Popcorn Hour C-200

Eπειδη ενδιαφερομαι για μεταχειρισμενο c200 ,μπορει να μου πει καποιος πως ονομαζουμε το srt και που ακριβως το βαζουμε στο φακελο ενος Full bluray structure για να το δει.

Ενας σιγουρος τρόπος ειναι να βρεις το m2ts που περιεχει την ταινια και να βαλεις τον υποτιτλο στον ιδιο φάκελο.

πχ

0800.m2ts
0800.srt

Εννοείται οτι για αναπαραγωγή θα επιλέξεις το 0800.m2ts manually , και οχι play στο folder της ταινιας.
Υπάρχει βεβαια περίπτωση να στο δει ετσι και αλλιώς , αλλα δεν θυμαμαι.

Ο τρόπος που σου εδειξα ισχυει μονο αν η ταινια ειναι ολη σε ενα αρχείο και δεν ειναι σπασμένη σε πολλά (εκει δεν μπορείς να κάνεις κάτι)

Απο το πλήκτρο subtitle του remote επιλέγουμε external.
To srt πρέπει να έχει το όνομα του directory που περιέχει την ταινία. (Δεν ξέρω εάν είναι κανόνας, αλλά πάντα έτσι το χειριζόμουν και δεν είχα κανένα πρόβλημα)
Δεν χρειάζεται να σε αγχώνει πόσα m2ts έχει.

Απο το πλήκτρο subtitle του remote επιλέγουμε external.
To srt πρέπει να έχει το όνομα του directory που περιέχει την ταινία. (Δεν ξέρω εάν είναι κανόνας, αλλά πάντα έτσι το χειριζόμουν και δεν είχα κανένα πρόβλημα)
Δεν χρειάζεται να σε αγχώνει πόσα m2ts έχει.

Το directory ειναι ο φακελος που περιεχει τους ΒDMV και CERTIFICATE ή ο φακελος STREAM που περιεχει τα m2ts?

Το directory ειναι ο φακελος που περιεχει τους ΒDMV και CERTIFICATE ή ο φακελος STREAM που περιεχει τα m2ts?
Το root directory της ταινίας. Δηλαδή ο φάκελος που περιέχει BDMV & Certificate.

Και αν δεν είναι σε φάκελο η ταινία αλλά σε iso; Ισχύει το ίδιο; Αρκεί το srt αρχείο να έχει το ίδιο όνομα με το iso;

Βάζεις το srt εκτός φακέλου BR με όνομα το όνομα του φακέλου .
Αν είναι ISO το όνομα του srt θα ειναι το όνομα του ISO .

Vinjun7 σε ευχαριστω για αλλη μια φορα.Εβαζα στο google για συμβατα wifi dongle αλλα δεν την ειχα πετυχει αυτη την λιστα.
Οπως δεν μπορω να βρω τροπο να διαβαζουν τα Windows στο δισκο του Popcorn c200 οταν τον αφαιρω απο τον player και τον βαζω στον υπολογιστη.Εχω βρει ενα ειδος ΕΧΤ3 reader αλλα καθε φορα κανει ζηταει το προγραμμα να κανω assign ενα γραμμα για το μεγαλο partition του δισκου και μετα το κανει το partition format κατα ΝTFS και ετσι σβηνονται και οι εφαρμογες του Popcorn
Δεν υπαρχει ενας σωστος driver οπως για τα Apple MAC για να μπορω να περναω γρηρορα απο το υπολογιστη τις ταινιες μου και μετα να τον βαζω στο C200 και να εχω και τις ταινιες αλλα και τις εφαρμογες ;

Ευχαριστω και παλι...

Θα σου πρότεινα να βάλεις τα apps σε ένα usb stick το οποίο θα το βάλεις στην εσωτερική usb του c200.
Έπειτα formάρεις τους δίσκους σου σε ntfs για να μην έχεις τέτοια προβλήματα.
Μάλιστα το θετικό με το NTFS είναι πως εύκολα διαβάζει εώς 4TB εσωτερικούς δίσκους.

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ dongle. Είχα την pci κάρτα αλλά δεν μπορώ να πώ είχε ικανοποιητικά επίπεδα ταχύτητας μεταφοράς αρχείων (για αναπαραγωγή δεν το συζητάω. απλά το ξεχνάμε.)
Προσωπικά με είχε βολέψει αρκετά το cage.

Δεν θα κανω μεταφορα αρχειων μεσω wifi.Μονο για τα απλα δηλαδη να χειριζομαι τον torrent client, κανενα video απο youtube ,ραδιο και κατεβασμα κανα εξωφυλλο ταινιας.

Eνα αλλο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι η λειτουργια του ΝΜΤ Community software installer. Σε αυτο το λινκ http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Community_Software_Installer μιλάει για το πως μπορεις να κανεις το μηχανημα region free αλλα οταν τρεχω την εφαρμογη στον υπολογιστη μου λεει οτι δεν λειτουργει καποιος server για να κατεβασω εφαρμογες που θα εγκαταστησω αργοτερα στο Popcorn.... τι γινεται.
Εχει κανει κανεις το C200 region free?

To ετρεξα το installer ,το Region Counter Clear 1.0.0. εγκατασταθηκε αλλα με καθε restart του Popcorn ,δεν γυρνανε οι επιλογες της περιοχης στις 5 φορες ,εχουν μεινει 3.

εαν εχει παθει ζημια το μηχανημα που το πηγαινουμε για να το φτιαξουμε?Υπαρχει καποιος που εχει το service τον popcorn?