α και κατι αλλο με τους πολλαπλους δισκους , τα μενου με τις φωτογραφιες , μουσικη κτλ
Οσοι χρησιμοποιειται το yamj , ξερω ξερω

ολοι ΑΕΟΝ εχετε βαλει..

δοκιμαστε το zappiti .Σαν αρχικη οθονη εμφανιζει 4 προεπιλεγμενα εικονιδια.Αυτα μπορει καποιος να τα αλλαξει (εχει ολοκληρο πακετο) και να βαλει ως <διαδρομη> οτι θελει, αμεσσα και χωρις προβληματα (δεν το κανουν ολα τα σκινς).
Αρα φτιαχνουμε 1) Φωτογραφιες 2) μουσικη 3) video wall και 4) οτι θελουμε ή διαδρομη για τον δευτερο δισκο που θα τρεξει ξεχωριστα εκει το yamj και θα επιλεξουμε το αρχειο .index (xml)
Mπορει να ακουγεται λιγο αδιαφορο , αλλα στην ουσια δεν ειναι.Εκει υποφερει (κατα την γνωμη μου) το yamj+popcorn.Θελεις δηλαδη γρηγορα και απλα , να δεις τις φωτογραφιες σου , αλλα συγχρονως να παιζει και μουσικη απο οπου θες, γιατι δεν σου αρεσει να βλεπεις φωτο μουγκα στην στρουγκα

.
Uploaded with
ImageShack.us
Στο τριτο εικονιδιο απο αριστερα προς τα δεξια , εχει categories (αδιαφορο για μενα, γιατι μεσα στις ταινιες τα εχω κατηγοροποιησει μονος μου) , μπορει καποιος να βαλει , με χρηση αλλου εικονιδιου της αρεσκειας του , τον δευτερο δισκο του (και τριτο και τεταρτο..οσους υποστηριζει το PCH).
Η διαφορα απο τα αλλα σκιν , ειναι οτι τα εικονιδια ειναι καπου στην μεση της εικονας που βλεπουμε στην τηλεοραση , με αποτελεσμα να ειναι και πιο ξεκουραστο για το ματι και πιο κατανοητα.Επισης οι αποστασεις , μεγεθη κτλ των εικονιδιων ρυθμιζονται οπως θελουμε
Αυτα...