Popcornhour A-210

την ωρα που εκανα upgrade (αναθεμα την ωρα ) απο Α να το κανω c σε ενα usb στικακι , εγραψε προς το τελος ενα error. Απο εκει και περα δεν ανοιγει με τιποτα.Ανοιγει δλδ αλλα μου λεει βαλε το usb στικακι.Το βαζω το ελεγχει ξανα παλι τα ιδια.Ξερει κανεις πως να το επαναφερω??????????

αν και απο το μεσημερι παιδευομαι , να πω για αρχη οτι
1) εγινε c200 , αν και μου εφυγε η ψυχη μεχρι να γινει
2) η εικονα του + κινηση , ειναι ανεπαναληπτη.Οτι καλυτερο εχω δει ως τωρα

Απάντηση: Re: Popcornhour A-210

.....

Καλές θεάσεις... :award:

αν και απο το μεσημερι παιδευομαι , να πω για αρχη οτι
1) εγινε c200 , αν και μου εφυγε η ψυχη μεχρι να γινει

συγκριτικα με το hub πως σου φαινεται? -bye-

συγκριτικα με το hub πως σου φαινεται? -bye-

εικονα + κινηση δεν το συζητω εχει διαφορα αισθητη.Απο θεμα <απλοτητας> μου εχει βγαλει το λαδι.Για δικτυο δεν το συζητω ,ουτε καν το ψαχνω γιατι φαινεται δυσκολο.
Καποια στιγμη μου ηρθε να τα παρατησω και να το εβαζα αγγελια :flipout::flipout: , αλλα αυτα τα BR με τα φουλ μενου ειναι αλλο πραγμα.
Οταν αναβαθμιστει σε c200 (εστω εικονικα) , αλλαζουν μεχρι και οι ταχυτητες στο ff & bf. Εχει κατι κουφα μεσα , ουτε καν τα εχω ψαξει.
Μου την σπαει το αρχικο μενου και παλευω το yamj να δω αν θα δουλεψει οπως θελω.
Αλλου ειναι γρηγορο , αλλου ειναι αργο. Σε mkv 20Gb εκανε πιο πολυ ωρα να το φορτωσει απο BR 47GB.
Τα εχω κανει και ψιλοθαλασσα αλλα δεν το παρατω.
Αυτα τα moviejukebox, musicjukebox ,fotojukebox που βλεπω στο youtube , νομιζω οτι πρωτα πρεπει να παρω μεταπτυχιακο στην πυρηνικη φυσικη και μετα να τα προσπαθησω.
Τελος παντων αυριο θα δω τι θα κανω.
Εχω και τον onlineN να με πορωνει με το xtreamer ultra :flipout::flipout::flipout:-bye--bye-

η εξαιρετικη του εικονα , η απαιχτη του κινηση , το στιβαρο μεταλλικο σασι (που ειναι και αθορυβο λογο ελειψης ανεμιστηρα),το φωτειζομενο χειριστηριο του καλης κατασκευης , τα φουλ BR μενου, ερχονται σε συγκρουση με την δυσχρηστια του ή την πολυπλοκοτητα του (τουλαχιστον για μενα).
Του δινω ακομα λιγο ζωη στο σπιτι μου.Αν δεν το καταφερω μπαινει αγγελια :D

η εξαιρετικη του εικονα , η απαιχτη του κινηση , το στιβαρο μεταλλικο σασι (που ειναι και αθορυβο λογο ελειψης ανεμιστηρα),το φωτειζομενο χειριστηριο του καλης κατασκευης , τα φουλ BR μενου, ερχονται σε συγκρουση με την δυσχρηστια του ή την πολυπλοκοτητα του (τουλαχιστον για μενα).
Του δινω ακομα λιγο ζωη στο σπιτι μου.Αν δεν το καταφερω μπαινει αγγελια :D

εχεις θεμα με τις αγγελιες μου φαινεται εε? :flipout:

Οντως τρομερο μηχανημα. Το εχω παρει εδω και πολυ καιρο και ειναι αψογο. Τα δυσχρηστα μενου τα ξεπερνας γρηγορα και μετα απλως δεν παιζεται σε ποιοτητα εικονας, ιδιως σε καλη τηλεοραση και με καλο καλωδιο.Παρολο που ειναι παρεμφερες chip, κατα τη γνωμη μου ειναι αρκετα ανωτερο απο τα μηχανακια της wd.
Να ρωτησω κατι στο color εχει δυο επιλογες 16-235 και 0-255. Στην δευτερη εχει υπερφυσικα εντονα χρωματα. Τι ακριβως σημαινουν αυτες οι επιλογες ?

Οντως τρομερο μηχανημα. Το εχω παρει εδω και πολυ καιρο και ειναι αψογο. Τα δυσχρηστα μενου τα ξεπερνας γρηγορα και μετα απλως δεν παιζεται σε ποιοτητα εικονας, ιδιως σε καλη τηλεοραση και με καλο καλωδιο.Παρολο που ειναι παρεμφερες chip, κατα τη γνωμη μου ειναι αρκετα ανωτερο απο τα μηχανακια της wd.
Να ρωτησω κατι στο color εχει δυο επιλογες 16-235 και 0-255. Στην δευτερη εχει υπερφυσικα εντονα χρωματα. Τι ακριβως σημαινουν αυτες οι επιλογες ?
παιζουν με το gamma .Εγω την εχω στην πρωτη επιλογη.
Να σε ρωτησω..χρησιμοποιεις yamj?

παιζουν με το gamma .Εγω την εχω στην πρωτη επιλογη.
Να σε ρωτησω..χρησιμοποιεις yamj?
Δεν είναι αυτό. Είναι το λεγόμενο Deep Color, καμία σχέση με Gamma. Ανοίγει το ευρως χρωματος στα 34 bit. Προφανως εαν εχεις συσκευες που το υποστηριζουν και καλα καλωδια το εχεις ανοικτο (0-255).

Xρησιμοποιείς πάντα την επιλογή 16-235. Κατά το χρωματικό πρότυπο REC 709 το οποίο χρησιμοποιείται για σήματα βίντεο υψηλής ευκρίνειας, το 16 αντιπροσωπεύει το μαύρο αναφοράς, και το 235 το λευκό αναφοράς. Ολες οι ταινιες ειναι encoded σε 16-235 Video Levels.

Last edited:

Τελος .+-

Πωπω κανονικός tester μηχανημάτων έχεις γίνει. Έχεις καραψηθεί με το συνδυασμό XBMC - Xtreamer Ultra μου φαίνεται και βαριέσαι να φάς την ώρα σου ψάχνοντας!:award: