Popcorn Hour C-200

Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Nα ηταν πιο μαζεμενο σε μεγεθος το ατιμο....

Με τίποτα. Το βρίσκω σωστότατο μέγεθος. Δεν ζεστένεται, χωράει 2 δίσκους ή έναν και το bluray, και είναι σαν hifi κομμάτι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι portable.

Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

σε σχεση μετο Dune 3 τι λεει αραγε ?
+1

μονο ενα συγκριτικο dune 3 με popcorn c200 θα μας εδειχνε τα υπερ κ τα κατα του καθε μηχανηματος, γιατι και τα δυο φαινονται πολλα υποσχομενα..

Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

καλά μην νομίζετε...ένα κατεβατό bugs διαβάζω και για το Dune στο Mpcclub.
Τα πειραματόζωα είναι οι τελικοί αγοραστές. Αυτό δυστυχώς πρέπει να το χωνέψουμε. Υποτίθεται οι consumer συσκευές ήταν μια ζωή plug 'n play, τώρα έγιναν κι αυτές plug 'n pray.....

Οχι τίποτα άλλο άλλο, αλλά έχουμε κάνει και μάγκες όλες τις εταιρείες που ξεφύτρωσαν από το πουθενά. Αν υπολογίσετε όλα τα extra συμπράγκαλα που θέλει ο καθένας (άλλος σκληρούς δίσκους, άλλος drive, άλλος wifi κλπ), ξεπερνάνε άνετα τα 500 ευρώ έκαστος. Δεν ειναι και λίγα για noname* εταιρείες. Για υπολογίστε τα.

*δεν πιστεύω να μου πείτε ότι τα καλαμπόκια, τα Tvix , τα egreat και όλο το κορεάτικο συνοθύλευμα μαζί, είναι τίποτα εταιρειάρες με ιστορία....

Re: Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Μάριε, μήπως δοκίμασες τελικά αν παίζει απροβλημάτιστα bluray μέσω δικτύου;
Ναι τα παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα αρκεί προς το παρόν να είναι σε file mode και όχι σε iso το οποίο έχει κάποια προβληματάκια ακόμα.
Στα iso που έχω δοκιμάσει τα μισά παίζουν και τα μισά όχι.

Ama ειναι ετσι, τοτε να κατσουμε με το htpc... που τα παιζει και ολα!:ernaehrung004:
Δυστηχως, οποιον δρομο και αν παρεις (αν θες να τα κανει ΟΛΑ μια συσκευη ) στο τελος του ....υπαρχει το htpc.

Δυστηχως, οποιον δρομο και αν παρεις (αν θες να τα κανει ΟΛΑ μια συσκευη ) στο τελος του ....υπαρχει το htpc.

Htpc χωρις προβληματα υπαρχει?

και εκει η πικρα ειναι τεραστιων διαστασεων.

Αλλα ας μεινουμε on topic.

Re: Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Οχι τίποτα άλλο άλλο, αλλά έχουμε κάνει και μάγκες όλες τις εταιρείες που ξεφύτρωσαν από το πουθενά. Αν υπολογίσετε όλα τα extra συμπράγκαλα που θέλει ο καθένας (άλλος σκληρούς δίσκους, άλλος drive, άλλος wifi κλπ), ξεπερνάνε άνετα τα 500 ευρώ έκαστος. Δεν ειναι και λίγα για noname* εταιρείες. Για υπολογίστε τα.

*δεν πιστεύω να μου πείτε ότι τα καλαμπόκια, τα Tvix , τα egreat και όλο το κορεάτικο συνοθύλευμα μαζί, είναι τίποτα εταιρειάρες με ιστορία....

Με ενα μικρο κεφαλαιο και 5 ατομα προσωπικο ανοιγεις τη δικη σου εταιρεια media player. Το λεγανε στο networkmediatank.com οι mods, κοροιδευοντας τα Realtek based players που ξεφυτρωνουν συνεχως απο ασχετες με το χωρο εταιρειες, αλλα τα μουτρα τους κοροιδευανε... Και στην popcornhour δε νομιζω να ειναι πανω απο 20 ατομα, και πολλους λεω... Κρεμονται ολοι απο τον κατασκευαστη του chip για τα "σοβαρα" προβληματα, στη syabas εχουν μερικους που κατεχουν απο linux και διαφορα, αλλα δε μπορουν να γραψουν libraries, μικροδιορθωσεις κανουν (που και αυτες μπορει να τις παραγγελνουν απο τη Sigma, απλα λενε οτι τις βγαζουν αυτοι)...
Και φυσικα η Sigma οταν εχει μεγαλες παραγγελιες απο επωνυμους κατασκευαστες (π.χ. Sony) για εκατομμυρια τσιπακια, εταιρειες που αντιθετα με κατι κινεζικες εταιρειες θα υπαρχουν και αυριο, δε θα εχει ως προτεραιοτητα το firmware του popcornhour...

Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

σε σχεση μετο Dune 3 τι λεει αραγε ?

Τα πρώτα Dune είχανε φοβερά προβλήματα και για αυτό ο Ισραηλινός έχει κόψει την διάθεση τους για την ώρα. Περιμένουμε να βρούμε ένα για συγκριτικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Ναι τα παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα αρκεί προς το παρόν να είναι σε file mode και όχι σε iso το οποίο έχει κάποια προβληματάκια ακόμα.

Εγώ ότι ISO δοκίμασα δεν είχα πρόβλημα. Ίσως να είναι η beta που του φοράω. Όταν δώσω σήμερα το link, κατέβασε την για να δεις.

Ναι για file Mode λέω. ΟΚ, σ' ευχαριστώ -bye-

Με ενα μικρο κεφαλαιο και 5 ατομα προσωπικο ανοιγεις τη δικη σου εταιρεια media player. Το λεγανε στο networkmediatank.com οι mods, κοροιδευοντας τα Realtek based players που ξεφυτρωνουν συνεχως απο ασχετες με το χωρο εταιρειες, αλλα τα μουτρα τους κοροιδευανε... Και στην popcornhour δε νομιζω να ειναι πανω απο 20 ατομα, και πολλους λεω... Κρεμονται ολοι απο τον κατασκευαστη του chip για τα "σοβαρα" προβληματα, στη syabas εχουν μερικους που κατεχουν απο linux και διαφορα, αλλα δε μπορουν να γραψουν libraries, μικροδιορθωσεις κανουν (που και αυτες μπορει να τις παραγγελνουν απο τη Sigma, απλα λενε οτι τις βγαζουν αυτοι)...
Και φυσικα η Sigma οταν εχει μεγαλες παραγγελιες απο επωνυμους κατασκευαστες (π.χ. Sony) για εκατομμυρια τσιπακια, εταιρειες που αντιθετα με κατι κινεζικες εταιρειες θα υπαρχουν και αυριο, δε θα εχει ως προτεραιοτητα το firmware του popcornhour...

Φίλε furious99 (όνομα και πράμα) μπορεί σε κάποια πράγματα να έχεις δίκιο. Αλλά συγκεκριμένα τα παιδιά του popcorn, είναι και εξυπηρετικότατοι, και έχουν τους Beta testers (τώρα ποια και με bugs tracer), αλλά και διωρθώνουνε τα προβλήματα πολύ γρήγορα. Και φυσικά να μην ξεχνάτε ότι εάν δεν υπήρχαν αυτοί οι noname μικροί, οι μεγάλοι θα μας είχανε γραμμένους κανονικά. Το ότι η WD αναγκάστηκε να βγάλει το wdtv και αμέσως σχεδόν το live είναι απόδειξη.
Εγώ πιστεύω για αυτά που μου προσφέρει το popcorn (με όποια μικροπροβλήματα) αξίζουν πολύ παραπάνω από την τιμή του. Στο κάτω κάτω της γραφής πως αλλιώς μπορείς να παίξεις bluray iso? Και μην μου πεις ότι θα σου βγάλει η sony το player που θα το κάνει.

Μα ακριβώς γι αυτό το λόγο έχουν επιβιώσει όλες αυτές οι εταιρειες: μας έδωσαν την δυνατότητα να παίζουμε c(L)opyright υλικό, πράγμα που δεν θα έκανε ποτέ μια επώνυμη μεγάλη εταιρεία.

Re: Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Το έχεις? Το δίνεις για δοκιμή?

Tο εχω , οπως και πολλα αλλα που θελω να δοκιμασω.
Με εχουν φαει συναδελφοι να τους προτεινω κατι απλο και καλο.
Δε θελουν htpc , αλλα θελουν να παιζει οπωσδηποτε ΟΛΑ τα blurray δισκακια (εχουν μεγαλη συλλογη) και μετα οτι αλλο μπορει (mkv, m2ts, iso klp).

Eλπιζω να βρω λιγο χρονο να τα πουμε απο κοντα !