Popcornhour A-210

Ωραία....περιμένω τις εντυπώσεις σου απο το test...
Συμφωνείς οτι το Popcorn είναι το καλύτερο μεταξύ των άλλων?
Επίσης το Α-210 παίρνει εσωτερικό δίσκο? Και ποιές οι διαφορές με το A-200....μόνο την ψύξη βλέπω οτι έχουν σαν διαφορά στο site.

ε οχι και μονο..εδω βγαλανε κιτ να κανουν το Α-200-->Α-210..αυτο και μονο κατι λεει..
Οχι δεν μπορω να συμφωνησω σε κατι που δεν εχω δει-απο το med ναι ειναι γιατι το ειχα-απο τα αλλα δεν τα ξερω καν και δεν μπορω να παω υποθετικα..θα ειναι αδικο για τα μηχανηματα .

Νεο firmware me full bd υποστηριξη.
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ με ολ ατα extra σα το c200.
Kατεβαστε παιδια.............

Λοιπον ξαναγυρισα το firmware απο C-200 που το´χα σε Α-210.Εκανα αναβαθμιση με το καινουργιο firmware και εχω να πω το εξης :
Οσοι τους αρεσει οπτικα το Α-210 , γιατι κακα τα ψεματα ειναι και θεμα γουστου , τα περιπου 200-220 ευρω που ζηταει , ειναι τιποτα σε αυτα που προσφερει.Ναι , εχει ολα τα καλα πια του C-200 και δεν υπαρχει κανενα νοημα να παρει κανεις το C οταν το Α του προσφερει τα ιδια.BR folders καρατσεκαρισμενο , με ολα τα μενου και οι εξωτερικοι υποτιτλοι επισης φορτωνονται χωρις κανενα προβλημα.Παραλληλα , επειδη εχει το γνησιο firmware και οχι χακιές , τωρα υποστηριζει και σκληρο εσωτερικο δισκο 3.5".
HD ηχος κανενα προβλημα-λιγο που το παλεψα δεν βρηκα καμμια διαφορα , απο τα <καλα> του C-200.
Αν ειχε εστω και 10 ευρω κατω απο τα 200 (~190), δεν νομιζω να αξιζε κανεις να παρει αλλο media player.Για μενα και τωρα ειναι ευκαιρια και στην τιμη που ειναι.Αν ετρεχε και XBMC....δεν θα παιζοταν με τιποτα !

καλημερα φιλε zilmer.Που το βρισκεις περιπου 200-220 ευρω;

Καλημερα σε ολους!

Φιλε zilmer μολις το παρελαβα. Να σε ρωτησω κατι: Θα του βαλω εναν εσωτερικο σκληρο 2.5 (160GB) που εχω. Σε τι να τον φορμαρω? NTFS ή ext. Ολο το υλικο μου το εχω σε εξωτερικους σκληρους και σε δικτυο.

καλημερα φιλε zilmer.Που το βρισκεις περιπου 200-220 ευρω;
Pixmania αν δεν κανω λαθος.Καπου εκει το ειχα παρει + μεταφορικα-δεν θυμαμαι , αν θες το βλεπω
Καλημερα σε ολους!

Φιλε zilmer μολις το παρελαβα. Να σε ρωτησω κατι: Θα του βαλω εναν εσωτερικο σκληρο 2.5 (160GB) που εχω. Σε τι να τον φορμαρω? NTFS ή ext. Ολο το υλικο μου το εχω σε εξωτερικους σκληρους και σε δικτυο.
Ξερω εγω..οπου θες-αναλογα τι θες να κανεις.Τον σκλαβωνεις ομως σε ext .Δεν εχεις κανενα στικακι να του βαλεις μπροστα και να το φορμαρεις σε ext , θα σου εγκαταστησει και τις εφαρμογες ολες , και περισσευει ο εσωτερικος να τον κανεις οτι θες.Και καθολου να μην βαλεις εσωτερικο...αφου απο δικτυο παιζεις

Λοιπον ξαναγυρισα το firmware απο C-200 που το´χα σε Α-210.......

Αμαν βρε zilmer, πανω που εκανα την χακερια (βλ. σελ 13, post 124) και το φλασαρισα σε C-200, ερχεται τωρα το νεο firmware του A-210 και μας δινει τα ιδια, αν καταλαβα καλά. :chinscratch:

Και πως το ξαναγυρναω παλι σε Α-210, παλι με τον ιδιο τροπο ή πως ?
Ειμαι ολος αυτιά :ears:
Νικος

Oι τιμες στο pixmania ΕΠΕΣΑΝ, προ 20ημερου ειχα παρει την εκδοση με τον USB Wi-Fi adaptor στα 219 , σημερα τη βλέπω στα 209 . Χωρις τον adaptor (εκδοση που δεν υπηρχε οταν παρηγγειλα εγώ) κανει μονο (..) 199 .
Μεταφορικα 19,64 , παραδοση σε 10 ημερολογικες μερες με tracking της αποστολης απο την UPS. Mου ηρθε την ιδια ακριβως μερα που προβλεπε αρχικά.
.
Σπευσατε παιδιά, κελεπουρι. :BDGBGDB55:

φιλε knick,μπορεις να πληρωσεις με αντικαταβολη μηπως;

Και πως το ξαναγυρναω παλι σε Α-210, παλι με τον ιδιο τροπο ή πως ?
Ειμαι ολος αυτιά :ears:
Νικος
πανευκολα , νομιζω οτι υπαρχει και στο νημα εδω λινκ για ενα αρχειακι.Αλλιως πατα στο google και θα το βρεις αμεσως.Οταν το ξαναγυρισεις , μην ξεχασεις να κανεις update

Re: Απάντηση: Popcornhour A-210

φιλε knick,μπορεις να πληρωσεις με αντικαταβολη μηπως;

Απο pixmania οχι, με προλαβε ο zilmer.
Mε πιστωτικη μονο ή τραπεζικο εμβασμα. Δες εδω
Εγω πληρωσα με πιστωτικη.

Last edited:
πανευκολα , νομιζω οτι υπαρχει και στο νημα εδω λινκ για ενα αρχειακι.Αλλιως πατα στο google και θα το βρεις αμεσως.Οταν το ξαναγυρισεις , μην ξεχασεις να κανεις update

Εννοεις το link στη σελ 13, post 124. ?
Στειλτο μου, αν δεν σου κανει φοβερο κοπο.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Νικος