό μου τους εμφανίζει στις επιλογές με το πλήκτρο υποτίτλων αλλά δεν τους εμφανίζει.

Απάντηση: Re: Popcorn Hour C-200

Καλημέρα. Σαν τιμή αγοράς 170 είναι καλή δηλαδή. Και μια τελευταια ερώτηση λίγο off topic και sorry για αυτό. Popcorn η μεταχειρισμένο oppo 93 (αλλά σε σχεδόν διπλάσια τιμή). Εχω ενα egreat 31b με NAS και Microserver, pioneer SC-LX75, και παίζω κυρίως άυλα αρχεία 720p και 1080p και flac ή mp3 με υψηλά bitrate για μουσική. Ευχαριστώ.

Η τιμή είναι πολύ καλή για το C200. Μη συγκρίνεις όμως τα δύο player, έχουν τελείως διαφορετική φιλοσοφία και ποιότητα κατασκευής και απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Έχοντας και τα δύο μπορώ να σου πω ότι το ένα συμπληρώνει το άλλο. Όποιο και από τα δύο και να πάρεις θα ικανοποιηθείς πλήρως και θα αξίζει κάθε λεπτό του ευρώ που θα δώσεις. Γνώμη μου, κοίτα προς το Oppo 93 αν το βρείς περίπου στα 350-400 ευρώ.

Με την τελευταία αναβάθμιση εξακολουθεί να σας παίζει εξωτερικούς υπότιτλους σε Blu Ray Folder; Το δικό μου τους εμφανίζει στις επιλογές με το πλήκτρο υποτίτλων αλλά δεν τους εμφανίζει.

Ναι, και με το τελευταίο fw του Ιουλίου και στα δύο C200 έχω κανονικά εξωτερικούς υπότιτλους σε full BD rip. (Εννοείται πως το srt έχει το ίδιο όνομα με τον BD φάκελο και οι υπότιτλοι είναι UTF...)

Αφου παίζεις άυλα καλυτερα το popcorn, το oppo είχε θέματα με το δικτιο (SMB) και δεν ξέρω αν διορθώθηκε και το θεμα της γραμματοσειράς..

Αν παίζεις άυλα 720p (ή διςκακια bluray) ο καλύτερος scaler του oppo θα σου δώσει καλύτερη εικόνα (μονο στην περίπτωση των 720p)

Μετα ομως τίθεται το οξύμωρο ερώτημα, γιατί να αναπαράγεις 720p ενώ σε ενδιαφέρει η καλή εικόνα. Οποτε και παλι καλυτερα σοφότερη επιλογή ειναι ενα popcorn με αναπαραγωγή full bluray rip/remux για να εχεις ασυμπιεστη εικόνα και ήχο (dts hd) και οχι απλο dts/Dolby που εχουν τα Mkv 1080p.

Last edited:
Eπειδη ενδιαφερομαι για μεταχειρισμενο c200 ,μπορει να μου πει καποιος πως ονομαζουμε το srt και που ακριβως το βαζουμε στο φακελο ενος Full bluray structure για να το δει.