Pilioritis
New member
- 14 April 2010
- 82
Αυτό τι είναι??? : USPS Express Mail International
Χρόνια Πολλά και σε όλους !!!
Μια ερώτηση για το Popcorn hour c-200. υπάρχει κάποιος που να το έχει συνδέσει με 15μ καλώδιο HDMI. για σύνδεση με προβολέα.
Σωστα,τον βλεπει κανονικα και τον χωριζει και σε 3 μερη κιολας!Τον σκληρό τον έχεις κάνει format μέσα από τη συσκευή?
Σωστα,τον βλεπει κανονικα και τον χωριζει και σε 3 μερη κιολας!
Η Ουκρανια ειναι μελος της Ερυπαικης ενωσης ?
Tο εστειλαν με απλο ταχυδρομειο δηλ. ή εβαλαν μικροτερη χρεωση στο δεμα ?
τι βρηκα την ακρη,επρεπε να παω στο μενου του εσωτερικου δισκου και να ζητησω απο κει αντιγραφη η μεταφορα,και εγω ζηταγα απο τον εξωτερικο και μου εκανε copy στον εξωτερικά,αλλα ενω κλικαρα στον εσωτερικο τελικα 30 ταινιες mkv hd για μεταφορά απο τον εξωτερικά μου τα περασε σε 2 φασεις δηλ.μου περασε τα μισα και του ξανα εδωσα εντολη για τα αλλα μισα αρχεια δηλ.δεν μου τα περασε μια και εξω.Την μεταφορά πως προσπαθείς να την κάνεις? Δικτυακά ή η μηχανή απευθείας πάνω στο C200 με USB?
Θα ρωτήσω και κάτι ακόμη: Το ανεμιστηράκι πίσω στην κενή θέση του κουτιού είναι απαραίτητο λόγω εσωτερικού σκληρού που έβαλα ή οι τρύπες είναι εκεί απλά για να κάνει ρεύμα και να αερίζεται το κουτί ????[/QUOTE
Η χρηση ανεμηστηρα δεν ειναι απαρετητη,αν δεις οτι με την πολυωρη χρηση ο δισκος σου αρχιζει κοληματα τοτε μπορεις να βαλεις.
τι βρηκα την ακρη,επρεπε να παω στο μενου του εσωτερικου δισκου και να ζητησω απο κει αντιγραφη η μεταφορα,και εγω ζηταγα απο τον εξωτερικο και μου εκανε copy στον εξωτερικά,αλλα ενω κλικαρα στον εσωτερικο τελικα 30 ταινιες mkv hd για μεταφορά απο τον εξωτερικά μου τα περασε σε 2 φασεις δηλ.μου περασε τα μισα και του ξανα εδωσα εντολη για τα αλλα μισα αρχεια δηλ.δεν μου τα περασε μια και εξω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.