Popcornhour A-210

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ωραία....περιμένω τις εντυπώσεις σου απο το test...
Συμφωνείς οτι το Popcorn είναι το καλύτερο μεταξύ των άλλων?
Επίσης το Α-210 παίρνει εσωτερικό δίσκο? Και ποιές οι διαφορές με το A-200....μόνο την ψύξη βλέπω οτι έχουν σαν διαφορά στο site.

ε οχι και μονο..εδω βγαλανε κιτ να κανουν το Α-200-->Α-210..αυτο και μονο κατι λεει..
Οχι δεν μπορω να συμφωνησω σε κατι που δεν εχω δει-απο το med ναι ειναι γιατι το ειχα-απο τα αλλα δεν τα ξερω καν και δεν μπορω να παω υποθετικα..θα ειναι αδικο για τα μηχανηματα .

Νεο firmware me full bd υποστηριξη.
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ με ολ ατα extra σα το c200.
Kατεβαστε παιδια.............

Λοιπον ξαναγυρισα το firmware απο C-200 που το´χα σε Α-210.Εκανα αναβαθμιση με το καινουργιο firmware και εχω να πω το εξης :
Οσοι τους αρεσει οπτικα το Α-210 , γιατι κακα τα ψεματα ειναι και θεμα γουστου , τα περιπου 200-220 ευρω που ζηταει , ειναι τιποτα σε αυτα που προσφερει.Ναι , εχει ολα τα καλα πια του C-200 και δεν υπαρχει κανενα νοημα να παρει κανεις το C οταν το Α του προσφερει τα ιδια.BR folders καρατσεκαρισμενο , με ολα τα μενου και οι εξωτερικοι υποτιτλοι επισης φορτωνονται χωρις κανενα προβλημα.Παραλληλα , επειδη εχει το γνησιο firmware και οχι χακιές , τωρα υποστηριζει και σκληρο εσωτερικο δισκο 3.5".
HD ηχος κανενα προβλημα-λιγο που το παλεψα δεν βρηκα καμμια διαφορα , απο τα <καλα> του C-200.
Αν ειχε εστω και 10 ευρω κατω απο τα 200 (~190), δεν νομιζω να αξιζε κανεις να παρει αλλο media player.Για μενα και τωρα ειναι ευκαιρια και στην τιμη που ειναι.Αν ετρεχε και XBMC....δεν θα παιζοταν με τιποτα !

καλημερα φιλε zilmer.Που το βρισκεις περιπου 200-220 ευρω;

Καλημερα σε ολους!

Φιλε zilmer μολις το παρελαβα. Να σε ρωτησω κατι: Θα του βαλω εναν εσωτερικο σκληρο 2.5 (160GB) που εχω. Σε τι να τον φορμαρω? NTFS ή ext. Ολο το υλικο μου το εχω σε εξωτερικους σκληρους και σε δικτυο.

καλημερα φιλε zilmer.Που το βρισκεις περιπου 200-220 ευρω;
Pixmania αν δεν κανω λαθος.Καπου εκει το ειχα παρει + μεταφορικα-δεν θυμαμαι , αν θες το βλεπω
Καλημερα σε ολους!

Φιλε zilmer μολις το παρελαβα. Να σε ρωτησω κατι: Θα του βαλω εναν εσωτερικο σκληρο 2.5 (160GB) που εχω. Σε τι να τον φορμαρω? NTFS ή ext. Ολο το υλικο μου το εχω σε εξωτερικους σκληρους και σε δικτυο.
Ξερω εγω..οπου θες-αναλογα τι θες να κανεις.Τον σκλαβωνεις ομως σε ext .Δεν εχεις κανενα στικακι να του βαλεις μπροστα και να το φορμαρεις σε ext , θα σου εγκαταστησει και τις εφαρμογες ολες , και περισσευει ο εσωτερικος να τον κανεις οτι θες.Και καθολου να μην βαλεις εσωτερικο...αφου απο δικτυο παιζεις

Λοιπον ξαναγυρισα το firmware απο C-200 που το´χα σε Α-210.......

Αμαν βρε zilmer, πανω που εκανα την χακερια (βλ. σελ 13, post 124) και το φλασαρισα σε C-200, ερχεται τωρα το νεο firmware του A-210 και μας δινει τα ιδια, αν καταλαβα καλά. :chinscratch:

Και πως το ξαναγυρναω παλι σε Α-210, παλι με τον ιδιο τροπο ή πως ?
Ειμαι ολος αυτιά :ears:
Νικος

Oι τιμες στο pixmania ΕΠΕΣΑΝ, προ 20ημερου ειχα παρει την εκδοση με τον USB Wi-Fi adaptor στα 219 , σημερα τη βλέπω στα 209 . Χωρις τον adaptor (εκδοση που δεν υπηρχε οταν παρηγγειλα εγώ) κανει μονο (..) 199 .
Μεταφορικα 19,64 , παραδοση σε 10 ημερολογικες μερες με tracking της αποστολης απο την UPS. Mου ηρθε την ιδια ακριβως μερα που προβλεπε αρχικά.
.
Σπευσατε παιδιά, κελεπουρι. :BDGBGDB55:

φιλε knick,μπορεις να πληρωσεις με αντικαταβολη μηπως;

Και πως το ξαναγυρναω παλι σε Α-210, παλι με τον ιδιο τροπο ή πως ?
Ειμαι ολος αυτιά :ears:
Νικος
πανευκολα , νομιζω οτι υπαρχει και στο νημα εδω λινκ για ενα αρχειακι.Αλλιως πατα στο google και θα το βρεις αμεσως.Οταν το ξαναγυρισεις , μην ξεχασεις να κανεις update

Re: Απάντηση: Popcornhour A-210

φιλε knick,μπορεις να πληρωσεις με αντικαταβολη μηπως;

Απο pixmania οχι, με προλαβε ο zilmer.
Mε πιστωτικη μονο ή τραπεζικο εμβασμα. Δες εδω
Εγω πληρωσα με πιστωτικη.

Last edited:
πανευκολα , νομιζω οτι υπαρχει και στο νημα εδω λινκ για ενα αρχειακι.Αλλιως πατα στο google και θα το βρεις αμεσως.Οταν το ξαναγυρισεις , μην ξεχασεις να κανεις update

Εννοεις το link στη σελ 13, post 124. ?
Στειλτο μου, αν δεν σου κανει φοβερο κοπο.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Νικος