Popcornhour A-210

το διαβασα και καταλαβα οτι καλα ειμαστε εδω που ειμαστε.Προσωπικα δεν θα πειραματιστω πανω του , παρα μονο στο xtreamer ultra.Ολα τα Br θα υπαρχουν στο Α210 , και θα παιζουν απροβληματιστα με Hd ηχο :D

Ξερει κανεις ποσο χρονο κανουν να το φερουν αν το παραγγειλεις απο Ελλαδα? Δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο.

Ξερει κανεις ποσο χρονο κανουν να το φερουν αν το παραγγειλεις απο Ελλαδα? Δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο.

παρτο απο pixmania-πιο φτηνα και σε 3-4 μερες το εχεις.Παρτο , το μηχανημα σκοτωνει

παρτο απο pixmania-πιο φτηνα και σε 3-4 μερες το εχεις.Παρτο , το μηχανημα σκοτωνει
Το εψαξα φιλε μου αλλα αν δεν κανω λαθος το εχει μονο πακετο με δισκο που δε λεει τι ειναι καν και δε γουσταρω να παρω γουρουνι στο σακι.
Εχεις κανενα λινκ απο εκει που να το δινει χωρις δισκο? Απο Support αν συμβει κατι θα πρεπει να στραφω στο Pixmania αρα και να το στειλω στη Γαλλια ή ισχυουν οι νομοι της Ευρωπαικης ενωσης που θα τους υποχρεωναν αφου εχει αγοραστει απο Ευρωπη να με εξυπηρετησουν?

Οκ το βρηκα στα 229 με το wifi (που μου ειναι εντελως αχρηστο) αλλα και παλι ειναι 20 ευρα φθηνοτερο με τα μεταφορικα μαζι. Το θεμα ειναι τι γινεται σε περιπτωση προβληματος.

Οκ το βρηκα στα 229 με το wifi (που μου ειναι εντελως αχρηστο) αλλα και παλι ειναι 20 ευρα φθηνοτερο με τα μεταφορικα μαζι. Το θεμα ειναι τι γινεται σε περιπτωση προβληματος.

κανονικοτατα ισχυει εγγυηση.Πριν το παρω μιλησα μαζι τους.Σε περιπτωση προβληματος ερχεται courier το παιρνει , πηγαινει εξωτερικο , και μετα στελνουν πισω το επισκευασμενο ή το καινουργιο.Ολο αυτο βεβαια παιρνει καποιο χρονο.

Φιλε Zilmer σ'ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου. Οταν λες ισχυει η εγγυηση, ισχυει απο τους εντος Ελλαδος αντιπροσωπους ή θα πρεπει να αποσταλει απο μενα κατευθειαν εκει απο οπου αγοραστηκε, που απ'οτι ειδα στο Pixmania ειναι απο Ισπανια?

Το παρηγγειλα τελικα μολις τωρα. Αντε να δουμε :-)
Thnx για τη βοηθεια παιδια.

Το παρηγγειλα τελικα μολις τωρα. Αντε να δουμε :-)
Thnx για τη βοηθεια παιδια.

πρωτα απο ολα καλες θεασεις (και ειναι σιγουρες :p )
Μην το γρουσουζευεις αλλα να ξερεις οτι :
στο τηλεφωνο που ειχα μιλησει , μου ειπαν οτι στελνουν DHL να το παραλαβει , και οτι ισχυει η εγγυηση κανονικοτατα.Με τον ιδιο τροπο στο στελνουν πισω .To pixmania δεν ειναι μικρο site , και δεν πιστευω να λενε μουφες.Για να σου φυγει η περιεργεια παρτους τηλεφωνο (αστικη χρεωση) και θα τα διαπιστωσεις ολα αυτα.
Ειναι περαν του πλεον σιγουρο (ψψψψψ εκραση ε? εγραψα) , οτι οι οροι ειναι και καλυτεροι και πιο ευκολοι εν σχεση με Αμερικη.

Παιδιά καλημερα σε όλους
Εχω ψηθει τελειως να το παρω (με καραψησατε, παναθεμα σας :smash:).
Πριν ομως βγω απ' το φουρνο θα ηθελα μια απαντηση σε μερικα βασικα για μενα ζητηματα

1) τους υποτιτλους pgs απο ριπαρισμενο Bluray σε σκληρο, τους παιζει κανονικά ?
2) αν ριπαρω το Bluray και το μετατρεψω σε ματροσκα (mkv) θα συνεχιζει να διαβαζει τους υποτιτλους pgs ? ή θα πρεπει να ριξω εξωτερικους srt ?
3) (και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ) τους υποτιτλους (pgs ή srt) μπορώ να τους μετακινησω πανω - κατω (ειτε σε m2ts ειτε σε mkv). Εχω μια ΤV 21:9 και αυτο το χαρακτηριστικό είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για μενα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Νικος

