Popcornhour A-210

Ειδικά για την αρχή διότι δεν έχω πολύ χρόνο θα χρησιμοποιώ το δικό του πρόγραμμα, οπότε άν κατάλαβα καλά χρησιμοποιώ το δικό του πρόγραμμα. Για την εγκατάσταση όμως των δικών του apps χρειάζεται ενεργή σύνδεση ίντερνετ? Το nmj αναγνωρίζει ταινίες που είναι μόνο στον εσωτερικό δίσκο και όχι σε εξωτερικούς?

οχι αναγνωριζει και εξωτερικους φυσικα...ναι χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ αλλιως παπαλα :p
Τωρα για τα apps που λες , οταν του ελεγα να αφησει τον δισκο ntfs , ναι μεν τα εβαζε και εκανε και επανεκιννηση , αλλα στην ουσια δεν ειχαν εγκατασταθει πληρως.Αυτα βεβαια για να το κανω δικτυο με το pc μου.Τα βασικα apps στα εγκαθιστα.Δοκιμασε το , και νομιζω δεν θα σε απογοητευσει.

ρε zilmer πες λίγο τι κάνω για να περάσω ταινίες απο το pc μου στο εσωτερικό δίσκο που του έχω βάλει?

Εχεις ενα καλωδιο usb/slave μεσα στην συσκευασια.Παρε το μηχανημα μαζι σου και πηγαινε το στο pc για να τις περασεις γρηγορα.
Σε περιπτωση που θες να τις περασεις απο δικτυο , φτιαξε φραπε (ποσοτητα περιπου 1 μπανιερα :p ) και περιμενε :D

Σωστός δεν το είχα προσέξει ότι ήταν για αυτή την δουλειά σε ευχαριστώ :a0210:

Παιδιά γεια σας
Αφου το εψαξα και βεβαιώθηκα (κυριως απο αυτο εδω το thread) οτι το PC A-210 μπορει να μετακινησει τους srt υπότιτλους (εχω 21:9 TV και αυτο το χαρακτηριστικο ειναι τελειως απαραιτητο για μενα), σκέφτομαι να το παραγγειλω (απο Pixmania) και να το στησω οπως προτεινει ο φιλος zilmer, δλδ φλασαρισμα c-200 και εξωτερικος USB δίσκος.
Μονο μια τελευταια διευκρινιστικη ερωτηση στον zilmer και σε οποιον αλλον γνωρίζει: οταν διαβαζει ΒD ISO απο το σκληρό, τους υπότιτλους αυτους (δλδ του BD) μπορει να τους μετακινησει πανω-κατω ή θα πρέπει να κατεβασω απο το Δικτυο εξωτερικους srt ?

Ευχαριστώ εκ των προτερων
Νικος

προσωπικα δεν εχω ουτε ενα iso

Ευχαριστώ zilmer
Nα το θεσω αλλοιώς λοιπον. Αν ριπάρω το Bluray στο σκληρο, σαν folders και files (και οχι iso) της δομης του BD, τοτε θα μπορει το PC να μετακινησει πανω-κατω τους υποτιτλους αυτους ?

Eυχαριστώ
Νικος

Λοιπον Νικο επειδη καταλαβαινω το αγχος σου να μην την πατησεις ακου πως εχουν τα πραγματα
BR folders α) ενσωματομενοι υποτιτλοι β) ξεχωριστοι
α) δεν μετακινουνται
β)μετακινουνται
ΑΛΛΑ
μπορεις οπως εχουμε γραψει σε προηγουμενα ποστ , να βαλεις εξωτερικους και να τους διαβαζει σαν external.Αυτο ειναι μια φοβερη και ψιλοσπανια λειτουργια που θα σου λυσει τα χερια.
Μετατοπιση απο 0 - +60.Απο τερμα κατω δηλαδη εως λιγο πανω απο την μαυρη μπαρα σε ταινια 2:35:1.Η δοκιμη εγινε σε 16χ9 τηλεοραση.
Βγαλε τα συμπερασματα μονος σου και οτι αλλο θελεις και ξερω , εδω ειμαστε.
PS : λογικα το κανει και στα iso αφου θα τους διαβαζει external.

