Popcorn Hour C-200

Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Παιδια εχω το c200 και εχω θεμα με τους υποτιτλους στα ts/m2ts αρχεια. Τα παιζει εντελως ασυγχρονιστα! Στα mkv δεν εχουμε προβλημα. Ξερετε καποια λυση;

Εξωτερικους εχω. Ενω ξεκιναει η ταινια και ειναι συγχρονισμενοι, οταν προχωραω σκηνες και παω πιο κατω, τον χανει τον συγχρονισμο; Γιατι αυτο;

Το πήρα κι εγώ αλλά έχω κάποια θεματάκια. Στις ρυθμίσεις Video Output και Framerate Sync τί βάζετε;
Με auto θα'πρεπε να γυρνάει την tv στα 24Hz όταν παίζω ματρόσκες (23.976). Κι όμως την αφήνει στα 60Hz. Πρέπει να πάω να δώσω χειροκίνητα 1080P 24Hz για να αλλάξει. Δηλαδή ανάλογα με το υλικό (24, 50, 60Ηz) πρέπει από πριν να αλλάζουμε μόνοι μας την ανάλυση (τότε τί ρόλο παίζει το auto);

Παρακαλώ μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Ξαναλέω. Γιατί όταν βάζω να παίξει ένα m2ts ή ts αρχείο, όταν ξεκινάει οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά, αλλά όταν κάνει fast forward ή αν κάνω skip κάποια λεπτά, τότε ο συγχρονισμός χάνεται...

το εχεις ρυθμισει στη γλωσσα υποτιτλων σε greek?μου εκανε και μενα το ιδιο στην αρχη.μηπως το αρχειο εχει και αλλους υποτιτλους μεσα?πιστευω παντως με καποιο καινουριο firmware (ελπιζω γρηγορα) να λυθουν αυτα τα προβληματα

Το εχω βαλει σε greek απο τα settings και οι υποτιτλοι εχουν μονο ελληνικα, οχι αλλη γλωσσα. Γιατι χανει τον συγχρονισμο με το fast forward? τι διαολο γινεται;

Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Να ζητησω μια βοηθεια για το πως κανω region free το μηχανημα. Κατεβασμενο bluray, που το dvico το παιζει, το popcorn μου βγαζει ενδειξη οτι ειναι για αλλο region.

Re: Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Να ζητησω μια βοηθεια για το πως κανω region free το μηχανημα. Κατεβασμενο bluray, που το dvico το παιζει, το popcorn μου βγαζει ενδειξη οτι ειναι για αλλο region.

Κανε αυτό:

IMPORTANT: THIS WORK ONLY 5 TIMES IN EACH OF THE SETUPS!
DVD Region Setting:
1.) Insert an DVD Disc which has the Region you wanna setup, if the Region is not the same as the Disc has, it wont work!
2.) Please go into the Setup Page
3.) press now "Slow, 1, 6, 8, 3" on your remote (SLOW means the |> Button on the Remote)
4.) now an popup shows up, on the remote use the number for the region you wanna set.

1 Canada, United States; U.S. territories; Bermuda
2 Western Europe, incl. United Kingdom, and Central Europe; Western Asia; including Iran, Israel and Turkey, Egypt; Japan, South Africa, Swaziland, Lesotho; French overseas territories
3 Southeast Asia; South Korea; Taiwan; Hong Kong; Macau
4 Mexico, Central and South America; Caribbean; Australia; New Zealand; Oceania;
5 Ukraine, Belarus, Russia, Continent of Africa, excluding Egypt, South Africa, Swaziland, and Lesotho; Central and South Asia, Mongolia, North Korea.
6 People's Republic of China, Hong Kong

Βάζεις το 2.

BD Region Setting:
1.) go into Setup (no need to put an BluRay into the drive)
2.) press now "Slow, 1, 6, 6, 3" on your remote (SLOW means the |> Button on the Remote)
3.) an popup shows up, on the remote use the number keys to select the region you need.