Thnx φιλε μου. Να'σαι καλα :-)
Καλα οτι θα ισχυει απο αυτους η εγγυηση δεν αμφεβαλλα. Η απορια μου ειναι η εξης. Αφου υπαρχει επισημος αντιπροσωπος στην Ελλαδα και μιας και αγοραζω απο χωρα της Ευρωπαικης Ενωσης, αναρωτιομουν αν υπηρχε περιπτωση να μας καλυπτουν οι εδω οσον αφορα την εγγυηση. Εχεις ιδεα τι παιζει με αυτο?

Thnx φιλε μου. Να'σαι καλα :-)
Καλα οτι θα ισχυει απο αυτους η εγγυηση δεν αμφεβαλλα. Η απορια μου ειναι η εξης. Αφου υπαρχει επισημος αντιπροσωπος στην Ελλαδα και μιας και αγοραζω απο χωρα της Ευρωπαικης Ενωσης, αναρωτιομουν αν υπηρχε περιπτωση να μας καλυπτουν οι εδω οσον αφορα την εγγυηση. Εχεις ιδεα τι παιζει με αυτο?
δεν εχω ιδεα , ειναι καθαρα στο χερι του.Μην νομιζεις ομως οτι θα το παρεις πιο γρηγορα στα χερια σου.Ασε που στην αντιπροσωπεια πρεπει να πας ο ιδιος , ενω στην αλλη περιπτωση καθεσαι σπιτι σου και ερχονται και το παιρνουν.
Βασικα να σκεφτεσαι οτι δεν προκειται να παθει τιποτα.Θετικη σκεψη

Παιδιά καλημερα σε όλους
Εχω ψηθει τελειως να το παρω (με καραψησατε, παναθεμα σας :smash:).
Πριν ομως βγω απ' το φουρνο θα ηθελα μια απαντηση σε μερικα βασικα για μενα ζητηματα

1) τους υποτιτλους pgs απο ριπαρισμενο Bluray σε σκληρο, τους παιζει κανονικά ?
2) αν ριπαρω το Bluray και το μετατρεψω σε ματροσκα (mkv) θα συνεχιζει να διαβαζει τους υποτιτλους pgs ? ή θα πρεπει να ριξω εξωτερικους srt ?
3) (και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ) τους υποτιτλους (pgs ή srt) μπορώ να τους μετακινησω πανω - κατω (ειτε σε m2ts ειτε σε mkv). Εχω μια ΤV 21:9 και αυτο το χαρακτηριστικό είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για μενα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Νικος
Μονο στο 3β μπορω να σου απαντησω.Ναι τους μετακινεις σε mkv και κανεις οτι θες.Για m2ts κανε λιγο υπομονη γιατι περναω ταινιες στον δισκο και θα σου πω αν μετακινουνται η οχι .
Για τους pgs δεν εχω ιδεα.Απορω ομως γιατι οχι srt.Αν εχουν το ονομα της ταινιας ειτε Br ειναι ειτε image τους δειχνει κανονικα

ααα μονο σε idx/sub εχει προβλημα.Ειναι οι 3d υποτιτλοι για half side by side (που και αυτο λυνεται )

λοιπον οταν ειναι εξωτερικοι σε BR τους κανεις οτι θελεις (μετακινηση , χρωμα κτλ).Αν ομως εχει ενσωματομενους (για BR μλαω ) , οχι δεν μετακινουνται .Εχω μια ταινια μονο με ενσωματομενους ελληνικους υποτιτλους (2012 BR) , και δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Ελπιζω να σε καλυψα

Φιλε Zilmer η αντιπροσωπεια ειναι διπλα στη δουλεια μου :-p
Μολις πηρα τηλεφωνο να ρωτησω καναδυο πραγματακια και μου πεταξε το εξης. Ενω γραφει σε αποθεμα στο site, αυτη βλεπει την παραγγελια μου σε αναμονη γιατι δεν υπαρχει σε αποθεμα οπως λεει. Ρε γμτ εχω πριζωθει τωρα!! Ετσι και μου πουνε κατα τον Μαη θα τους παρει και θα τους σηκωσει.

λοιπον οταν ειναι εξωτερικοι σε BR τους κανεις οτι θελεις (μετακινηση , χρωμα κτλ).Αν ομως εχει ενσωματομενους (για BR μλαω ) , οχι δεν μετακινουνται .Εχω μια ταινια μονο με ενσωματομενους ελληνικους υποτιτλους (2012 BR) , και δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Ελπιζω να σε καλυψα

Σε ευχαριστώ παρα πολύ