Popcornhour A-210

Παιδιά μου εκανε χθες το εξης κουλο. Εβλεπα ενα επεισοδιο trueblood :worshippy:, και αφου τελειώνει, λεω να δω κ το επόμενο, διαλέγω και δεν το παίζει, μου βγάζει οτι δεν μπορει να βρει το file. Παθαινω αμοκ, ξαναδοκιμαζω το προηγούμενο επεισόδιο, το ίδιο στορι. Το σβηνω με το τ/χ το ανοιγω παλι, τα ιδία. Τελικά εστρωσε αφου το εβγαλα απο τη πριζα και το ξαναεβαλα, οποτε και προφανώς ξανα-σκαναρε το usb δισκο και ξανα-εχτισε το folder tree στη μνημη!

Πάω λοιπον να αναβαθμισω το firmware (πολυ κραυγαλέο bug για να μην εχει φτιαχτεί). Το δικο μου γραφει 02-03-101022-21-POP-411-094. Στη σελιδα του καλαμποκιου 1ον δε βρισκω το δικο μου! και 2ον παρατηρώ οτι τα firmware τελειώνουν με κωδικο 000 αντι για 094, πχ 02-04-110308-21-POP-411-000. Τι στην ευχή γίνεται;

Τι εννοείς σου λείπει το δεύτερο USB. Αφού το μηχάνημα έχει 2 USB, μια εμπρός και μια πίσω.

Ωπα ναι οντως, δεν ξερω γιατί νομιζα οτι ειχε 1 usb μονο!

Οποτε ολα οκ!:Banane0:

Η από Γερμανία:

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/2538122_-a-210-popcorn-hour.html

Ούτως ή άλλως και από pixmania δεν έχει ελληνική εγγύηση.
Κι εδω μπαινει η απορια μου. Γιατι να μην εχει εγγυηση απο Ελλαδα αφου συμφωνα με τους Ευρωπαικους νομους οτιδηποτε αγοραστει απο χωρα της Ευρωπαικης ενωσης εχει εγγυηση σε ολη την Ευρωπαικη ενωση. Εχω καταλαβει κατι λαθος ρε παιδια? Ξερει κανεις να απαντησει?

Μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω το post για το Popcon Hour A-110? Το απέκτησα πριν λίγες μέρες κ ψάχνω για μελέτη :7SFGSFG::7SFGSFG: Από την αναζήτηση δεν μπορώ να το βρω :bigcry::bigcry:

Web interface εχει; Σκέφτομαι να το αγοράσω, με ενδιαφέρει περισσότερο για μουσική αλλα θα ηθελα να το χειρίζομαι απο laptop, θα μπορω να εχω artwork κλπ;

Μολις με ενημερωσαν οτι η παραγγελια περασε τον ελεγχο και σημερα θα αποσταλλει με UPS. Αντε και εχω σκασει να παραλαβω το καινουριο παιχνιδακι μου!! :-p
Ξερει κανεις ποσο χρονο θελει με UPS απο Ισπανια?

Μολις με ενημερωσαν οτι η παραγγελια περασε τον ελεγχο και σημερα θα αποσταλλει με UPS. Αντε και εχω σκασει να παραλαβω το καινουριο παιχνιδακι μου!! :-p
Ξερει κανεις ποσο χρονο θελει με UPS απο Ισπανια?

Μεχρι Ιταλια φτανει τσακ μπαμ..εκει μαλλον ξεκουραζεται λιγο :flipout::flipout: ειχα τρελλαθει και εγω μεχρι να ερθει :p 4 μερες συνολικα (εργασιμες)

Παιδιά μου εκανε χθες το εξης κουλο. Εβλεπα ενα επεισοδιο trueblood :worshippy:, και αφου τελειώνει, λεω να δω κ το επόμενο, διαλέγω και δεν το παίζει, μου βγάζει οτι δεν μπορει να βρει το file. Παθαινω αμοκ, ξαναδοκιμαζω το προηγούμενο επεισόδιο, το ίδιο στορι. Το σβηνω με το τ/χ το ανοιγω παλι, τα ιδία. Τελικά εστρωσε αφου το εβγαλα απο τη πριζα και το ξαναεβαλα, οποτε και προφανώς ξανα-σκαναρε το usb δισκο και ξανα-εχτισε το folder tree στη μνημη!