1 = Region A
2 = Region B
3 = Region C

Βάζεις το 2

BD Playback without internal HDD
1.) Format an USB Stick with 2GB or more to ntfs,fat32 or ext3
2.) Plugin the Stick
3.) Now you can playback BD's with BD-J and BD Live

Απάντηση: Re: Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Κανε αυτό:

IMPORTANT: THIS WORK ONLY 5 TIMES IN EACH OF THE SETUPS!
DVD Region Setting:
1.) Insert an DVD Disc which has the Region you wanna setup, if the Region is not the same as the Disc has, it wont work!
2.) Please go into the Setup Page
3.) press now "Slow, 1, 6, 8, 3" on your remote (SLOW means the |> Button on the Remote)
4.) now an popup shows up, on the remote use the number for the region you wanna set.

1 Canada, United States; U.S. territories; Bermuda
2 Western Europe, incl. United Kingdom, and Central Europe; Western Asia; including Iran, Israel and Turkey, Egypt; Japan, South Africa, Swaziland, Lesotho; French overseas territories
3 Southeast Asia; South Korea; Taiwan; Hong Kong; Macau
4 Mexico, Central and South America; Caribbean; Australia; New Zealand; Oceania;
5 Ukraine, Belarus, Russia, Continent of Africa, excluding Egypt, South Africa, Swaziland, and Lesotho; Central and South Asia, Mongolia, North Korea.
6 People's Republic of China, Hong Kong

Βάζεις το 2.

BD Region Setting:
1.) go into Setup (no need to put an BluRay into the drive)
2.) press now "Slow, 1, 6, 6, 3" on your remote (SLOW means the |> Button on the Remote)
3.) an popup shows up, on the remote use the number keys to select the region you need.

1 = Region A
2 = Region B
3 = Region C

Βάζεις το 2

BD Playback without internal HDD
1.) Format an USB Stick with 2GB or more to ntfs,fat32 or ext3
2.) Plugin the Stick
3.) Now you can playback BD's with BD-J and BD Live

Eυχαριστω.Θα το δοκιμασω το βραδακι. Μονο μια ερωτηση. Αυτα ισχυουν και για την περιπτωση μου (που εχω μονο σκληρο δισκο και οχι drive)?

δεν ξερω αν το αναφεραι κανεις για αυτο συγνωμη αν επαναλαμβανω.
εγκατεστησα το my ihome server στο λαπ τοπ και τωρα το c200 μπορει και διαβαζει και απο τους σκληρους το λαπ τοπ.μαλιστα να σημειωσω οτι με ασυρματη μεταφορα (το κανα για δοκιμη) σε αρχεια χ264. 1080ρ,δεν μου παρουσιαστηκαν κολληματα-σπασιματα λογω μικρης ισχυος του λαπ τοπ οπως μου ειχαν παρουσιαστει με το ps3

Εγώ πάλη είχα κάτι ανεξήγητα κολλήματα που ύστερα από αρκετό ψάξιμο έφταιγε το καλώδιο του σκληρού δίσκου το οποίο αντικατέστησα με αυτό.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml...L-SERIAL-ATA-HDD-CABLE-45CM-SILVER-WITH-LATCH

Και παράλληλα έβαλα και ένα ανεμιστήρα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml...-186-L2B-AMBER-CASE-FAN-60MM-ULTRA-QUIET-2-BB

Χωρίς της βίδες αλλά με αυτά εδώ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805825&u=AKASA-AK-MX002-NOISE-DAMPENING-KIT

Μέσα το popcorn έχει ένα jumper για τα βολτ του ανεμιστήρα 12v - 5v με αποτέλεσμα στα 5v να μην ακούγεται τίποτα.

