Popcornhour A-210

παιδια τελικα βρηκα την ακρη το προβλημα ηταν το καλωδιο hdmi ελεος δηλαδη τελος παντων ολα καλα γιατι πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη και γυρισε. να ειστε ολοι καλα και ευχαριστω για τις οποιες υποδειξεις και βοηθεια.

τελος καλα ολα καλα (στο ειχα πει για το καλωδιο #434)

ναι για ρωτηστε τον Nika μεχρι να καλαταλαβω τι ειχε τραβηξει :p .Κανεις δεν ξερει τα παντα-ολοι μαθαινουμε ο ενας απο τον αλλον.Για αυτο ειναι και το φορουμ-αλλοσυμπληρωμα γνωσεων :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

φήμες λένε ότι ήθελες να το πουλήσεις...

πάλι καλά που δεν έκανες τη... :SFGSFGSF:

Παιδια να ρωτησω 2 πραγματακια, γιατι ψηνομαι και εγω να το αγορασω:
1)Ποια η διαφορα τοα Α200 μα το Α210 περα απο το μεταλλικο κουτι? Το ιδιο chipset δεν εχουν?
2) και πιο σημαντικο: Παιζουν αρχεια flac/cue και ape/cue?

Ok, για το πρωτο το βρηκα, το ενα εχει ανεμιστηράκι, το αλλο παθητικη ψηξη.
Αρα αν το μονο που μενει ειναι αν παιζει τα αρχεια flac/cue και ape/cue? Και κατι ακομα να ρωτησω: Το jukebox του αναγνωριζει και κατηγοριοποιει και αρχεια απο το δυκτιο?(πχ αν εχω ταινιες στο PC μου και τις βλεπει μεσω SMB, μπορω να τις εχω σε video wall, να κανω search και τετοια?)

Ειμαι και εγω στα σκαρια για την αγορα ενος Α-210 ή ενος Dune H1. Απ'οτι βλεπω ολοι λετε για Α-210

παρε οποιο βρεις ποιο φτηνο, και τα 2 ειναι εξαιρετικα.

Το Η1 εχει την ευκολια του βαλε βγαλε σκληρο ευκολα σαν της παλιες κασσετα VHS και καλυτερο menu.

Στο a210 μπορεις να βαλεις external srt (σε δομη folder ή iso) απο τα μενου του bluray.

External srt στο μεγαλυτερο m2ts φυσικα δεχονται και τα 2.

Μην ξεχνάτε το interface του Α210.. (NMJ) και το Yamj...

και φυσικά την υποστήριξη της Popcorn.. (ακόμα βγάζουν firmware για το Popcorn A100 το οποίο έχει βγει εδώ και κάτι χρόνια...)

Για να πούμε βέβαια την αλήθεια ο καθένας μας έχει τις "αδυναμίες" του... :ernaehrung004:

Τελικα το jukebox του αναγνωριζει και κατηγοριοποιει και αρχεια απο το δικτυο?(πχ αν εχω ταινιες στο PC μου και τις βλεπει μεσω SMB, μπορω να τις εχω σε video wall, να κανω search και τετοια?) Και παιζει τα αρχεια flac/cue και ape/cue?

Τελικα το jukebox του αναγνωριζει και κατηγοριοποιει και αρχεια απο το δικτυο?(πχ αν εχω ταινιες στο PC μου και τις βλεπει μεσω SMB, μπορω να τις εχω σε video wall, να κανω search και τετοια?) Και παιζει τα αρχεια flac/cue και ape/cue?

μιλας για το Nmj που εχει το pop επανω ή το yamj? Γιατι με το Nmj δεν εχω ασχοληθει καθολου , ενω το yamj το κανει
flac δεν εχω ουτε ενα , αλλα ριξε μια ματια στο forum popcorn

Ευχαριστω zilmer! Αν το κανει το jamj μου αρκει.. Τωρα για τα flac/cue και ape/cue εριξα μια ματια στο φορουμ και λενε οτι τα παιζει αλλα δεν τα βλεπει μεσα απο το Nmj ή το yamj. Τα βλεπει μονο μεσα απο τα folders.(προς το παρον τουλαχιστον...?) Μαλλον θα το "χτυπήσω", απο pixmania λεω να το παρω...

