Popcorn Hour C-200

Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

λογικα θα το παιξει αλλα ολα σχεδον τα dvd εχουν 3-4 σπασμενα vob οποτε δεν μπορεις να σπασεις και τους υποτιτλους.
Θεωρω οτι κανενα media player δεν μπορει να το κανει αυτο.

Re: Απάντηση: Re: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Δεν το έχω δοκιμάσει, θα το δώ σήμερα. Από ότι λένε στο networkedmediatank εάν βάλεις VTS_01_1.srt και πάιξεις το VTS_01_1.VOB πρέπει να δουλεύει. Αλλά δεν έχεις μενού.
ναι αλλα συνηθως η ταινια δεν ειναι μονο σε ενα .vob...

οσο για τα μενου δεν χρειαζονται (εκτως και αν δεν μπορεις να αλλαξεις μπαντα ήχου)..

αν παντως βαζει εξωτερικους υποτιτλους σε dvd θα εχει ενα ΜΕΓΑΛΟ προτέρημα απεναντι στο Dune..

Παιδια εβαλα το νεο firmware αλλα μου φαινεται μας κοροιδευουν. Επαιξα παλι τα m2ts αρχεια μου και ενω οταν ξεκιναει η ταινια ο srt υποτιτλος παιζει κανονικα, μολις κανω fast forward ή περναω chapter αμεσως χαλαει παλι ο συγχρονισμος του εξωτερικου srt υποτιτλου! Δεν ντρεπονται. Ακομα και τα πιο φτηνιαρικα media players παιζουν σωστα τους srt εξωτερικους στα bluray m2ts ή ts αρχεια. Ντροπη...

Καμια γνωμη ή βοηθεια;

Παιδια εβαλα το νεο firmware αλλα μου φαινεται μας κοροιδευουν. Επαιξα παλι τα m2ts αρχεια μου και ενω οταν ξεκιναει η ταινια ο srt υποτιτλος παιζει κανονικα, μολις κανω fast forward ή περναω chapter αμεσως χαλαει παλι ο συγχρονισμος του εξωτερικου srt υποτιτλου! Δεν ντρεπονται. Ακομα και τα πιο φτηνιαρικα media players παιζουν σωστα τους srt εξωτερικους στα bluray m2ts ή ts αρχεια. Ντροπη...

Καμια γνωμη ή βοηθεια;

Firmware 02-02-100318-19-POP-408 Beta 1

1. New NMT apps 02-01-100119-19-POP-408 (new Release!!)
2. BD/AVCHD/DVD/CDDA
- Fixed some DVD disc playback on NTSC & PAL mode, cannot restore composite output after playback
- Fix for BDMV/ISO trigger volume up/down get audio mute from amplifier
- Added handling for BD initial audio/subtitle language settings according to setup
- Fine-tuning external SRT subtitle handling for BD (1st phase; for C200 only)
- Save/resume bookmark support - currently not persistent (only saved to volatile memory)
3. Video Photo and Audio playback
- Fixed HDMI audio cannot recover after turning TV off and on again
- Implemented separate download thread for MP4 HTTP streaming, for better key responsiveness and buffering.
- Fixed Dolby Digital DRC setting not applied properly
- Fixed audio stuttering in certain MP4 clips (dororo clips); by increasing fifo for MP4 video
- Fixed certain TS file(e.g 38.15Mibitps_1080p30_1920x1080_48Khz384kbpsAC3.ts) cannot get width/height and aspect ratio when resume bookmark.
- use 1920x1080 resolution for subtitle rendering
4. Gaya
- Delete one file should show 1/1 on osd instead of 0/0
- Fixed rename folder fail and cannot see original name on popup
- Fixed file operation problem with '?' or '$' in filename
5. PHF
- Fixed volume control jump two steps
- Fixed mp3 sound issue where it stops after 2 sec
6. Setup
- Corrected Dolby disclaimer
7. System
- Unique USB device names for repeated names

RELEASENOTES NMT Apps
Code:

Release date : 19 March 2010
Version: 02-02-100318-19-POP-408
1. Minimum firmware version to use this NMT App is 02-02-100318-19-POP-408-999
2. Torrent page sometimes displays a duplicate entry for the last torrent in the list.
3. Don't show torrent page when torrent not started
4. USB NMT support

Θα κάνεις λίγο υπομονή.