καποια κολληματα οταν προσπαθει να φορτωσει ραδιο ιντερνετ εχουν παρουσιαστει τωρα τελευταια.βασικα δεν ανοιγει η εφαρμογη και για να την κανω να λειτουργηση πρεπει να κλεισω τελειος το μηχανημα (απο τον διακοπτη ον-οφ) στα μετοπισθεν και να το ξανανοιξω για να φωρτωσει σωστα.πιστευω να βγει καινουριο firmaware γρηγορα γιατι το popcorn c200 θα αρχιζει να χανει εδαφος σχετικα με τον ανταγωνισμο

Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

για να μη γυρνάω με τη λίστα συμβατότητας στο χέρι, μήπως να μου προτείνατε κάποιο bd rom να κοτσάρω στο c200 (εσωτερικό εννοείται) ... και να βρίσκεται σε καταστήματα όπως ΠΛΑΙΣΙΟ ή MULTIRAMA; το σκληρό δίσκο (wd scorpio blue 2.5") τον κάρφωσα και τον έχω χύμα στο κουτί.

Re: Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

για να μη γυρνάω με τη λίστα συμβατότητας στο χέρι, μήπως να μου προτείνατε κάποιο bd rom να κοτσάρω στο c200 (εσωτερικό εννοείται) ... και να βρίσκεται σε καταστήματα όπως ΠΛΑΙΣΙΟ ή MULTIRAMA; το σκληρό δίσκο (wd scorpio blue 2.5") τον κάρφωσα και τον έχω χύμα στο κουτί.

Ορίστε:

http://www.plaisio.gr/Computers/Har...-CH08LS10-HD-DVD-Rom-BluRay-Reader-Retail.htm

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330664&u=LG-CH08LS10-BLU-RAY-COMBO-BLACK-RETAIL

Πριν το βάλεις να του περάσεις το τελευταίο Firmware.

δυστυχως κατι ανεξηγητα κολληματα συνεχιζονται.σημερα μου εκανε και κατι καινουριο.ειχα καποια mkv τα οποια τα ειχα δει στο Α-110 και σημερα που τα δοκιμαζα με το c200 για ανεξηγητο λογω δεν τα ανοιγει καν.αρχιζει και με ψιλοαπογοητευει το μηχανημα,εχοντας δε στη κατοχη μου το μικρο του αδελφακι Α-110 το οποιο πεταει.μηπως τελικα βιαστικαν να παραδωσουν κατι στην αγορα χωρις να ειναι ετοιμο.αν συνεχισουν τα προβληματα συντομα θα παει για σκοτωμα

Κανείς δεν λέει πως το μηχάνημα είναι τέλειο. Αναμφισβήτητα όμως είναι το καλύτερο και σταθερότερο high end media player. Επιπρόσθετα γίνεται πολύ δουλειά σε επίπεδο beta testing με δεκάδες ανθρώπους να δοκιμάζουν εκδόσεις και να καταγράφουν προβλήματα που όλα είναι δρομολογημένα για επίλυση ανάλογα με τη σπουδαιότητα τους.
Και εν τέλει, τι σημαίνει για ένα τέτοιο μηχάνημα να είναι "έτοιμο"; Ξέρεις κανένα media player που να βγήκε και να ήταν "έτοιμο";

Κανείς δεν λέει πως το μηχάνημα είναι τέλειο. Αναμφισβήτητα όμως είναι το καλύτερο και σταθερότερο high end media player. Επιπρόσθετα γίνεται πολύ δουλειά σε επίπεδο beta testing με δεκάδες ανθρώπους να δοκιμάζουν εκδόσεις και να καταγράφουν προβλήματα που όλα είναι δρομολογημένα για επίλυση ανάλογα με τη σπουδαιότητα τους.
Και εν τέλει, τι σημαίνει για ένα τέτοιο μηχάνημα να είναι "έτοιμο"; Ξέρεις κανένα media player που να βγήκε και να ήταν "έτοιμο";
ισως η απογοητευση μου να βγαινει γιατι ειχα συνηθηση το Α-110.ξεχασα να πω οτι τα παιδια απο την αντιπροσοπεια (παντοτε φιληκοι και εξηπηρετικοι) με ενημερωσαν σε ερωτηση που τους εκανα,οτι το προβλημα με τον ηχο hd μεσο m2ts δεν προκειτε να λυθει ουτε στο επομενο firmware,διοτι η sayba περιμενει την sigma να λυσει το προβλημα