.....
2) η εικονα του + κινηση , ειναι ανεπαναληπτη.Οτι καλυτερο εχω δει ως τωρα
αν και απο το μεσημερι παιδευομαι , να πω για αρχη οτι
1) εγινε c200 , αν και μου εφυγε η ψυχη μεχρι να γινει
2) η εικονα του + κινηση , ειναι ανεπαναληπτη.Οτι καλυτερο εχω δει ως τωρα
συγκριτικα με το hub πως σου φαινεται?![]()
η εξαιρετικη του εικονα , η απαιχτη του κινηση , το στιβαρο μεταλλικο σασι (που ειναι και αθορυβο λογο ελειψης ανεμιστηρα),το φωτειζομενο χειριστηριο του καλης κατασκευης , τα φουλ BR μενου, ερχονται σε συγκρουση με την δυσχρηστια του ή την πολυπλοκοτητα του (τουλαχιστον για μενα).
Του δινω ακομα λιγο ζωη στο σπιτι μου.Αν δεν το καταφερω μπαινει αγγελια![]()
παιζουν με το gamma .Εγω την εχω στην πρωτη επιλογη.Οντως τρομερο μηχανημα. Το εχω παρει εδω και πολυ καιρο και ειναι αψογο. Τα δυσχρηστα μενου τα ξεπερνας γρηγορα και μετα απλως δεν παιζεται σε ποιοτητα εικονας, ιδιως σε καλη τηλεοραση και με καλο καλωδιο.Παρολο που ειναι παρεμφερες chip, κατα τη γνωμη μου ειναι αρκετα ανωτερο απο τα μηχανακια της wd.
Να ρωτησω κατι στο color εχει δυο επιλογες 16-235 και 0-255. Στην δευτερη εχει υπερφυσικα εντονα χρωματα. Τι ακριβως σημαινουν αυτες οι επιλογες ?
Δεν είναι αυτό. Είναι το λεγόμενο Deep Color, καμία σχέση με Gamma. Ανοίγει το ευρως χρωματος στα 34 bit. Προφανως εαν εχεις συσκευες που το υποστηριζουν και καλα καλωδια το εχεις ανοικτο (0-255).παιζουν με το gamma .Εγω την εχω στην πρωτη επιλογη.
Να σε ρωτησω..χρησιμοποιεις yamj?
Να ρωτησω κατι στο color εχει δυο επιλογες 16-235 και 0-255. Στην δευτερη εχει υπερφυσικα εντονα χρωματα. Τι ακριβως σημαινουν αυτες οι επιλογες ?
Προφανως εαν εχεις συσκευες που το υποστηριζουν και καλα καλωδια το εχεις ανοικτο (0-255).
Τελος .+-
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.