Fine-tuning external SRT subtitle handling for BD (1st phase; for C200 only)

Αυτό δηλαδή τί σημαίνει? Ότι δεν το έφτιαξαν ακόμα? Δεν κατάλαβα...

Fine-tuning external SRT subtitle handling for BD (1st phase; for C200 only)

Αυτό δηλαδή τί σημαίνει? Ότι δεν το έφτιαξαν ακόμα? Δεν κατάλαβα...

Σημαίνει ότι το φτιάχνουν.Όπως σου είπα θα κάνεις λίγο υπομονή.

Γεια σας παιδια. πριν 2 ημερες πηρα το συγκεκριμενο μηχανημα και θελω να ρωτησω 3 πραγματα. διαβασα αλλα εχω φτασει στην 12 σελιδα μετα απο μια ωρα!!! 1.Αν κανω update με το τελευταιο firmware θα περιλαμβανει και ολα τα παλαιοτερα που χρειαζονται; 2. Ενω απο το μηχανημα βλεπω τουσ υπολογιστες του δικτυου τι να κανω για να βλεπω το μηχανημα (τον σκληρο του) απο τουσ υπολογιστες; 3. Μπορω να ανοιγω ιστοσελιδες; Δοκιμασα το τροκτικο και ενω την προχωραω προσ τα κατω αυτη ξαναγυριζει στην επανω μερια. τι φταιει;

Γεια σας παιδια. πριν 2 ημερες πηρα το συγκεκριμενο μηχανημα και θελω να ρωτησω 3 πραγματα. διαβασα αλλα εχω φτασει στην 12 σελιδα μετα απο μια ωρα!!! 1.Αν κανω update με το τελευταιο firmware θα περιλαμβανει και ολα τα παλαιοτερα που χρειαζονται; 2. Ενω απο το μηχανημα βλεπω τουσ υπολογιστες του δικτυου τι να κανω για να βλεπω το μηχανημα (τον σκληρο του) απο τουσ υπολογιστες; 3. Μπορω να ανοιγω ιστοσελιδες; Δοκιμασα το τροκτικο και ενω την προχωραω προσ τα κατω αυτη ξαναγυριζει στην επανω μερια. τι φταιει;
αν βαλεις το τελευταιο firmware δεν θα εχεις προβλημα ,τα συμπεριλαμβανει ολα.για ιντερνετ δεν ξερω...για να βλεπεις τους σκληρους του popcorn απο τον υπολογιστη,εγω τουλαχιστον τους βλεπω μεσο δικτυου.σου ζηταει κωδικο- nmt kai passport -1234.αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχεις και ενεργοποιημενες τις απαραιτητες ρυθμισεις απο τις εφαρμογες nmt ρυθμισεις δικτυου του popcorn

επηδει παραγγειλα ενα εσωτερικο δισκο 2tb 3,5'' θα χρειαστη ισως ανεμιστηρακη?και αν ναι καποιο αθορυβο να μου προτεινετε?ευχαριστω

Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Γεια σας παιδιά.
Έχω το tvix m-6500 και μου 'χει σπάσει τα νεύρα, έχω αλλάξει 20 firmware, φτιάχνουν ένα και χαλάνε δύο σε κάθε version, έχω αγανακτήσει.
Ψάχνοντας λοιπόν μηχάνημα να το αντικαταστήσω κατέληξα στο popcorn.
Έχω όμως μερικές ερωτήσεις, αν μπορούσατε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν υπόχρεος.