κοιτα-με ΑΕΟΝ και myihome και καποιο theme που μου διαφευγει , εχεις αμφιδρομο video wall οπου θελεις
Ριξε μια ματια στο φορουμ και στα σκινς αλλα και στα themes -τα εχει με εικονες

ζεστο και αχνιστο

Release date : 27 May 2011
Firmware version : 02-04-110519-21-POP-411-000

1. Still same NMT apps 02-04-101104-21-POP-411
2. BD/AVCHD/DVD/CDDA
- Fixed ISO and BD playback fail from USB, when started through certain flash app
3. Video and Audio playback
- Fixed 3D output failure due to incorrect filename parsing (Bug #5002069/#0000541)
- Fixed stuttering 25fps H264 video in MKV (Bug #5001993)
- workaround incorrect PCM/WAV detection (Bug #5001942/#0000161)
- AVI chunk data handling of padding to even boundary (Bug #5002058/#0000531)
- Fixed FLAC playback random crashed due to stack violation (Bug #5002065/#0000539)
- Fixed framerate sync issue with video-only file (Bug #5001539)
- Fixed for small glitches during FLAC gapless (Bug #5001646)
- External SRT subtitle "index.srt" loaded as default subtitle for simpleBD
- Fixed wrong positioning of SSA subtitle text with move tag (Bug #5001944)
- Fix Arabic character shaping issue (Bug #5002053/#0000272)
- Fixed ability to extract Dolby Digital (AC3) core from TrueHD stream,
can bitstream and downmix now.
- Fixed an VOBSUB in MKV crash issue
4. Networked Media JukeBox (NMJ)
- NFO file issue fixed
- Fixed NMJ Scanning hangs occasionally when parsing certain MKV
5. System/Network
- German translation changes
- Fixed crash when click on GPL link in "open source license" screen
- Fixed "moving up/PageUp from webservices with multiple pages generates an error" (Bug #5001534)
- Fixed certain Audio CD ripping failed, due to special character in filename (Bug #5002061)
- Added manual setting of YCbCr colorspace (BT.601 and BT.709)
- Added Auto YCbCr colorspace.
- Fixed Adaptive de-interlace.

Καλημερα!
Φιλε zilmer τελικα το παρηγγειλα! Οφειλω να πω οτι με επεισες! Διαβαζοντας και τις 48 σελιδες του νηματος ειδα οτι ειχες απαντηση σε καθε θεμα και ερωτηση!! Μια χαρη μονο θα ηθελα: Διασπαρτα μεσα στο νημα εχεις καποιους οδηγους-απαντησεις για διαφορα πραγματα γυρω απο το player. Μηπως θα σου ηταν ευκολο να τις μαζεψεις ολες και να τις βαλεις σε ενα ποστ σαν sticky ωστε να μην σε κουραζουμε καθε φορα με τις ιδιες απαντησεις?

ευχαριστως
καλες θεασεις να εχεις φιλε
(αν και εγω το εχω γυρισει σε C-200 με firmware)

Last edited:
Ήμουν και εγώ μεταξύ Mede8er, AcRyan και Himedia 600B αλλά αφού μου βγαίνει απο Αμερική 135 ευρώ το Popcorn A-210...λογικά δεν θα πρέπει να το σκέφτομαι και πολύ. Τα άλλα τα βρίσκω απο 100 - 120 ευρώ οπότε.....

Ήμουν και εγώ μεταξύ Mede8er, AcRyan και Himedia 600B αλλά αφού μου βγαίνει απο Αμερική 135 ευρώ το Popcorn A-210...λογικά δεν θα πρέπει να το σκέφτομαι και πολύ. Τα άλλα τα βρίσκω απο 100 - 120 ευρώ οπότε.....

135? τι λες τωρα!!Δεν μπορω να σου πω παρτο , γιατι ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου...εμενα παντως , οσο καιρο το εχω , δεν με εχει απογοητευσει πουθενα!!
Το μεσημερι εχω κλεισει μαλιστα ενα τεστακι (πολυ τεστ πεφτει απο χτες) popcorn vs Htpc (και ειναι και βαρβατο htpc)...