Πάω λοιπον να αναβαθμισω το firmware (πολυ κραυγαλέο bug για να μην εχει φτιαχτεί). Το δικο μου γραφει 02-03-101022-21-POP-411-094. Στη σελιδα του καλαμποκιου 1ον δε βρισκω το δικο μου! και 2ον παρατηρώ οτι τα firmware τελειώνουν με κωδικο 000 αντι για 094, πχ 02-04-110308-21-POP-411-000. Τι στην ευχή γίνεται;

Το upgrade γινεται και μεσα απο τα settings μην αγχωνεσαι για αυτο.Για το αλλο που λες , βγαζεις την usb αν χρειαστει και την ξαναβαζεις χωρις να κλεισεις το μηχανημα.Αλλιως πατας το power για 5 sec παρατεταμενα και κλεινει σαν να το εχεις βγαλει απο την μπριζα (κανει reset ας πουμε).

Μεχρι Ιταλια φτανει τσακ μπαμ..εκει μαλλον ξεκουραζεται λιγο :flipout::flipout: ειχα τρελλαθει και εγω μεχρι να ερθει :p 4 μερες συνολικα (εργασιμες)
Με σκοτωσες φιλε μου τωρα. Αντε να περιμενω τοσες μερες. Κι αν ερθει κιολας δλδ πριν το Πασχα. Ασε δε που ηθελα να φυγω Μ. Πεμπτη. Βλεπω να με σκοτωνει η γυναικα μου οταν της πω δεν παμε πουθενα μεχρι να το στησω και να το δω :-p

Web interface εχει; Σκέφτομαι να το αγοράσω, με ενδιαφέρει περισσότερο για μουσική αλλα θα ηθελα να το χειρίζομαι απο laptop, θα μπορω να εχω artwork κλπ;

Μηπως γνωρίζει κάποιος;

τι εννοεις να το χειριζεσαι απο το λαπτοπ? εχει το myihome server που ειναι αμφιδρομο pc-pch.Φτιαχνεις και musicjukebox αν θελεις...Εγω μουσικη , επειδη βαριομουν να τις μεταφερω στο popcorn τα αφησα στο pc και παιζει δικτυακα

τι εννοεις να το χειριζεσαι απο το λαπτοπ? εχει το myihome server που ειναι αμφιδρομο pc-pch.Φτιαχνεις και musicjukebox αν θελεις...Εγω μουσικη , επειδη βαριομουν να τις μεταφερω στο popcorn τα αφησα στο pc και παιζει δικτυακα

Επειδη δουλευω με το laptop με wifi σε διαφορα σημεία του σπιτιού και δε θα ειμαι μπροστα στην tv να βλεπω το gui του media player θα ηθελα να το βλέπω σε web browser στο laptop με artwork κλπ γίνεται με το myihome server;

ρε zilmer sos το παρέλαβα και εγώ σήμερα του έκανα updete όλα καλά αλλά δεν μπορώ με τπτ να βγάλει ήχο απο της ψηφιακές εξόδους SPDIF και optical ενω με hdmi βγάζει

ρε zilmer sos το παρέλαβα και εγώ σήμερα του έκανα updete όλα καλά αλλά δεν μπορώ με τπτ να βγάλει ήχο απο της ψηφιακές εξόδους SPDIF και optical ενω με hdmi βγάζει
ψυχραιμια πανω απόλα.
Απενεργοποιησες την hdmi? καντο και κανε hard reset πατωντας παρατεταμενα το power πανω απο 5 δευτερολεπτα.Ανοιξε το και τσεκαρε το.
Υπουετω φυσικα γιατι δεν χρησιμοποιω SPDIF

ναι το απενεργοποιησα το έκανα και έφτιαξε ή optical αλλά ή coax τπτ καμιά ιδέα ?