α και κατι αλλο με τους πολλαπλους δισκους , τα μενου με τις φωτογραφιες , μουσικη κτλ
Οσοι χρησιμοποιειται το yamj , ξερω ξερω :p ολοι ΑΕΟΝ εχετε βαλει..:p δοκιμαστε το zappiti .Σαν αρχικη οθονη εμφανιζει 4 προεπιλεγμενα εικονιδια.Αυτα μπορει καποιος να τα αλλαξει (εχει ολοκληρο πακετο) και να βαλει ως <διαδρομη> οτι θελει, αμεσσα και χωρις προβληματα (δεν το κανουν ολα τα σκινς).
Αρα φτιαχνουμε 1) Φωτογραφιες 2) μουσικη 3) video wall και 4) οτι θελουμε ή διαδρομη για τον δευτερο δισκο που θα τρεξει ξεχωριστα εκει το yamj και θα επιλεξουμε το αρχειο .index (xml)
Mπορει να ακουγεται λιγο αδιαφορο , αλλα στην ουσια δεν ειναι.Εκει υποφερει (κατα την γνωμη μου) το yamj+popcorn.Θελεις δηλαδη γρηγορα και απλα , να δεις τις φωτογραφιες σου , αλλα συγχρονως να παιζει και μουσικη απο οπου θες, γιατι δεν σου αρεσει να βλεπεις φωτο μουγκα στην στρουγκα :p.

Uploaded with ImageShack.us
Στο τριτο εικονιδιο απο αριστερα προς τα δεξια , εχει categories (αδιαφορο για μενα, γιατι μεσα στις ταινιες τα εχω κατηγοροποιησει μονος μου) , μπορει καποιος να βαλει , με χρηση αλλου εικονιδιου της αρεσκειας του , τον δευτερο δισκο του (και τριτο και τεταρτο..οσους υποστηριζει το PCH).
Η διαφορα απο τα αλλα σκιν , ειναι οτι τα εικονιδια ειναι καπου στην μεση της εικονας που βλεπουμε στην τηλεοραση , με αποτελεσμα να ειναι και πιο ξεκουραστο για το ματι και πιο κατανοητα.Επισης οι αποστασεις , μεγεθη κτλ των εικονιδιων ρυθμιζονται οπως θελουμε
Αυτα...

στα dune πάντως μετακινούνται πάνω κάτω σε bluray iso και δομή φακέλου.το wapiti το είχα δοκιμάσει κ φαινεταν πολυ Καλό μονο που δεν μπόρεσα Ποτέ να κάνω τις ταινιες να παιζουν...μονο είχα ώραια πόστερ κ πληροφοριες

Last edited:
στα dune πάντως μετακινούνται πάνω κάτω σε bluray iso και δομή φακέλου.το wapiti το είχα δοκιμάσει κ φαινεταν πολυ Καλό μονο που δεν μπόρεσα Ποτέ να κάνω τις ταινιες να παιζουν...μονο είχα ώραια πόστερ κ πληροφοριες
το ιδιο και στο ποπ , εκτος απο ενσωματωμενους.
Δεν ξερω για dune αλλα το zappiti στο ποπ ,παιζει κανονικοτα.Βασικα σκιν του yamj.Στο dune αν δεν κανω λαθος ειναι αυτονομη εφαρμογη

στο dune μετακινούνται και οι ενσωματωμενοι.

καλο αυτο για τον φιλο που ρωταει-ας ριξει τοτε μια ματια και για το dune και ας αποφασισει

Zilmer,
Αφού έκανες την αρχή και πόσταρες για το index.html με το zappiti..
Γιατί δεν βάζεις και φώτο της επόμενης οθόνης (Φωτο, μουσική, video wall)...

για να μη κουραζω Νικο..δεν ξερω κατα ποσο ενδιαφερει αυτο

καλο αυτο για τον φιλο που ρωταει-ας ριξει τοτε μια ματια και για το dune και ας αποφασισει
Aν θελει να παιζει δισκακια bluray ας δει το Dune B1, αλλιως το A-210 ειναι τελειο.

Aν θελει να παιζει δισκακια bluray ας δει το Dune B1, αλλιως το A-210 ειναι τελειο.

Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας
Ενδιαφερομαι μονο για περιεχόμενο από σκληρό δισκο και οχι για δισκακια bluray.
Εξ αλλου νομιζω οτι η διαφορά τιμης του Dune ειναι μεγαλη, αληθεια πόσο ?
Οποτε μαλλον για PC Α-210 με βλέπω.

Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας
Ενδιαφερομαι μονο για περιεχόμενο από σκληρό δισκο και οχι για δισκακια bluray.
Εξ αλλου νομιζω οτι η διαφορά τιμης του Dune ειναι μεγαλη, αληθεια πόσο ?
Οποτε μαλλον για PC Α-210 με βλέπω.
20ε διαφορα, εκτως αν παρεις το A-210 απο αμερικη..

Dune B1
Popcorn hour A-210
+15-20e μεταφορικα.