1. Υπάρχει σοβαρή υποστήριξη, φτιάχνουν τίποτα οι αναβαθμίσεις ή χειρότερα? (όποιος καεί στο χυλό....)
2. Παίζει ελληνικούς υπότιτλους, ενσωματωμένους και srt sub? κυρίως από mkv
3. Είδα έχει wi-fi, είναι extra ή είναι standard?
4. Μήπως να πάρω το A-200 ή το A-110 ? θα έχω λιγότερα προβλήματα?
5. Η ποιότητα εικόνας σε σχέση με το tvix m-6500 (αν το είχε κανένας)
6. Από ebay έχει αγοράσει κανένας, τι γίνετε με το τελωνείο? ή από κάπου αλλού σε καλή τιμή

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Γεια σας παιδιά.
Έχω το tvix m-6500 και μου 'χει σπάσει τα νεύρα, έχω αλλάξει 20 firmware, φτιάχνουν ένα και χαλάνε δύο σε κάθε version, έχω αγανακτήσει.
Ψάχνοντας λοιπόν μηχάνημα να το αντικαταστήσω κατέληξα στο popcorn.
Έχω όμως μερικές ερωτήσεις, αν μπορούσατε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν υπόχρεος.

1. Υπάρχει σοβαρή υποστήριξη, φτιάχνουν τίποτα οι αναβαθμίσεις ή χειρότερα? (όποιος καεί στο χυλό....)
2. Παίζει ελληνικούς υπότιτλους, ενσωματωμένους και srt sub? κυρίως από mkv
3. Είδα έχει wi-fi, είναι extra ή είναι standard?
4. Μήπως να πάρω το A-200 ή το A-110 ? θα έχω λιγότερα προβλήματα?
5. Η ποιότητα εικόνας σε σχέση με το tvix m-6500 (αν το είχε κανένας)
6. Από ebay έχει αγοράσει κανένας, τι γίνετε με το τελωνείο? ή από κάπου αλλού σε καλή τιμή

Ευχαριστώ.
1.γενικα απο την συγκεκριμενη εταιρια η αναβαθμισης ειναι τις πιο πολλες φορες ουσιοδεις
2.εννοειτε,αλλα προς το παρον εχει προβλημα με τα αρχεια m2ts με τους υποτιτλους.
3.κατα 90% εχτρα.υπαρχει εσωτερικη θεση στην πλακετα για να βαλεις.
4.με το α-110 (εχω και το 110 και το 200) εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας+οτι το 200 παιζει bluray iso...και οτι στο 200 μπορεις να εχεις η 2 εσωτερικους σκληρους η 1 εσωτ.2,5'' και ενα blu ray drive
5.δεν γνωριζω αλλα δεν πιστευω να πλησιαζει στην ποιοτητα του 200 το tvix m-6500
6.δεν ξερω...

Απάντηση: Popcorn hour c-200(Το νέο προϊόν)

Ευχαριστώ πολύ.
Επειδή θα το αγοράσω τελικά θα ήθελα να ρωτήσω ακόμη κάτι.

Στη σελίδα του έχει 3 "πακέτα"
Popcorn Hour C-200
Popcorn Hour C-200 with IRK-200 (τηλεχειριστήριο)
Popcorn Hour C-200 with MN-200 (wi-fi)
Popcorn Hour C-200 with IRK-200 and MN-200
Η ερώτηση είναι γιατί να πάρει κάποιος αυτό με το τηλεχειριστήριο? δεν έχει και πρέπει να το αγοράσεις έξτρα?

Αν αγοράσω από το site της εταιρίας τι θα πληρώσω επιπλέον, μεταφορικά και τελωνείο?. Και σε πόσες μέρες θα μου έρθει?.

To μαμά χειριστήριο είναι rf ενώ το εξτρα είναι ir (πιο συμβατό)...

Στα 399ε πλεον στο popcornhour.gr !!!
Ακριβυνε και στο εξωτερικο?
Τετοια αυξηση (30ε) αποκλειεται να οφειλεται στην αυξηση του συντελεστη του φπα...

κανενα νεο στον οριζοντα για hd ηχο +srt ελληνικα απο μονα αρχεια m2ts?μηπως το εχουν παραχ....ει?μηπως τελικα την καναμε την μαμακια μας και τρεξαμε και το αγορασαμε?εγω εφτυχως εχω και το Α-110 το οποιο ξαναπηρε τη θεση του στο ραφι αντι του 200 για να εχω και το dts-hd kαι dts-ma.αντι να πηγαινουμε μπροστα παμε πισω?πιστευω να ξυπνησουν συντομα