Popcornhour A-210

Τα πράγματα έχουν γίνει πιο σκληρά, σε σχέση με το τελωνείο, από Αμερική.. οπότε καλό θα ήταν να το αποφύγεις...

Ευχαριστώ πολύ zilmer, auteur και NiKa.
Σκεφτομαι να το παρω απο Pixmania σε τιμή 219 .

Πάρτο απο pixmania. Το πηρα και εγω απο εκει. ηρθε σε 9 ημερες (UPS) και ολα καλα. Tωρα παλευω με τον σκληρο γιατι δε μου τον διαβαζει, αλλα μάλλον δε τον έβαλα καλά. τρώω, κρατάω τη μπέμπα και ξαναδοκιμάζω σε 20 λεπτά. Συρταρωτά μπαίνει σωστά? Δεν έχει κανένα άλλο καλώδιο?

Φόρμαρέ τον πρώτα στο PC.. (NTFS Full Format).. και μάλλον θα τον δει

Ντεν έχω pc καρδιά μου :)

Για την ακρίβεια έχω έναν imac που σημαίνει ότι το formarisma είναι αδύνατο. Που να χωρέσει ο 3.5 εκεί μέσα? :D

Δυστηχώς μετά και τη τρίτη προσπάθεια αρνείται πεισματικά να τον αναγνωρίσει. Θα πρέπει να βρω κάποιον με σταθερό και να μου το φορμάρει σε ntfs και να ξαναπροσπαθήσω :(

δεν εισαι και αθηνα ρε φιλε-εχω ενα usb docking , μπαμ μπαμ το καναμε..

δεν εισαι και αθηνα ρε φιλε-εχω ενα usb docking , μπαμ μπαμ το καναμε..

Ναι μωρέ. Thnx for the offer anyway. Που θα πάει κάποιον θα βρω που θα έχει σταθερό ή ΔΕ θα έχει imac.
Καλά να πάθω που έπεισα όλη τη παρέα να το γυρίσει σε apple

παντως συρταρωτο μπαινει και κουμπωνει πανευκολα.Δεν κανεις κατι λαθος.Να σε ρωτησω ομως...upgrade firmware εχεις κανει?

Ναι. Το σκέφτηκα και αυτό και αναβάθμισα στο τελευταίο αλλά τίποτα. Δοκίμασα να το βάλω και ως slave στο laptop της εταιρείας αλλά επίσης τίποτα. Αν θυμάμαι καλά και εσένα σε είχε παιδέψει λίγο, σωστά;

:με παιδεψε γιατι δεν ηξερα οτι εχει bug αν γυρισω σε firmware c-200.Μετα το ειδα στο mpcclub που χτυπιοντουσαν :p .Μια μερα το ξαναγυρισα σε Α210 παλι και εψαχνα τον δισκο και καπου τον ειχε καταχωνιασει η γυναικα μου και δεν τον εβρισκα :flipout::flipout:.Απο τοτε βαρεθηκα και δεν ξαναασχοληθηκα :D

Λογο έλλειψης χρόνου δε θα το παιδέψω καθόλου για το firmware tou c αν και να πω την αλήθεια φαίνεται αρκετά καλό. Ελπίζω να δουλέψει μετά το φορμάρισμα και να μην έχει πρόβλημα ο σκληρός (αν και τον τελευταίο καιρό με κυνηγάει τρελή γκαντεμιά).

Last edited:
Καλησπερα παιδια.
Προσπαθω να μεταφερω αρχεια απο το Downloads που κατεβαζει το torrent σε ενα folder αλλο που θελω να μεταφερω τις σειρες. Καθε φορα ειτε το κανω απο το pc μου μεσω του Samba share ειτε μεσω του ιδιου το MP μαρκαροντας το αρχειο και πηγαινοντας στο folder που θελω να το κανω copy, κολλαει και δεν ολοκληρωνεται η μεταφορα. Εκτος αυτου παροτι ειναι εσωτερικο copy ειναι παρα πολυ αργο. Εχει τυχει σε κανεναν?

Λοιπόν επανέρχομαι με καλά νέα :)

Ευτυχώς ο σκληρός ήθελε όντως φορμάρισμα με ntfs για να αναγνωριστεί όπως σωστά προείπαν οι φίλτατοι συν φορουμίτες και τώρα ξεκινάω την εγκατάσταση των εφαρμογών. Η default του εφαρμογή για το movie jukebox είναι το ymaj που έχει ή όχι?

οχι ειναι το NMJ. Ειναι απλο , και ενημερωνεται αυτοματα.Αυτο ειναι το καλο του.Το κακο του ειναι οτι κανει παρα πολλη ωρα για να ενημερωσει , και το τελικο του αποτελεσμα δεν εχει απολυτως καμμια σχεση με το Yamj (που ειναι και πολυπλοκο).Δοκιμασε τα με την ησυχια σου

ναι, μόλις διάβασα και εγώ ότι είναι διαφορετικά. Αλλά λέει ότι το nmj είναι προφορτωμένο στο popcorn. Δε βρήκα κάτι.

ναι, μόλις διάβασα και εγώ ότι είναι διαφορετικά. Αλλά λέει ότι το nmj είναι προφορτωμένο στο popcorn. Δε βρήκα κάτι.
Δεν ειναι εμφανες. Οπως εχεις τον δισκο σου ,που εχει τις ταινιες και την μουσικη σου δλδ, πατα ενα απο τα κουμπια (κοκκινο ή πρασινο ή κιτρινο) και θα σε ρωτησει να κανει σαρωση ή οχι

Eρωτηση για όποιον μπορει να βοηθησει γιατι παιδευομαι πολυ καιρο. Όταν εγκαθιστω το nmj σε εξωτερικο σκληρο το μηχάνημα παρουσιάζει πολλά προβλήματα, αργει πολυ για την ενημέρωση (μεσω wi fi) και στο τέλος κολλαει.
Στον εσωτερικο που του εχω βάλει με πλήρη διαμόρφωση (ext 3) λειτουργεί μια χαρά. Όταν κάνω το ίδιο στον εξωτερικό δεν τον βλέπει το pc γιατί δεν είναι πλεον ntfs. Προσπαθησα να χωρίσω τον εξωτερικό σε partitions ώστε να έχω αλλού τα αρχεία και αλλού το nmj εγκατεστημένο αλλά κάτι δεν πάει καλά με το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ (ext2 volume manager). Υπάρχει τροπος να κανω πληρη εγκατασταση του nmj και να μπορω στον σκληρό οταν τον συνδέω με το pc να φορτώνω καινούργια αρχεία? Ευχαριστω προκαταβολικά...

η πιο απλη και φτηνη λυση ειναι ενα usb στικακι , που θα αφησεις το popcorn να του κανει φορματ σε ext3 , και να εγκαταστησεις τις εφαρμογες σου εκει.Εγω δλδ ετσι το εχω κανει..Μετα , ολους τους αλλους δισκους σου να τους εχεις ntfs .Και απο δικτυο φαινονται και σε συνδεση με pc φαινονται